LOL A WHA DO SHAMAR AGEN BOUT THUG OUT

Shamar why you ah throw word pon bobette , idiot gyal Shamar say she nah diss Jason and she ah hold himDown …..UNLIKE BOBETTE WHO LEFT DAFFY FI DEAD AH JAIL ! Stiff hard rock batty bobette YOUR TIME COMING !!!!!!!! 
DUTTY WHORING STAY BAD SHAMAR   VS   LOW LIFE MAN FACE ,DUN OUT HOLE , BLEACH OUT , OBEAH P***Y , CROSSES , SALT BOBBETTE ! 

Bobette send daffy ah jail , lance you next ! 

5 thoughts on “LOL A WHA DO SHAMAR AGEN BOUT THUG OUT

1. Y it have to be bobbette she a dash word pon but maybe it could be shamar mate she a dash word pon. not go lie ppl really funny let the gal do good by her man is her life but boy I really feel it fi Daffy cause is not like him and bobbette did a live bad before him go in but it look like bobbette in love with lace cause she not showing no type of respect to daffy and Lance him look like him Inna bobbette bad but the two a them a the same thing so I think low them karma is a bitch

2. Shamar as an aspiring business woman you should consider keeping your personal business off social media..you never know where the start of any business can take you and you don’t want to reach a stage where you cannot get a contract because your social media post from 10 years ago shows you supporting fuckery, think.

3. Shamar is a waste careless big women , she ah try put on for ig like she decent , nothing decent bout har she careless and a big troublemaker . All ah dem in a competition wid each other . every last one , come see dem Sunday make one big fool ah dem self mi nah understand how big women behave so