LANCE DI MAN SEH DI MONEY

Lance the man want him money u borrow. All the one link man dem a talk bout it. Lance how u seh u rich and a borrow the elder money fi catch up a LA. Yuh ova LA n nuttin nah gwaan too tough fi u suh u borrow man money fi wear designer n a try live a flashy life. Your life is a big lie.

18 thoughts on “LANCE DI MAN SEH DI MONEY

1. then this can real, yuh borrow money fi play ketch up with people. lance me nuh know yuh but if this is true please repay the people dem money.because we all know people nah ramp fi kill people fi dem money.
    next thing who or what is “one link” family, whe dem from or who dem be or consist of?

2. Pure connection flap b/c dem too arrogant lance don’t have no buddy I just don’t get what ooman see inna him he smell funny and can’t eat pussy good he’s disgusting all of them one link man dem Kevin him mi nah start pon him Paps was at pure connection looking hungry as usual mi recently hear some tingz bout Paps but ah lance wi deh pon rite now! Lance always owing somebody money always want to be flashy always want to make himself seem bigger than what he is I don’t get what these bitches see in him at all him don’t cute he’s a little boy like what is it? Cause once again him don’t have NO BUDDY!

1. Hayyyyyyyyyyyyyyyyy u bad no peanut trash eno n none don’t teck a pic wit the other fi post pon social media whey dem always a prove pon hehehehehehehehehe woooooooooooooiiiiiieeeeeeeeee Daffiesha dem gal ya front nah hol no medz papa smh it raillllll bad (inna mi trini voice)

3. He’s with the both of them fully and that’s facts these men are just disgusting he’s only with Bobbette to use her because him and Latish was just in Jamaica for his birthday and he lives with her too

4. So how Snapple facts … Marley always a show money and a gwan like him hustle game up and your Fren gone borrow money from someone else.. Marley you broke or you mean which one ,, that’s your Fren … just asking for a Fren

5. Lance is a battyman. Him use to fuck the likke bwoy from Long Island and him fuck letish / flawless inna har batty pon di regular. Flawless told my friend that lance give her infection in her rectum ..he’s a verrry disgusting person.

6. Him and juggist fucking juggist have money so y he not mining he man. Marley mouth stink and he like act like he rich well broke.

1. Yow Lang time mi hear seh juggist ah fish why dem ah call batty pan da man name Lang time the gyal dem ah seh the man ah stick him finger in ah gal batty ah try ready up da gal dem fi fuck dem in ah dem batty. JUGGIST yuh ah a knowing batty man bout time yuh fi come out

2. Lang time mi ah hear batty ah call pan Juggist name. Juggist why batty keep on ah call pan yuh name. The gal dem seh yuh nuh stop push yuh finger in ah dem batty ah try ready dem up fi fuck dem in ah dem batty. Juggist yuh ah a knowing batty man n ah try play bad man. Yuh fi stop hide n fuck lance n come out the closet

7. Lance does not have a dick so how’s he fucking anybody? He is a carpet muncherrrr! That’s what Robbas like flawless must have no choice but to fuck other men she’s not satisfied and Lance is always owing somebody money always lying Lance is one of those different kind of liars ANDRE CARR nasty bombohole why you drag these two woman into your Short dick fuckry we know you love mix up and love looking like a big man you still lying about people you fucked and never fucked? You still lying about what you do for a living and where you live? You don’t have SHIT. You love chatting the one link man dem If they only knew how you spread their buisness you and bbc Marley and his fake ass! Latiesh and Lance been together for years and he have a small child how is that? They walk and fuck every girl raw NASTY!

8. Oh please… flawless pussy can never tame. She’s accustomed to selling pussy. Memba flawless is a known escort so whether Lance dick short or not she ago fuck!