KINGSTON HOT………..

18 thoughts on “KINGSTON HOT………..

1. If you knew much bout Ithream you wouldn’t need fi add “fabian from parkside babymother”…Ithreama GREW UP ON PARKSIDE and known with or without wukliss fabian. And no! She and brown skin Ithreama don’t look alike. The buff teeth is all they have in common.

1. Too slim fi have back and side fat and tyres, fi a army chick u mid section fi toned. All 6 pack fi a buss

2. Shorty don’t look good why her side look like dat smh she need surgery and this little roach always have to nerve to talk bout somebody girl need help

3. Shorty yuh don’t look good yuh head dry dwfl yuh body black and white and yuh got nuff rolls for da whole jm team dwfl Lil dry head roach shorty tek some of that money n buy hair spray

4. Shorty Fava dog vamit neva see a bitch I dis like so bad the way the nuff she should Ave get herself some good hair to travel in and a she love chat ppl

5. Her skin look like cow skin dwcl she look like a man tough and hard gal hand tough like dragon foot shorty u shoulda stay home

6. She tuff like da bitch don’t have no kids and har body look like salute the women with kids and dem body look like dem Neva had kids shorty sit your ugly tired ass down look like a wet bag of cement mygirl dwcl girls dats live in Jamaica look better dan u shame on you shorty u suppose to do better

7. Ok so sam and Alicia go jam so she and her ugly man run go too shorty your so sad girl sam little cocky got you wipe bitch ….

8. Shorty need to put in toilet and flushhhh,wat ah gal look stink and dirty?.She don’t have a mirror?Shorty yuh fi stop it.yuh ugly beyond measure and yuh body dirty looking not to mention yuh mouth and yuh clothes.Shorty only the army would accommodate yuh caz yuh fit fi fight war wid yuh scarey looking self

9. Anonymous tell mi weh Fabian from Parkside do yuh.Why yuh can’t let go now.yuh invest in him hush I know it hurts but go get a life hun.him Noh necessary in ah Shorty story goh suck yuh muma caz mi loike him

10. One ting I must say about Jamaicans uuno love put down other women jah know.most a uuno weh a comment look worse .low minded people only see the worst in people .