LEGGO DI WOMAN HUSBAND

Mizz T when since sleeping with another women husband is ok. When ppl confront you bout the situation you a come talk bout he’s separated. If you did keep u nasty front close he wouldn’t be separated. Cause a you he’s wife won’t let him see his child.

27 thoughts on “LEGGO DI WOMAN HUSBAND

1. Sender u sound illiterate . ONE: no woman , for whatever situation should refuse a man the right to see his child. Sick ah unu and di arms house man. SECOND: yu gwan like the man blameless. If the man wa stray , ah him stray . He looks well comfy in this pic and I don’t know either of these ppl . Fair is fair . Wife, move on caus ah bare face disrespect this . But good God man, free up the yute pickney dem. Some ah unu comin like unu jus have yute fi can hold ova man head go con man fi deh wid unu. Get ah life ! Doing more damage to these kids than the same waste man dem. From ah man na harm him yute , him suppose to can see them.

2. For the simple fact she won’t slloe that man to see his son says a lot about her as a person. I don’t care what a man does to you, denying him from his duties are irresponsible and wicked.

3. Dutty mouth lexxy can dis anybody? Old woman body lexxy, long breast lexxy can dis nobody? Nappy head monkey looking lexxy really, a joke ting dis lol

1. Lmaoooo me can tawk up if me feel like caw none ah unnu dutty bc ppl guh do me nuttin. Me look good inna real life and me great pussy keep mon

4. Wifey your husband well brite, he is out and about with a girl he is clearly into. Some of the times I tell wifey fi beat gal if dem pass dem place. Wife I advise u 2 move on, do things to better u and your children. Start loving U, leave dem alone and don’t let him climb on top of u.

1. him use to take pics wid Ugly Tanneika just like a regular person in a dance but Tanneika never stop till the wife put him and him affi go live with her. who bring man in pon them daughter after meeting him for 2 months. So because him live with her now she have him like a puppy. Him friend sleepy no stop laugh after him and mouth him

5. Who d f**k is lexx set f**king bad too chat any body??? Bitch mad f**king ugly n shape f**ing bad breast long like yuh f**k kmft but he is CLEARLY COMFORTABLE WID DIS GIRL! So what’s d Point n they not hiding they r clearly public wit they shit! They probably really separated we don’t kno What going on behind closed doors so lexx need to shut d f**k Up wit her ugly ass she always in Jamaican mixx up wanna be Jamaican like shut up go work u two job u love brag bout

1. You sound mad mad though and ah 3 BC JOB ME HAVE AND DEGREE YUH CYAHH STYLE ME. ME NEVA BEG OR BORROW FROM UNNU DUTTY BC PPL and me know for a facts none ah unnu can say it to me face.

6. BUT FROM THIEFING MIZZT START TAKE THIS BOY SHE GET NUFF. ME DID AFFI DELETE HER SHE WAS GETTING ANNOYING, EVERY BODY ASKING IF IS HER FIRST MAN BECAUSE SHE POST 100 PICS A DAY WITH HIM. BEFORE THAT SHE USE TO POST OH SHE NUH AFFI POST HER MAN NOW AS SHE START TEK HIM EVERY 5 MINUTES OH HE DONT WANT TO WAKE UP ALL 3 IN A DI RASS EVENING.

7. This man was hiding her and wasnt posting her she was posting him under sikes and the wife hear and put out his nastiness.

No she is not hiding the kids from him, him want to come a say him cant stay him want to take the pickney with him and she dont know where him taking her child so she said no. u not taking my pickney to nobody house you meet a month ago. and he never tried again.

8. A coke head Georgia Bess send this in She and Mawga sickly looking stacey campbell. Leave di girl alone. You mad because you no have no man a own you up. She and har man happy .stacey campbell look like she want lasco and porridge

9. A which fool send this in for the record the man and him wife lef long time. Senda you sound jealous. The looks of this picture the man look in love and not hiding. So me confused. I see them everywhere together and him always post her on his page. Where is this wife. Send een a picture

1. After the wife put him out. His have no choice him need a roof. Mizzt all force him fi keep dance. Let’s see what happen after the dance

10. Why this gal love married man and people man so. Where is the Married man yoi bring go a Boom place, then me frighten me see you and ricardo a hide then this man here. 3 man in a one year and the year no done yet. rest you tired front

11. Georgia and mizzt war yesterday on FB and now she on pink wall. Georgia so is you always send people on pink wall. As far as me see in this pic the man look in love and dont give a f**k about no man she tek already no wife nobody but mizzT. Every minute dat man post har up pon him page so is 2 a them a post each other. Senda you sound jealous. Go get ur life and leave the happy people dem. No man naw give oonu knowings a dats why oonuh mad. Gwaan mad dem MizzT and tek weh any gal man and keep him

12. Ricardo baby mada all she do is stay home and she watch ricardo and him nuh stop f*8k off di young gal dem inna dancehall. She run go breed thing say pickney hold man but him did out and about wid Mizz T and all him friend dem know about Mizz T. Eediot gal dem all a oonuh all mizz T

13. And anonymous 2:27 boom f**k it too dont make them fool you tannieka f**k all her brother them har tiad front need fi rest fi real

14. If the girl want post har man 50 time why that bother you. Di man obviously dont love him wife anymore him deh every party wid Tannieka. Bare badmind is

15. Ugly lexy nobody dont wan that creature. Lexy look like when u chew bubble gum and spit it out. Grandma Georgia look bleach out and stay bad why she send in di girl picture. Di brown man you was f**ing the other day lef you already? Come outta people life di gal happy wid har man and him happy wid har a bay

16. Yes thiefing mizz t does the new company know that you robbed your old company over how many thousand again ? Thiefing dancehall old slum dog

17. Nuff dancehall men are married the list is long He not only one that disrespect his wife
    Some these need to respect themselves and move on
    Them love these dancehall freaks IF THE MAN WANT HER AND SHE HAVE RIDE AND LIQUOR MONEY THEN LET THEM BE
    SOME OF THESE WIFE WAS GREENCARD OR ALL I CAN GET ON YOUR CREDIT
    LIKE I SAID NUFF DANCEMEN ARE MARRIED CALL NAMES PLEASE AND THANKS

1. So ugly MizzT does that make it right or a company u a look with the lady husband. A 3 Man U tek fr the year start. U tried the same shit with the other married man and Ricardo by posting di man dem but them wife and baby mother put a stop to it and the man dem let u cause them never need your apt, car or money. But Mr Robot don’t have a ride or roof so when u the wife put him out she gave him to u, u didn’t win a never no better hole tell she let di man gi u now u affi a party 10 night a week a help promote the party bout unu was create dancehall love story. You faava 2 idiot

18. I see lexy paige and lexy never tell no lie mizz t is a old f**kist walk and f**k like dog bring alot a man around her kids you move in man within 2 months of knowing him how that fi right everybody must a laugh after this idiot because him no win no prize mizz t is a whore

19. Why people love jump to defend poor wife. That woman knew what she married. Yuh can’t change a man, a God alone can. As for the woman taking the married man, show some respect publicly for the woman all when you taking him in private. You will always be the scapegoat those looking in.