LING LING TREATMENT ASAP

Met mi dey a party other day and see good gal a walk like she deh pon ice .. when party done the light turn on the fuss ting mi see a di toe!!! Lawd jeezas mi wah fight d security fi show up her foot! Ina dance every night a gwan like shi nice and toe a rotten off. Dwl somebody bring her go get a treatment from ling ling plz n thanks

7 thoughts on “LING LING TREATMENT ASAP

1. The toe not obvious. She looks nice and well put together. Her lady bits are not on display. Simple tasteful accessories and the shoes on point. Maybe you just hate her.

2. What the f**k is dis she need a new body make ova har tattoo look like hot wheels bitch can you plz go hide your self you don’t ready yet you and yu big ugly sister we a walk a f**k done dancehall

3. Omg what are those sender u too wicked how u pick up dem toe deh ..bitch u need to stay DA f**k home u n DAT big ape wey a f**k dung dancehall y’all bitches mad salty

4. Gal look like when chicken stawt spoil she look raw yow….. mi bloodclaat a wah kina cream she a use tap it gal dat nuh mek yuh kin look good mi luv… a wah dat man!!!! Mi wah draw fi di emoji but ano laughing matter dis.