LIKE BOBBETTE NIGHT LAST NIGHT DAFEEN?

33 thoughts on “LIKE BOBBETTE NIGHT LAST NIGHT DAFEEN?

1. I just commented on the other post that her sister ToniKay a party same way. They are wired differently. If it were my sister, I would not be whining up myself in any club. The only thing shocking bout Daffy post is that his writing has improved greatly. MNL pon him at all.

1. :hammer yu too renk! Lolol

Dat faggot fling shade like tree limb. Him gal and har manly chest gone 1 “…night a jail” already…lolol

Brent! Whey de puppy de today?! 😀 😀 😀

1. Well what sense does watering a dead flower makes?

But who would really want this special needs looking, down low,

creature anyway? Memba say Robbas did have him a sleep pon grung

while Chloe stretch out pon sofa :ngakak

2. From mi peep een mi head inna di world till mi come een fully mi neva see dis yet ….NEVA! :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak mi seh wid shade like dis who need umbrella no man! an a yuh man a dweet…. mi feel it an ano mi… like mi wah open di grung jump een an lock it back… no sah!

3. His choice of words is deliberate. No shade like di shade from a messy,closeted queen. Mi know afta him post dat him open him church fan an fan himself.

1. Yu know I was just messing around…and se de de dog haul ass fi true!
            PP :travel

1. Why y’all keep saying the dog run weh? The dog escape before it start looking like daffy …atleast the mutt got sense

1. Di dog a look full coverage it nuh deh pan nuh inside today and outside tomorrow ting..Khloe seh a pound di ting deh

4. Suh wait deh, Daffney move awn already?? Nuh juss 2 day yu keeper lock weh now? Maybe yu a seh yu nuh sleep whole night? Mi nuh know yah Daffney but ef it are true seh immigration involve you might consider relocating and leff Chloe fi wait dis one out. Chloe ah citizen mi nuh know bout your status.

5. dis big pus-c gal av some nerves a tawk bout adah ooman breast wen fi him man had tuh purchase fi him due to how de dawg suck it dung or dash weh belly carry long breast weight phuck’n rude

1. I remember one man did teef one goat in our community, Him get a piece a beaten no stop yah so :ngakak She need to go Jamaica go mess with someone TRN numba and mek them beat har to pulp, Old blasted teef she be.

1. Yes a true plus the Chinese and Indian business owners dem down here no ramp. Nuff bad man link dem have and dem will beat you up and tie you up if they catch you stealing then call police and disgrace you.

6. The issue with this is, because the Theft/Robbas go jail so much time and come out, Daffisha and her entire family is being nonchalant about her/him being locked up, Sorry, but I hope she get everything she deserve! and that is a ONE way ticket back to Jamaica, Tired of them and the disgrace on My people.

1. Seriously though, I think that he told her to pay Tricia the money

and because him a di gyal and she a di man she neva tek no check.

So ar 4 o clock finally reach ar.

7. Deh seh robbas deh pon snap right now ah eat lobster…@MET can u please confirm this,so robbas deh ah road already.

8. A weh di Rasssssssssstafari dis yah? Daffette nuh likkle sadness? Yuh is a wukliss cutliss. Robbas nuh have no impact on you, yuh just a live suh. No man dis yah germs yah nuh care one bit. Carry on Daffette carry on!!

9. True Simone we can’t manage she next thing she all go start school out here; formal training on thiefing and how to get out of jail quick.
    But what kind of man disgrace a woman about her breasts? smh