KIZZY HOW YOUR NUMBER 1 GUH

24 thoughts on “KIZZY HOW YOUR NUMBER 1 GUH

1. But if you have him like a big son a support him before you pay up the lawyer that is doing you paperwork . How him fi leave?? Bitch plzz you a push money inna him music business like you a big boss. Kizzy u a fool.

1. Gweh!!!!! U sad like!!! You have a man that is no prize, wey u affi a mine and him walk and fuck pan u like dog and don’t give 2 fucks if u know!!! We all know that u are a sad lonely gal wey only in a relationship as u call it jus fi prove pan ppl!!! A years now u a get bun and u not leaving! Poor u!! U hate ur self!! U sad nuh bloodclaat bout nuh gal nah mek u leave ur man! Kmft! A man dat????????

2. Dem luv mixup God inna dem bangarangs. Why dis lesbian butch always come aggressive suh. Bout man :ngakak yuh issa clown.

3. Kmt luk ere…if u haffi a do dis one bagga caption a talk bout u a di man favorite n him nah lef bitch u have problems already..and das a BIG (IF) and! If u so sure n confident u don’t need no caption reassuring other ppl n urself that’s he’s urs…kmt y’all dancehall local celebrity ppl need a fucking life nobody want y’all nasty men that be fucking on other woman n kizzy nuh cute anyway

4. Any man would be loyal to section 8 aka (rent free, no pay) Food stamps aka free food no need to help buy anything to eat. Free designer clothes………….and I dont have to marry you to get your papers??

5. Miss please stop making these dunce statement. I am positive you worth more than being the favorite of the bunch. Get some self esteem. Jeez man!!

6. Kizzy I like u very much I think u are a noice lady .. with that said darling nobody don’t want John John me sis :takut :takut :tkp :tkp

7. No one want him and both of unno look cheap and tacky na boombaclatt mi nah write no heavy post like that to prove no point . Action speaks louder than words , and to use him favorite meaning it’s more than one ! Y’all just Embarrass yourself and don’t even now but to each his own ! Krissy you don’t have to leave him but when him bring you sickness own that proudly too

8. But if you have him like a big son a support him before you pay up the lawyer that is doing you paperwork . How him fi leave?? Bitch plzz you a push money inna him music business like you a big boss. Kizzy u a fool.

9. OPAL TRENDSETTER YOU AND YOU BEST FRIEND FALL OUT . IS IT THAT YOU SEX HER MAN WHEN SHE PUT YOU UP ? 2 A YOU JUST A THROW SHADE AND CANT SAY MUCH .

10. What music business him try fi put a verse pan Tory lanez first track all put it up pan Instagram and dem neva use fi him verse cause it neva sound good so what music business kizzy a waste har money and nobody no want him cause him no ready thank God fi kizzy and har mek suit dem kizzy is a big man clown not jus now but long time no kizzy you will always be number 1 cause a u alone want him.a must some yankee him a fuck cause every jamaican gal must know bout kizzy and har idiot man…she can sew dow..

11. What music business him try fi put a verse pan Tory lanez first track him all put it up pan Instagram and dem neva use fi him verse cause it neva sound good so what music business kizzy a waste har money and nobody no want him cause him no ready thank God fi kizzy and har mek suit dem kizzy is a big man clown not jus now but long time yes kizzy you will always be number 1 cause a u alone want him.a must some yankee him a fuck cause every jamaican gal must know bout kizzy and har idiot man…she can sew dow..