LAWD WOIE…DEM SEH TRUE BEAUTY GO DR MIAMI AND BUJU SEH BYEEEE

At truebeautyty still got buju picture on her page after the shame she got buju left her from he came back from miami and went to the house and to find out she was sleeping with a next man in the bed this hore done f**k out the bronx and still acting like she somebody she paid for her own breast and walk and talk saying buju paid for it

34 thoughts on “LAWD WOIE…DEM SEH TRUE BEAUTY GO DR MIAMI AND BUJU SEH BYEEEE

1. China live for things like dis.she love war over man. China you is a sick woman China no man want you China you sit after so much years and wait on buju to come back to you. Lol China you look so old and tired omg girl go fix yo face you and buju ugly a like Dwl the bitch is sick you would think that would change her smh.

2. Hello hello buju caa f**k he’s boring that’s why my friend f**k next man but that’s not the real reason they done

3. WAAAAAAAIIIIIIITTTTTTT!!!!! NUH PAPA JOHN’S DAT????? CAUSE MI AH WONDA AH WHO AH DIS “TRUEBEAUTYTY”! OOOHHHHHH, AH DI GREAT PAPA JOHN’S!!!!! SUH NUH DAT UNNU FI SEH, MAAAAAHHHHNNNN!!!! UNNU AND DI PRETTYING UP/EMBELLISHMENT! NUH SHE SHOWER CHRIS USE TO FU@K INNA ‘AR BATTYOLE AND BEAT UP, MAN! NUH SHE USE TO WALK AND IDOLIZE TWINNY WHEN SHI DID AH LOOK A BUSS, AND AH TELL PPL BOUT “YUH SEE TWINNY INNA DI TIE UP, TIE UP OUTFIT LAST NIGHT????? AH ME TELL ‘AR FI/MEK SHI WEAR IT ENUH!!!!!” LMFAOOOOOOOOOO PAPA JOHN’S YUH COME AH LONG WAY DOE! YUH PUT ON LKKLE WEIGHT PON DI BODY AND DI RAT FACE, BUT YUH STILL CYAAHN HIDE! ONE TING YUH CYAAHN SEEM TO SHAKE, IS DI FACT DAT YUH STILL GWAAHN LIKE YUH IS A TRUST FUND BABY; WEH LIVE TOP SIDE HEAVEN AND CLIMB DUNG, COME MINGLE WITH THE AVERAGE MORTALS, WHENEVER YUH TASTE ACQUIRES IT, DOE! SUH, PAPA JOHN’S, HOW YOU DOING?????

4. @Beauty Friend, yeah, wi know! Wi know yuh friend like it in di rear! Wi know seh shi nuh care if fi ‘ar batty root tear! Uh, huh, seven days ah week; all through di months ah di year, shi want it any time, anywhere; in dere, in dere! Wide open, she’s out here!

5. Buju di laught is on you, bun fi bun. Stop call off mi friend phone she don’t want you back. China will fine you out soon and leave because yuh sey she love drug man and bad man. Buju walk and chat every gal him baby mother, China, di gal him used to live with and the other f**k out a road. Buju walk with mi mouth Unno think easy.

6. Him love chat gal fi true. Him tell me sah China SICK BAD. China why you go pick up back Dolly what left lol nasty buju Dolly drop you like hot bread and don’t look back pon yu it a mad him buju you a box gi dog my frien don’t want you

7. Buju mi friend out and living her life, no crying she move on so stop call her phone and talk bout you and China a friend. Yuh Think she was going to cry over you. Buju with all di things yuh talk bout China yuh really f**king China wow. Weh know yuh love chat because a di same way yuh chat yuh baby mother. Fi a old man yuh have no life stop walk back a man. Yes when yuh went to Miami with China mi friend was living her life too.

8. Dolly yes China sick in her head but you are a mad woman Buju don’t want. Yuh hurt fi See China and Buju. Bitch Guh buy a bed and leave Buju alone.

9. Buju yuh think mi friend would a sit and cry over yuh ugly Bwoy, no way. Evening If she f**k yuh back and she will not you will get bun bun Bwoy. Ugly Buju stay with yuh big face gal China and stop call mi friend.

10. Dutty nasty dolly a you Sick in a yuh head and a dead over Buju. Yuh man still have the two boy friends on the side yuh fight him bout everyday? Yuh life sad. Every time you call China name you should have nightmares.

11. Buju stop call me friend phone and cry, ty don’t want yuh. Don’t you see she out and bad no crying over you ugly Buju. She young and out on dates every night. China will see the real you soon. Buju yuh chat China like dog with mi friend, Bwoy yuh wicked.

12. Buju check di days on mi friend picture, she is out and not looking at you so stop di crying now stop di calling. Buju yuh move on and mi friend move on. Buju tell di ppl dem what really happen before mi talk.

13. Dolly yuh know China Sick in di Head that why you shouldn’t call her name in yuh shit up mouth. You think China have time fi you or any other bitch Buju is f**king? No. China on big and better things just watch and see.

14. Like mi say, next week sis must stop because out of nowhere ah pure Buju be China like okay we get it. China and Bunu deh back an dem look good together but don’t stifle us with this shit.

15. China and Buju live y’all life you guys looks happy and nice together. I know China don’t have no time with this shit because her mortgage is due in a few days. Buju want a woman progress and China is a smart woman that why I like her. Gal stop dance and buy a big house a Long Island last year with BMW in drive way. Buju tek back yuh woman yes because yuh used to feed she and her kids a far Rockaway. I remembered those days.

16. Just curious is what a sickness China fabulous have . Keep on hearing she sick . High blodpressure is not a serious illness or diabetes to keep talking about. Most ppl have high blood pressure and don’t even know . So is what kind off sickness China have so anyway stay healthy China fabulous all the best in best in health.

17. China dis is not Dolly Shi you hot feh China remember you soon dead medication keeping you alive. You go DOCTER and yu inside a rotten out buju tell me so keep you big rass cool nobody want buju him black and ugly like you take care of yu grand kids China you look tired lol don’t got get to take yu medication China Ina real life you is a SICKLY WOMAN mind you drop down left buju lol you should be ashame

18. Buju and China a come from to what I hear. She is a good woman. Man will f**k but will settle with the right one. They not young no more so Buju play your cards right and make a great life. Assess is what people talking about now not f**k and suck. I like Buju and China together from long time.

19. Buju yuh have China and still a call and cry on mi friend phone, you are a sad case. Mi friend don’t want yuh, move yuh ugly self.

20. Dutty Buju talk how much yuh want mi friend fi give yuh a Baby and she tell yuh no way. You did really think that would of happen after the way you can chat dolly.

21. @ Beauty friend I would like for u to spill the tea :ngakak :ngakak your friend looks like. a really nice girl she is still young so she will be ok am sure she is not the first or the last to break up with a man please tell ,her leave out party man ok @ buju wish u and China all the best

22. Yes China sick with high blood pressure and that nothing to cuss her about she talk about it all the time on social media. All of us have it so what y’all cussing China about that? Buju tell you her pussy a rotten out? Shame on you as a woman because Buju is back with her me like you mi would a shame. China I wish you all the best keep your pressure down. Blessed.

23. Buju tell you China pussy a rotten out? but him must love it because he went back to her. Ask me if china pussy Sweet? Yes. You Women are bitter and love put other women down for men Buju move on it should not be any back and forth shit. Let ppl live they life. He went back to China, no one put a gun to his head to go back to China. Buju is in love with China and they looks real happy. I see they pictures up here last week. I love black love.

24. Dolly yuh a dead. Baby germs a eat out yuh pussy. Shit up pussy dolly. Buju move on, focus on your life and kids.

25. ty please get out the comments we all know (beauty friend) is u..bitch have nothing bout her,all this hype you doing u would go find somebody to help u with your papers…you not gettin any younger..stop walk and f**k down bronx and mount vernon on the low..its funny cause wit all thats going on she use to follow the two sister on fb and ig and do everything dem do..she been hate twinny cause she was too close to nardie(moneyteam)and she was f**king him…dnt for get the old white man a mount vernon.

26. Shame hit true beauty a few week ago back to back because Buju went back to China Fabulous and they not hiding. Buju show up with China at Tracy Champion party and then Miami Florida for her birthday. Check out China page you will see.

27. WHY YUH TYESHA NUH GUH BEG BACK RICHIE RICH DI LIKKLE WUK? UNLESS YOU DID FUCK HIM TOO AND HIMMA CARRY PUSSY FEELINGS AND FIRED YOUR ASS. HOW BUJU LEFF NICE CLEAN YOUNG TY TY AND GAAN BACK AH SHRIVEL CHINA NOT SO FABULOUS?
    CLEARLY UR HOLE IS TRASH. TIGHTEN UP TY TY!