LAWD IT DEH YAH

Tracey it seems you wasn’t prepared to attend this boat ride or is it that funds low since Paul gone but you and him da pon phone a war as you say so you shoulda beg little $ cause your hair want fix make up wasn’t on fleek and clothes cheap as ever come again you s*xy as you say you never need that big draws. Only thing did look good was the borrow bag

24 thoughts on “LAWD IT DEH YAH

1. panel bed gal MET weh u hole remind man of out of many experience full a artifacts go modernize u hole!!!! Everyday unuh get up with d same Shit u n u Battyman bredda✍ Yea we know n d world soon know______ Tracey dis tracey dat so f**king what if d bag borrow? Everybody done borrowed supm in they damn life like who tf cares?
    Batty blenda a u new name Dirty MET U n ur Battyman bredda needs to go argue with sam Isaac & sons !! Unu no c say happiness nuh walk fi unu path way & depression embrace unu? U think u educated ‍♀️Cuz u put ppl dwn daily Mi no waan educated cause education is studiration mi knowledgeable no bludclaat, unu a sum DUPPY BLOODCLOTH BAT So with dat being said now u u u & u need to go & book an appointment with house of tranquillity for a proper burial & try c if unu can rest in peace this time lowe d bloodcloth ppl dem n go look a f**king life damn look like if if tracey nuh shit unu caan nyam

1. :nerd tek about 100 wheel and come agen..Mi nuh know NOTHINGGGGGG bout panel bed and if u know panel bed that mean fi u people dem nuh change furniture mek u grow come see panel bed whey deh bout from my granny time. Ole furniture merchant u cant talk to mi love. ..I dont know battey blenda but ah miss di page mi wudda like it sort out and come back agen

1. Panel bed person yah mek MET Lap har frock tail pon yu tiday, bitch?

What the rass is a panel bed? Lololol

2. Tanya wey u want name bad shape look her nastiness nobody care about your homeless whoring fren. if she want do batty borrow bag we careless tell u nasty fren stop send herself in for attention MET fi start charge this drain P$$$y gyal. go buy a dildo and stop come pon the wall for attention. you a cuss MET dutty gyal MET dont know you or care about you.

1. Bitch ah wah tracey duh u so mek u deh pon har so stinking nasty whoreing gyal bloodcloth man she tek u man that’s all uno do stay and write up about people keyboard finger, if tracey pussy stink wah bout yours, you use to f**k and suck har make you know are pussy stink again nasty gyal you remember you did set you mouth and catch the draining move you bloodcloth and left tracey alone she nay badder uno,and me forget fi tell you tracey born wid har ass she never buy it your so jelous over tracey hummmmm.

2. Lawd ah who you ask fi barrow fi dem own and dem nuh len you mek it hot you suh that bag was bought for tracey dutty nasty shit pitt bloodcloth gyal you cyaan buy none. that bag have you so upset it have you head a spining it have you in Wonderland bitch bitch bitch dutty bitch pussy sucker. Well you so upset wid tracey.

3. Tracy please you love the wall as them post you which you already know who posting you you go on your FB page and write autobiography. You is one gyal me coulda never jealous over cause you tan bad your hair sweat out before boat bitch cause I saw you you just never ready. Paul da pon the boat and never pitch pon you. You woulda love to feed him the fruits he was eating right. Hush dog your turn done

4. No seriously this chick post on her fb say the man pay $23.00 fi her bag and she did post video of her living in a dutty building wey she did haffi step over drunk man wey a sleep. You a dumb bitch ask man if condo or down payment fi house you ain’t nobody but a section 8 bitch. For the record the bag don’t even cute. And yes you borrow bitch cause you borrowed Marlene diva bag fi go Jamaica when you’ll was fren so go sit down.

1. That’s what friend for marlene borrow tracey dress she never tell uno that. Marlene wasn’t going to talk that. Paul would give tracey the world condo wasn’t a big deal fi Paul so a wah the problem pls bitch gurlbye

5. Cross and angry uppa top, please remember that the woman set a platform for people to send in and voice their opinions, she has nothing to do with who get sent in. I get that u r upset but u r wrongfully cursing the lady. Again I get that u r upset but think about it, it’s a website and no one knows who behind the keyboard. On a lighter note I had no idea what a panel bed is/was

6. This gyal always a talk about what man buy her never ever me hear she say I work hard so I treat myself. No sah. You can’t beat your chest say you independent @ all. It’s nice yes when a man buy you something but sweeter when you can treat yourself try it one time you’ll feel like somebody. In me and met eyes your a cheap whore. $2,300 bag is nothing to brag about. Understand yourself my girl it’s more to life than bag and shoes. Set foundation for your son when you dead wey him ago do sell the bag them fi live. Gyal a fool

1. She don’t have to set no foundation for her son him father done set it fi him a uno talk too f**king much you don’t know shit

7. How father set foundation and father dead. girl please! Scally did work no where? and scally have nuff kids. Paul wouldnt give Tracey no condo cause that not on her agenda shoes, and bag and car. old waste! Tracey a talk say Paul love her girl paul told you about each girl him sleep with pon you plus the girl you did see him with and drive him down the night almost crash. you was just a door mat. you a talk bout suck Paul hood you was doing it along with others but guess what you did it the most and with Paul its a 2 way street suck him and him eat you how much girl P$$$Y you suck and then you come and a class MET gyal go one side hot gyal a suck off gyal MAN COCK…. METTTTT wey kinda bed dutty mouth TRACEY say you HAVE…. MET BLESS DAY MY LOVE

8. what foundation scally can set KMFT. when she dead the little boy turn problem to the world him just a walk and beg and thief cause him mother did interested only in bag.

9. Met a true gyal frighten fi things look wey she a hype bout bag and car my girl you a never see come see can just imagine how you did a live a Jamaica. Everyday Paul and this old car Paul and this bag go sit down the man never yet carry you on a proper vacation to a resort to fell like you worth something no him only carry you Vegas and Miami (what that tells pink wall) you dont worth big things inna him life

1. Bitch where him carry you, u just hot so for tracey OMG what have she done to you whay you hate her so give the lady a break.

2. The girl car is not old, what you call old, you can bet you don’t have a car badmine ago kill you. you f**king punk ass shit.

10. Look here Tracey borrow give wey clothes fren from a car drive off the lot the value drop and its consider old boo. real stupid

1. You the stupid bitch, you sound so motha f**king hurt right now bitch get a f**king life nasty ass cockytractor.