KP IS BACK WITH A BENG……..

20 thoughts on “KP IS BACK WITH A BENG……..

1. Kim look like a proper battyman wid dat deh ceasar fade cut smh they swear everyting a fe dem esi. Man royal Kim, stop dash wud pon Dolly.

1. Kim don’t give a million phucks about your opinion of her. Hence, her entire message above :hammer Dolly toilet papa go find something do wid you life

2. Fact still remains she’s speaking the truth. Everyday unnu get up wid dis ” i got haters” attitude, like live your life and stop giving a f**k what people waan seh

3. Mi want har dash 10,000 more word pan yuh nastiness…she’s talking the truth, and that’s why you’re mad…how she look and what you think of how she look ain’t the point here eediat…but that’s the problem wid nuff ah unnu, if it’s not based on something superficial…you don’t care nor hear.

4. LOL me haffi lauf caws none ah unno no kno how much a clock a strike. KP need fe worry bout ar bredda dryg charge an stop dash dutty water pon ar parri dem. Me no partial neither she or Dolly all ah dem is oe in the same. KP just kno how fe pretend better.

1. Wat does people business haffi do wid KP? But she love egsup arself doh!?

Before KP tek the speck out of a next man’s eye, she needs to tek de plank outta fe ar an ar jailbud family own.

Yuh no care bout ar life an she care bout everybody own an wat exactly is the point? Is like seh if people no gree wid some ah unno unno waan jump dung dem troat.

Like me seh KP no better dan Dolly an de ress weh she ah style cause ah dem same one she did hitch up unda fe hget ar likkle notice inna dancehall.

All ah dem ah de same fram dem fake posh life to dem fake namebrands.

1. She need fe ask KP wen she ah guh come out de closet an admit seh she is a carpet munching scallawag LOL

2. But kim kn a lie dolly a tell as bad has tings maybe ven nor no one else not trublin dolly dolly not even have friends

3. Always have a suspension this Kim person is a born male anyone have childhood pics I only know these ppl thru sm

4. Kim talk sum reality still but most time a dolly plus other she a dash wud pon a wah her brother get lock up gah kim will get lawyer fi dem shi love dem

5. Listen this a nuff a uno meck dem gal yah tink dem better dan u guys dem noh better trust me dem have problem same like everyone else

6. Anon at 2:43 you have to ask those questions nowadays lmao BC they get the same surgery/injection the Battyman them ah get till they all look the same lmao! My point exactly #Frankensteinchicks! :bola
    :cool