KETCH CLOWN?

17 thoughts on “KETCH CLOWN?

1. Look how long this batty man live in attic over him grandma head him give 1 million dollars to who and him live a queens all him life don’t give nothing to his community not even block party or water for ppl them at him grandma church move ya nasty self when every nite come u beg food from d&g pat shop for one dollar chicken u move up from Brooklyn and gone LA to give 1 million aids to the man them u mean

1. HIM BROWN AND LOOK GOOD THO – A LONG TIME MI NUH GET A F****K OF A HIM – BIG UP GOOD HOLE DUGGIE – BUT WAIT NAH KIMALEY HOLE DID BETTA – MET KIMALY HAVE SOME GOOD COOCHIE A MI FI TELL YUH –

2. I type it in And nothing come up so I don’t know how true this story is and breadie gwan guh Kay Down back dovecote

3. Nuh him write bout him have only did have $200 inna him account an guh dance guh henka and ppl neva support his event.

4. LMFAO. no somebody gotta make this man rich or something.. he is to much for his own self

if the man says he donates .. he donated