JESUS IS LORD O

Bad boy noh fallow up dem gossip ting yah but since a it a dem weapon mi aggo use dem own weapon and kill dem. Met da little badmind batty boy yah Nick weh mi bring roun mi come a new york mi swear mi and di boy did a fren di boy come turn one poison roun man now di germs feel like him reach somewhere him and him gal dem a post post mi on gossip media a try style mi up.Nick u forget dah suit deh weh u have on u just come a foreign a me buy it? Di first good shoes pants and shirt a me and serena teck u pon di mall and mi seh serena a mi dawg him noh have it pitty him a pants. Ur first 1000 u ever hold when mi gi u u wide out u big eye dem cant believe.

U first car a me make the down payment? Serena neva know ting yah bec mi seh unuh a mi dawg and mi know she aggo bun unuh out. Weh u live now a me meck u live deh? Remember a me gi u Rowena di woman wid di barbershop and tell u seh a fool dat shell it down but bec u beg di woman too much shi duck u p**y remember Serena cousin talk seh u lick out her **s remember seh Rowena talk big seh u suck her p**y. Boy u forget seh mi and u wife close and she tell mi how u a freak boy soh how u and u gal dem a style man soh boy? Badmind boy remember u come roun man a try be like man to how u badmind when mi ex keep a surprise birthday party u run come tell mi p**y from dat mi a pree you seh u noh want si man happy batty boy remember a mi basement trap house u still live in and u gal come all di way from England come f**k out mi little bunk bed mi affi pull her off and kick her out mi place p**y u gal a england did deh pon mi phone everyday a borrower money fi buy u car she even tell mi seh shen noh know weh she get her self into afto u use mi money and trick her and get her like u did a hustler.

Gold teet sandra goodas seh u lick out her batty and borrow her 1000 all now she cant get it back.first time u insure a car fi mi u have it a tell the world my youth a me meck all a unuh have a job so u can finance a little car fi hype and feed unuh hungry self instead a come borrow mi money everytime p**y unuh ungrratful noh Blo***t all a unuh sit down on mi name with serena like a big bi*ch a wait fi mi fall p**y a side step mi side step unuh bec mi see it seh unuh noh love see man tings pussy di first time mi form fool a mi self and meck u see 100.000 u turn idiot and start borrow and from mi seh no a desso di corruption start people dont know these tings bec man wul out. Pussy serena weh unuh team up wid hate unuh like poison but she know how to buy people she know unuh love Hennessey.

My youth dont ever think mi can suffer a mi name Mulla know dat mi a money maker zimmi u know why mi Benz park bec u fuck over mi insurance p**y and dat nah hide.a u mi useto send goh pick up mi money and give u a little ting soh how unuh soh hype? A two years u sit down inna foreign and noh work bec u comfortable roun man so mi just give u a ting to go look u licence and l8nk u on Baldor food company bec mi tired a u cheap a*s. U want be flosser u fren a queens affi sorry fi u and gi u one a him gucci shoes p**y u can style mi and u still owe mi boy. U and ur gal and ur fren suck unuh madda and non a unuh can’t approach mi bec unuh know di time a day. Me Mulla seh dat p**yholes.

Tank god for mulla who turn unuh into a man pussy unuh be careful who unuh nail pon cross. Tommy-lee mi not even know where to start pon u. Non a unuh neva do nothing significant in life yet a nuff people mi help in life nuff people eat food roun mi nuff frem mi help nuff man mi meck live pussy weh unuh ever do. Unuh gwaan hype with unuh little scrap metal car weh unuh trust unuh memba when unuh neva have non? Frighten friday a me meck gal can look pon yuh country boy come a town u mouth full a rotten teeth like u drink di dutty water a country when u useto feed di cow and goat dem a goat u useto f* a county.

81 thoughts on “JESUS IS LORD O

1. Da boy deh a one Judas fi true a same soh him fren money tree steve sorry fi him after him wife did a treat him bad when him nah work fi two years and him did a suffer him go sleep out di man couch and start look di man wife start carry news pon di man how him have nuff gal and mash up the man happy life bec sherel steam one fish fi him and him tell mulla seh serel can cook better than him wife Rhen

2. Nick a follow up mulla and him big pussy gal dem him did tell unuh seh di basement weh him took up residence was mulla trap house that he rented for his friends when dem come up from jamaica? And from him beg a sleep off the couch him noh lev bec him wife did a kill him fi hungry and mulla tool him up and fred him.

3. Shell dem mulla bec all when u out a dem eye ball dem still a follow u up everyday dem a sit down on u name a wait fi u fall.all di serena it putting up a frunt like she happy and aids a kill her slowely.she and di boy lef areddy bec she find out him have aids a jamaica a fuck down di place

4. Serena stop gwaan like u happy and u know to god seh u run goh pick up a bleach out sufferer boy a Jamaica Every minute u affi sed clothes and money go gi him man clown.a wah day u talk seh di man love beg and u tired a him.fucking clown man not even have a visa to come visit u.it a cost u more than anything stupid

5. Good Morning Met and Metters,
    Before everybody else run with them own piece, Mulla if you are reading let me tell you something. Thank God in Jesus Name, every day for the revelation. God have a way of exposing those around us who are no good for us. Thank God that he answered you prayers. Cut your losses and keep it moving. One thing I will ALWAYS say.
    1 Samuel 16:7
    the LORD does not see as man sees; for man looks at the outward appearance, but the LORD looks at the heart.”
    You see that scripture. I live by this scripture. It goes for Sinners and Christians a like. When God look at us he looks at the heart. As long as your heart is clean your enemies will NEVER beat you. DONE TALK

6. Mulla better NOT did siddung write dis yah essay and send it in…No Sah…Mulla neva do dis…..God alone fi come tell me different.

7. Mullah I don’t know you, but you featured here a lot of times, I know is so some a them so called friend enemies bad mine and grudgful fi people, things them pretend seh them happy fi, only preying upon your downfall, not “PRAYING ” them talk the worst about people fi tear them dung, them don’t talk about the good you do, I am glad you bold enough to come talk up the ting dem with no fear, up top ting

1. Noosah! But me nuh business eeeevery other week dem send een Mulla Tho! Me affi defend him waday to! Unu envy the man for whatever reason, done dem Mulla cuz u a defend itself dem a class u as gyal and all sorts done dem! Only thing u shudn a call certain names but talk Ur truth yute! Unu obsessed wid mulla! UNU VERY OBSESS WID MULLA

8. Yow!! If a Eva my man dis mi left him!!! Bomborasspussybloddclat man!!!!! What a bwoy can trace!!!!!!!!!!!! No sah!!!! Mi like how him identify himself and mek dem know sey yes a him send dis in! Yes mi like dat!!!

1. Dat is not tracing the man a talk him mind! All when the army a ants come out a Mulla side me deh pan! Why? Unu send een the man took much! Unu rights dash weh! If Di man sidung ina chair a pray unu send the man in! Unu cuss the man bout him nose etc unu chat bout him want look like AIDONIA so what? Lowe Di bloodclaaat man the man body hot to!

9. Big pussy battyman mulla you never was no fren to bloodclatt nick pussyhole remember you an nick live in the basement nasty battyman mulla you can’t style nobody go an suck out your mada pussy tou mada dea a jamaica a dead fi hungry

10. when friends turn enemy , i dont know who the hell mulla is but it didnt take a rocket science to see somebody had a problem with him for always posting, and commenting the same verses daily. let it go now mulla, this is life and you’re dealing with mankind.

11. This is wrong on so many levels. Real men don’t act like this.I think the Mulla is is suffering from Narcissistic personality disorder.

12. Lick out batty mulla when you ever kick me outa house???? Battyman mi nuh know nothing bout you an your non existence to me an you worst nuh know nothing bout mi but let me tell you bloodclatt this next time you see mi battybowy mek sure you can face mi because your nothing but social media badman pussyhole from serena dash you outa her house you an nick live the same place inna the basement an if a never fi nick the landlord wouldn’t rent you because shi never want you inna her house an remember a nick did pay the landlord how much money. dirty mulla a nick do everything inna the basement if nick nuh clean the place stay dirty pussyhole you can’t style mi if you have a problem with nick don’t come on social media an disrespect the youth an worst get me involved because im not in your mixup but. Let me state some facts you never give nick no bloodclatt money to get no license an as for baldor job nick went to baldor an apply for the job while we was in Jamaica he filled out the application form, Next when I was in America where an when did you kick me out any house when mulla an fuck on which bed mulla nick bed is a brand new bloodclatt bed set suh wey you a try bloodclatt sey a you buy it ???????? Because I was on the phone when him in the store a buy it. Mulla your just a bitter badmin person who’s ungrateful an unhappy an god nuh like bloodclatt ugly its not nobody fault mek tou bruk an bloodclatt an while skale a beat you bloodclatt bad but remember how you usto try style nick to me an tell mi sey nick nuh want mi an how him a fuck how much gal an even call up a the gurl dem name which I won’t even mention there name as this nuh have nothing to do with dem . Mulla your a fren killa a badmin pussyhole an anyone who first go to a country not going to get a job straight away but you must talk the truth because before nick work at baldor he was working at a school as a bus driver plus at the ice company until him switch. Nasty mulla stop come on social media an disrespect ppl an tell lies bit like I sad face me mr wannbe badman mulla because mi ready fi bloodclatt you your an waste man an god a beat you left right an centre the time you tek a try drag down nick an tommylee you go an sort you life because stress a kill you bloodclatt just kill yourself an mek the world a better place your dutty mumma shoulda eat di bloodclatt condom an avoid the world disappointment I can’t even style nor call you a pussy because you a battyhole so to sum this up go an suck out the deepest part of your hungry belly mada with a pack a straw an when you done dive inna u mada batty an use the straw an suck out the shit an the blood outa her batty an pussy mulla a vex you vex because you usto dm mi an a beg mi fi gi you a gurl a england but dawy shit mi wouldn’t gi u mi enemy fi fuck nasty bowy remember one a mi know the gal inna taboo wey fuck u inna u ass with didldo mulla see u soon mek sure u run up inna mi cause mi nuh duh social media war

13. Wow!! This is a man name Mulla, sir it better you never open your mouth, you even a talk on your self about where your trap house is. Sir how did you get so much info on your enemy from other people if you are not a mix up gal. Times ate so different from when I was growing up men have become women, and women have become men. We always feed mawga dog that turn around and bite us sir. It’s just life, but for you to sit and write this as a man you are hungry and hurt. You will make money again we all live and learn. Mouth talk never stop a true hussler, so now you make me have to wonder if you really had money to help all these people you claimed to have helped. You are even spilling the tea on your ex-woman, no sir quit while you are ahead you are going to cause destruction on yourself. Just go in your bathroom and cry it out then give it to God. Keep your head up young Miss, because I can’t call you young man.

14. All this do is confirm that for better or for worse,di Mulla him will be sweeping di JMG Awards,create a category Fi him if necessary zeen Met!! :cool :jrb:

15. THAT ME HATE WID UNO DUTTY PPL , UNO ALWAYS RUN COM PLAY VICTIM WEN UNO TIME COME , I BELIEVE EVERYTHING WAH HIM WRITE , HIM DID QUITE WEN UNO SEND HIM IN ALL D TIME, NOW HIM TUN D TABLE UNO RUN OUT ! HIM NAH LIE A TRUE

16. A weh d bbrc a gwaan yasso? Unnu tell mi say a him woman write it do mi a beg unnu. Cawzin say if it is not, the friendship look “fishy”. Mi renk and fiesty but this…….a different kettle a fish. Smaddy get to the top a this bcuz it done reach u know where.

17. Mulla I don’t know u and I don’t know tommy lee but ur always on her why yuh love mention him name yuh come in like so big dirty girl gwaan guh find something else do man

18. Mulla I don’t know u and I don’t know tommy lee but why yuh always a mention him yuh come in like some dirty girl. Guh one side man yuh always deh pan pinkwall wid yuh mix up self

19. An a next thing mulla tell the people dem the truth why your car got repo because it nuh have nothing to do with nick pussyhole remember you did ask nick to cosign for you to get a car an he didn’t but him insure you car for you an you wasn’t paying the insurance a him did a pay it for you for couple months because you never did a work after u get shot an all now you nuh gi him the money plus the insurance ppl dem did send nick a collection letter stating sey him owe dem money an nick had to pay them 500$ pussy nick have the letter suh you can’t say a lie. the man dem repo your old Benz because you nah mek the payment anyone with sence would know if your insurance nuh pay a car cannot get repo if its doesn’t have insurance an thats a fact you too bloodclatt lie battybowy stop putting up a front like you rich when you bruck like strigh dawg. Funny thing bout you mulla is that mi never like you from day one mi spirit couldn’t tek you because of your bad energy you can act on social media but inna real life your a nobody but know this nobody nuh rate you an anyone who comes on social media to put there frenz down is a looser an mulla your a big looser you can only fool the ppl dem on ig an Facebook who doesn’t know you but inna real life your a waste man a non progressive element an you can’t style mi with your lies nor drain my energy mulla remember a you did put me an the gurl an nick on pinkwall imagine I don’t know ppl from nowhere but yet you tell me so much things bout the gurl mulla remember mi did run you bloodclatt because if its one thing mi hate is a man who talks down on another female suh mi tell you sey mi nuh know the gurl so don’t call there name to me an tell me nothing an why would you put the gurl down remember dat mulla??? an you never like it so then mi delete you bloodclatt off my ig An Facebook remember a you did send mi request an also you tek down my picture dem an a show every gal wey nick did a fuck or usto fuck an 3 time in one bloodclatt week you put me on pinkwall an look the same nick wey you sey nuh want mi a 3 bloodclatt years me an him dea mi nuh give a fuck bout you or nobody because a england mi live battyhole mi guh work everyday plus do my thing mi name good a england suh like mi sey run up inna mi mulla an make sure your ready since you start this mulla mi ago show you who mi be you think mi a weak fence mulla ??? ok lets do this. Its funny how you an nick live in the same basement an you come on social media come a style the youth an this’s the second time an not once has nick taken anything to social media. Him ignore you an just don’t talk tuh you an uno live inna the same house yes mulla the basement wey you a hide from the landlord an nah pay the woman her rent remember when mi come a the house you a hide from the landlord an shi come an knock door a ask fi you an pussy mi have it pan video So what does that have to say about you mulla?? It showes that your like one a dem big whoring pussy gal wey a act up when shi dea pan her period but tek the blood up pad an box you ugly self with it face an when you dun eat it because you hungry nuh Bloodclatt. Mulla how you fi a style nick wey have a good job with how much benefits. Mulla remember sey a you carry news to nick ex wife an tell her sey him did have a daughter because shi never know Bout it an mulla remember a you tell him ex wife bout mi tuh

20. Dutty gyal mulla stop call serena rassclattt name batty boy r u jealous of her an ur man kmt dem love each other ok I can see it amen

21. Mulla your a fren killer an one thing I can say about the gurl fr england she never yet call tour name or every talk about you so why you going to drag he into this an its you an nick dem have a problem what i need to know is how you an all tour fren dem turn enemy??? All of them mulla your the problem not them you go around an chat all of them an act like your better than ppl

22. seems like someone’s corn, got mash! Dwpcl trying oh so hard to refurbish her mans name. That she is bleeding out everything, right now you make your man look like a proper pussyhole. Cah why him tell yuh,the whole yard of the mans business. when they live together under one roof? House enemy!! And you videoed the landlord Shows the mentality,of both man and the woman. But I guess birds of a feather flock together.

23. Mulla mi affi laugh because you sey you have trap house but yet you cant pay rent fi the basement mulla a one likke box room you live inna an you can’t carry nuh gal there because the bed can’t even hole you pan it much less a woman suh stop tell lies mulla the night when mi come a the house you jump up an frighten you fuck because you did a sleep pan a air bed suh how a gal inna her right mind woulda fuck you pan an air bed an you sey you rich. Mulla your an nobody an like mi sey run up inna mi because I will be seeing you soon so mek sure you ready one thing when you a fight war carful who you bloodclatt draw inna it because mi nuh interested inna you nor care bout you. Nick a hold him own an go work 4am 6 days a week but yet you wanna style the youth him 2018 honda a kill you because you nuh have nuh car but blame yourself for your own downfall an not nick move you bloodclatt an gwey mr social media badman your not a real man nor was ever a fren to nick an America mek fi everyone an everybody must mek use of there chances your a fren killa nick a ignore you how much months an all the style you style him he hold it but badmin is a hell of a thing when some man dea foreign an a next come an start doing better than them they start saying they bus ppl an give ppl this an that wonder wey you mulla would do without social media???? If you an a person stop talking why try tear them down your a pussy ass nigga you nuh like di see the man dem a step up inna life while you a pop down nigga you always a stunt for the media what happened now mulla??? mulla why are you so upset is it because you stunt for the gram an ppl fine you out one by one dawg face battybowy mulla .

24. Batty bwoy Mulla how me fi bad mind u youth an u no have nuttin inna life show me a house or land title in u name Social Media Clown ,mi come America an a hold my own me no pretend like me Rich an me teaf from me friends dem,remember a woman use to hype u an because the hype run leave u an see me a elevate me self u a try style remember me history batty bwoy.

25. No sah this is why me Nuh keep friends because look at this now how can somebody say they where friends an end up on gossip page a tell people what they did for each other an who have this from who have that . Smh my mother always tell me never you do something for somebody an talk about it because that means it wasn’t done from the heart. If unuh was fren an from what I read up top still live a the same place why take it to gossip page why not talk about it or cuss over it in front of each other . For a man to be sending in something like this looks very shaky to me no real man don’t cuss like woman. Unuh either war an get it over with or unuh act like man a stop the foolishness Kmt.

26. Batty bwoy remember when u get shot an in a hospital u call me phone a bawl like some big stinking gal, remember who was by u side as a real friend who make sure u no short a anything for the 9 months u couldn’t work,my youth remember me have all the evidence cause me no talk without Evidence an me is not a Social Media Clown who know Nick Know what Nick is all about,u ever see me a hype with man things yet or run in to ppl me no groupie,all me try to do is guide u as a real friend an tell u when u do fuckry an u never like that bout me.

27. Miss cant breed 45 year old bitch weh cant breed ni neva did a too fire shot pon u still but since u want run in me mulla aggo just kill unuh all and done. Wah mi fi fire first talant or 50 caliber? Germs every lie Nick tell you u feed into from day one remember a Instagram u look di man pon but who meck u could look pon him on IG me Bloodclaat mulla meck u can look pon him. Pussy remember a nuff link man have a england weh know mi have u file fuck out bitch now u run come a fuck out america but not even a youth fi show sperm killa. Butch mi have video with u a do all di nasty ting dem when unuh did deh jamaica as him record dem him whatsapp mi dem remember mi and him did close so a fact mi a talk pussy and yes mi ask u to link mi with a england gal what wrong with dat? Where can nick pay car insurance nick cant even feel him self or cook a dumpling di first time nick buy cindy riteous a Champaign him hand Trimble u fuck mi affi gi him back di 150 and tell him seh a soh di flossing ting goh. Nick paying child support plus him fulla bills to him neck him cant even move from di hell hole him affi a fuck one bag a old woman and borrow dem money ask sandra goodas but james a look fi him. How u so bad now and u neva have no mouth when u and u man lock up in a room a chat and couldn’t face mi u know im speaking the holy truth and nothing but the truth so help me god. I have it recorded u want mi send in evidence or what? Who anno bad man? Now u deh england u full a chat when mi run up pon unuh Wah u did do but cant talk! A slam mi did aggo slam one inna u chest pussy lucky u lucky soh unuh come dead easy stay deh meck coward Nick fool u. No boy cant diss my woman in my presence not even mi daddy memba dat just to show u u man a big punk cant even defend u but all unuh deh pon mi noh bad mi noh bad well test mi pussy test mi nick a trick yuh with lie lie lie lie. A matter fact IG next with evidence ok test mi nuh

28. Mulla mi see it seh u tired a dem pussy deh star mi know everything and a watch di play from wah day.u a real youth and u prove it again a di only man dis mi see send in a story and noh hide boy u a real bad people u dont give a fuck up top mon.

29. Nick gal give someone else to voive now man too much of you and this long draw out shit like really i need a play now. Ok lady a england did u know nick have a wife? Did u know that nick abondon his wife and son because him wife not the hype type and can give him tings did u know that his son was born handicap bec him stress him wife so much during pregnancy did u know that he lived with The old lady Rowena and stole the lady television so she find out him was a big wast man did u know thatthis nigga is a big follow backka wanna be Ricky dem tired a him him move from fren to fren now him a follow up tommy lee and serena. But big ex police come a foreign a follow up bakka wast man fi hype. My fren u do not know nothing about this dude him beg and borrow from every gal him know but his wife shall know his hiding place as mulla say the hell hole lol.

30. Mulla it clear that your a fren killer because how all the man dem you was paring with turn enemies mulla nobody badmin you your the one who has a problem with all a di man dem an carry news an them come on social media trying to play the victim it’s so sad to see a grown add gal acting up I can’t call you man because real man don’t do things like this so I’m cladding you as a bitch I see ppl saying how ppl putting you up on here but why would your fren dem do that mulla you have created so much enimies it’s unbelievable but God a beat you bad so now you taking it out on ppl shame on you stop this is an big sissy move

31. Iesha a england mi have i on video u want mi produce it ? Last Jamaica trip when u suck di man cock and him bruck inna u face gal. Mi a caution you one more time leave di battlefield u know nothing here u is just a sometime fuck that not gonna reach nowhere soh gwaan throw pordnor fi u and nick team up and use housing trust buy house. Him have a message fi u isse. Mi and nick a come from 18 and 19 years old you just a come ok bill and stop war fi u man bec him nah do si same fucking clown man clown fuck out england jamaica now u on the American soil.any one a unuh try test dis mi slam one inna unuh chest.

32. Normally I don’t do this but . Shawn why are you acting like as if its you who bring nick to America. Nick wife bring him America not you Shawn you said you did this an that for nick but shawn wasn’t it you I saw several times driving nick other Honda before he got the new one when you didn’t have a car an before you got the Benz this’s so sad an very low but a long time you a chat nick an a carry news an nick is to be blamed because he had you as his fren but your a real fren killa . But this’s my advice to nick you knew he was chatting you so you should have end the fake friendship long time before it reach this far but hold your head up. As for you Shawn your karma will reach soon remember who was there for you when you got shot who gave statement an remember the bullit still inside you karma have your name all over it shawn

33. Mulla this is low very low you an Nick live the same place but yet you come on social media your sad an pathetic an your time has expired suck your mada your an attention seeker because Nick quiet and humble you trying to tek set on him your a bully stop this shit an just desl with the fact that ypu lost a good fren an anyone who knows Nick an know sey him real stop coming on social media trying to tear him down your a low life an i see you even went for a picture of Nick when he first come America sad an low get a life

34. The lowest of the lowest when fren turn enemy first I see you post him on ig now over here this’s a big disgrace are you a man or a big pussy gal because a only woman do things like this it’s a shame to see how low a person can be but mulla you really come out strong today with these story an lies you sey you a bad man but inna real life bad man don’t throw shades on social media smh ‍♀️ pussy ass nigga

35. Karma is a bitch Mulla you rob everybody con people and take dem money mulla remember how u useto beat up people fi serena all box up poor Rish and fight off Tasha dem fi serena remember how u drape up Omar and gi tommy lee gun fi shoot jason and marlon and di man dem neva do u nothing all bec u talk bout u aggo take over mount vernon with u little chewawa dem behind you now look di little chewawa dem and serena want kill u plus u have so much enemy. You and zeffy a good fren and u take di man money and talk seh if him talk too hard u trick him and put one inna him chest pussyhole u a fren killa.

36. Mulla whatever you want to name the girl is not 45 get your facts right an as for the can’t breed part get your story right I know this girl personally so how are you going to be telling these lies you an her man have a issue tell why drag her in it smh that’s why I don’t do this fren thing an your on her a send thret not knowing who she is that’s a big mistake if I was you stop this because it doesn’t look good

37. Pussy nick u know mi have a house batty boy stop act like a me meck u waste time and noh have shit pussy u known fi run backa man from bully dem days and when u set up bully death u run gone with bully worst ememy waldi pussy who is you mi and u dont live talk truth and stop mislead people a mi place u still live and i still have stuff there and sometime mi come rest mi head when mi inna mount vernon and pussy Iesha how u a style mi bout bed and a mi bed u come sleep and fuck out u leave england and couldnt rent a hotel bitch how u can style everybody know mi always have more than one place and pussy nick u walk and brainwashed people bout u this and u that what u mean mi know u ting explain? U thing a u idiot gal dis boy mi know u from u a 18. Lol now u a follow mi a put u name at first u useto hide and type now mi give u courage lol a mi name mulla youth

38. Wow this is unbelievable Mulla you have proven to be a certified waste man. You should not come on here dissing Nick and Tommy lee, you should have take it up with them over the phone or in person. You are here taking a bunch of stuff I have the letter that they repossessed your Benz o have videos of you and your girlfriend have sex in her butt what if I should start sending those to the public. Mulla take a seat back and think about your actions I have a lot of dirt on you to sink u. Don’t let jealousy and anger control your emotions

39. Interesting!
    Maybe you guys should work this out amongst yourselves. Dude sounds HURT. Good friend better than pocket money. Just like a good woman if have a real parri hold on to them because it sounds as if you guys where that despite the difference in personalities. It takes a real man to say I’m sorry and it takes a bigger man to accept. Good luck guys.

40. Mulla no man you pussy big nuh bloodclatt because only a woman should be toe to toe with a woman what a big disgrace wow but my thing is mulla why you a argue with someone you don’t know nothing about because non of what your saying nuh mek sence plus u you don’t know the gurl cos you get nuff things up a top so wrong lol joke on u an hello you girl from England yes u mi know u enuh so don’t be in no argument with this gal mulla mi know your link dem an where you come from so just duh your thing fuck this social media tracing

41. Hello mulla what a way you a try style nick an a call up so much ppl name in your comments also mulla you don’t have no link so which money you send nick to collect my youth a better you bill an come off ppl name an just work on yourself because you out here looking like a dam clown kmft a wey this man then on somebody can hype suh no sah

42. Since u have vedio sen it out u think u can use physcology an make me woman left me or try trick pinkwall fool.Me not even ago entertain ur waste arguement me ago just kill u with success cause u is nuttin but a bad mind bwoy who no wah see u friend dem elevate dem self.

43. Wow mullah, all that money n u bm still a bartend wid dat big belly.u still in a furnish room. U Benz repo. Dude u sound and look stupid. Get a life and stop embarrassing u damn self..mouth leggo like pussy with no grip.shame to maxfield youth.

44. Pussyhole mulla slam one inna who chest mulla please send out the video an everything wey you have pussyhole mi supposed to trow pardnor an buy house it’s called having ambition big stretch out pussy mulla since you want to do this lets do this all you on here doing is chatting one bag of shit an making up lies mulla. Only fool fool ppl will believe the lies so go a head feel free to send out the video them your a social media badman you a fired ak45 big oussy gal a 9×19 mi a fired pussyhole you think im no weak fence you can’t intimidate mi nuh time nuh day big long pussy gal mulla

45. MULLA!
    Lets get one thing clear, yuh nuh have ntn fi ppl hate you for, a nuh Nick and Tommy-Lee alone u chat. You chat any man way u talk to way dress better than u? U walk and talk bout a you put them on. Act like a man for once in your life, all this back and fourth thing a fi woman. How a u one we always see a post ?
    And stop y’all bout how you woulda put one ina the gal chest, and stay way. Uno mouth ago be the death a uno. You is a friend killa.

46. Listen listen people dont follow up mulla a dem ting yah him love like a big gal mulla u a soon 40 ok with a big intelligent daughter plus mi hear u havevone more child on way full time u grow up and stop bully people a soh when u cant control man u style dem my youth stop it and u love do fuckry and laughing like u think a everybody love fuckry bill uth star u a big man di last time mi si u u full a grey air age a beat u bad

47. Not once have I even gotten involved inna you an nick argument but you try disrespect me before pussyhole an now you antry it again mulla you nuh have nuh bloodclatt link a england suh stop it deso fuck out what england an jamaica mulla when you a come try your best correct nuh thing you can bully mi mulla caution you big stinking mumma bloodclatt big pussy gal you on her a trace a who have pussy me or you anyway mi anwait for the video etc plz hurry up an send dem out

48. Mulla a pound mi bloodclatt spen suh how nick trick mi an get mi how??? Mi nuh frighten fi man things an for the person who comment bout nick wife an son etc yes mi know sey him have a bloodclatt son. Back to you mulla nigga I don’t know you nor mi never interested in getting to know you but pussyhole since you have you link dem a england tell them sey me sey run up inna mi an mi ready an waiting

49. Mulla you see this back an forth thing nuh mek it suh hear wha mi want you fi face mi an mi want you fi bring the man dem a jamaica wey fuck mi out tuh an pussy ass nigga just name the time an place mek mi book a ticket because the fully thing bout all a this’s tgat you don’t know who you a fuck with don’t think for a minute or second that you can style mi big pussy gal mulla

50. Mulla you a talk bout slam inna face mulla carful a wey you a sey enuh because nuh think because mi live a england mi nuh know ppl mulla gawn fired you okd gun dem a 9×19 fired suh talk tuh mi miss mulla an lock up inna which room mulla ?? But one minute you sey you dash mi out your trap house next minute mi lock up inna room big hole gal you a tell so much lies till you can’t even remember dem but like mi sey big hole gal run up inna mi

51. Mulla im just a sometime fuck an it look like the fuck wey mi a get hurt you big pussy bloodclatt because you wish a did you a get the fuck because you a undercover battyman an did wha fuck nick but true nick nuh dea wey you dea pan you vex an all up in your feelings. Big hole mulleisha just do what you have tuh do because a only social media you can war pussyhole you a punk a low life punk mumma lashy.

52. 45 an can’t breed mulla get your story right because thats a big lie ok mr big hole mulliesha mulla your a unhappy pussy ass nigga who’s stunning for the gram an its sad that you had to stoop so low but god guh with you because mi sure nah guh with you or miss big pussy mulla social media badman an bully mi never yet business bout you an nick wat but big hole gal when you ago get mi involved mi ago talk because your a lier your heart durty mullisha you pussy tongue long nuh bloodclatt but hear what name time an okace mi ticket money ready but if you nuh name it mulisha i will see you soon don’t you ever come on social media an talk shit about me wey you nuh know nigga gawn feed ppl with your lies

53. Ok mulla I see your trying to tear down this girl from England an firing shots at her but as a man you don’t be arguing with a woman you can tell your a low life my question if you have whatever video why don’t you send dem out

54. Nick come inna you mada face battyman mullisha bout come inna face you bright nuh bloodclatt a who you tho a wha this god you mullisha miss bad gal mullisha since you want to be on her talking shit an a play strong mullisha mek sure your ready enuh because you see when lion a sleep mek him bloodclatt sleep mi nuh inna nuh chatting with you a acting suh mek sure you ready because mi bloodclatt ready a nick strength you have but know this mi ano bloodclatt nick pussyhole long clit mullisha send out wey you a send out mi a wait pan the video ok Mullisha just guh inna the corner guh cry like the bitch that you are with your dead hood mullisha mi see why you suh bitter a because you can’t function as a man because inna real life a pussy you have under neat you

55. Mi really affi laugh ok so mulla now your moving from the basment you come on here to try tear down Nick an the girl from England that’s some real fuck up shit my opinion you an Nick wasn’t no friends because who does this to someone they class as fren wow this deep nuh bloodclatt an these ppl run with anything because some of the things your saying doesn’t add up world wey we living now it’s Crazy

56. Lol mulla you just move out the basement that’s why you come on here a tear ppl down stop telling lies bout you have house stop it nigga you don’t have dry shit inna you batty wey dig out an deep like pit . Ok met now we see an know the motive behind all of this ok mulla like can this man be any more foolish an hype .mulla why its now you talking all these things hmm is it because you move so now you think you’re better than ppl or is it because tommylee new bmw mek your head hurting you an your driving John the manager old carfor how much months now…talking about your rest your head in the basement what a lie yow your something else

57. Nigga Nick fuck out u best sista the one by u father side that work at the hotel in ochi a that u must talk about so sen out the vedio u have make we see who win.

58. Funny enough u can post shoes boxes moving in u New apartment which u was force to get because u soon to be baby mother couldn’t have baby in her friend one room basement so u had to let the vehicle repo to save money to get the apartment.An Mulla u do not have a house in Jamaica remember u mother an sister live inna the garrison an a bae young bwoy a fuck dem for money so why u no put dem in the house since u have house.

59. Mulla The same ppl them u a violate was the same 2 ppl go out there way to give u lawyer statements so u could file a lawsuit when u get shot an as u get the lawsuit money the first ting u do was post a vedio on instagram to start hype an for the waste gal dem who love man things to run in, but u think u friend them did ago beg u but No they didnt dem hold dem own but now it done so let’s see weh u ago do now u ago try con somebody or suck a gal pussy an borrow them money to try bill bk u self

60. Mulla remember when u come a Mount Vernon Newyork a me make u know Serena cause u was living with u 56 year old wife an an her families in a project building an ago church every Saturday with them so all of a sudden u get so hype my youth me was also a witness in u wedding an have pics of u in ur big suit but because u love hype u left her for Serena so stop style u friends just hold u own youth plus u a call ppl name in u fuckry

61. Remember the same Rowena u a style u bring news to her about Nick an then borrow the lady $2500 go Jamaica go floss an a so u meet the fuck out bartender gal wah u breed now an u not even know she was a pass round donkey for the Arnette Garden baller dem.

62. Mulla is a wicked an bad mind bwoy him never wah see him friend dem come a foreign after him an step up themself so because the youth them a hold dem own an a get them respect him no like that so him start chat the youth dem seh a him buss dem,how u fi buss man a foreign an u little sister Bamboo gal selling pussy a Taboo u father deh pon Fitzgerald ave a beg the taxi man dem everyday an mother walk an fuck young bwoy fi money why u never help them huh ppl with sense will never believe ur waste story stop puttung down ppl an help u family youth.

63. All these mother fuckers talking bout Nick son a handicap, that’s a mother fucking lie. I personal know his son and he’s one hadsome and happy baby. And you Ms England bitch, a you mash up the man life. Weh you nuh talk seh a tie I tie the man. Since you seh you know he have a son, why u never encourage the man to get back with his family , home wrecker ?

1. How’s she a home reacker if the man doesn’t want his wife smh I personally know nick an him an his wife wasn’t working so who are you to be blaming the gurl shut the fuck up

64. Yow Mulla how u come pon social media a gwan like u bad an wicked an a treathen ppl u forget when me give u me 3000 to flip an 2 weeks after that u start hide from me an nah tek me call an me buck u out a 242 with me base ball stick u run inna u white Acura go lock up an call police on me say u fearful of u life an almost make me go Jail over me own money an me an u a come from high school days so it no surprise me weh u do to u new friends.My youth a full time u stop teaf ppl tings u ago fuck wid the wrong ppl one day.

65. No man, I know none of these ppl but mi stomach sick from really all this shit. Dirty, nasty, grimy fuckery people the whole a dem. From Mulla go right back to Nick and him gal. Horrible ppl. Y’all need Jesus and some cake soap. Look how the man dem siddung a trace like some big pussy gal?

66. A long time mi suss seh Mulla a battyman and him just confirm everything him detractors have said about him, him lie and show off with nothing, him badmine him friend dem and he will set up people life, and yes him still a mad ova Serena, not because him did love her but because him don’t have her to make him look like somebody any more, now him a try bring down everybody with him bitter self. You and your friend a war, why involve the women he deals with pusci? All a try set up the youth life neatly inna Di comments.. trust mi, a long time mi a blog ova yah and you a Di first person who feature pon the wall weh mi nuh know yuh but mi hate yuh! You’re a evil and you here trying to set up people and makin* threats over nothing at all and yuh ago dead bad with some sperms fi a last meal

67. Bwooy yuh si how life go though, lol, a Mulla a did dem general still mi Naah lie n everybody inna di street know that wul a bx one voice lol, big man thing still leave the hype yute wul a unuh a hype and unuh Naah mek nuh real money but if yuh. A talk truth yuh know a mulla put the three a dem a road.

68. Dem not no big pussy gal mon i dont see nothing wrong with lyrical rivalry just like when we all pay money to go sting and watch movado and vybz kartel trace and spit lyrics if di man dem have a problem dem just need to stop it can turn bitter.

69. Mi hear DimesMillion that a Tenmillion wife on vedio fucking Mulla too an sending him nudes pic im await pics an vedios everything a unleash to rass.