JANET STORM VS HAR NIECE

0 thoughts on “JANET STORM VS HAR NIECE

1. This woman/Aunty is a nasty f**ka why she send this in — you look like idiot by doing this — you look dunce just like you picture – so what if the girl a suck n f**k to tek care har youth them at lease them no hungry and live a door — all this f**kery a boil up in a you fi a while now so you decide to be nasty — dunce bat

2. Janet long time whore indeed glad the day china take hoodie from out her dirty apt smh she the same one that use to suck hector and patrone hood in Albany manor bathroom. I always here her apt is filthy for true and the landlord bin trying to evict her. Janet and romping shop walk and suck downs Brooklyn and queens but Janet what a way you f**king Damion Thomas now yes it ain’t no secret

1. If she can function in the morning hours like that then she do have a “phucking” job, all if a handjobs or blowjobs she a wuk 😀

Ungrateful niece you look like when dem a scald hog fi scrape.

1. PP this ungrateful b*itch needs a buss ass pronto…SMH…if a did my niece when mi dunne sawt ar out yuh see…. every time she think bout logging unto FB she get heart palpitations

1. Marie :ngakak Me go fass pon both a them FB and that niece is a menace. No matter who are what the aunty may be she and her mother did her a good deed, she may have just worn out her welcome at their house.

Judge Judy say after 3 days house guest can start to smell like rotten fish 😀 😀

You fi see har wid the weed and liquor a think a that combo have har :hammer. Weed and alcohol no fi mix.

Yu see the ‘rinsing’ bout the salt hole and the Spanish town bicycle?! :hammer these bloggers are NUTS! 😀

2. PP this ungrateful b*itch needs a buss ass pronto…SMH…if a did my niece when mi dunne sawt ar out yuh see…. every time she think bout logging unto FB she get heart palpitations

3. Kandy Yuh dunce Yuh need to go back to school Yuh can’t even write a proper sentence go sit down some where get off social media and go get a nine-to-five oh sorry you’re a social worker for social media that don’t get pay Yuh dum Bitch your kids especially your son must be ashamed to call you Mom your a menace to society everything about you is disgusting you need counseling you need help sorry for your kids that’s growing up and have to deal with an imbecile like you you’re a disgrace your disease

4. Kandy hype move Yuh dutty rass Pablo(the big man) weh yuh did a move weed fa lef yuh now yuh pop down the time yuh tek a war yuh auntie pon fb yuh guh put up yuh mother and yuh little sister Monique and her three kids weh get put out and a walk up an down out a Rogers and chruch ave yuh lil nastiness yuh guh tek care a yuh mother but then again yuh nuh like yuh mumma Spanish town bicycle shit pit kandy guh learn fi read thank god fi uncle sam project and food stamp cause yuh would dead don’t know a from bullfoot all yuh senses yuh f**k out all you and your mother do a walk an buy obeah

5. Janet lick out big d batty hole after one Dance and cuss him cause he never pay her rent. Everybody in Brooklyn know Janet sell pussy for $60 Janet the girl ain’t telling no lie remember when you go Jamaica go look for man you met online and he set up his friends to battery you? Janet remember you and your mother dash weh belly for the same man? Janet it’s 3 months ago you brought your daughter to dash away belly

6. A wah tek mash mouth kandy yuh stop mek yuh wack video dem false teeth kandy yuh skin buss up and crawny yuh pussy salt every man yuh tek yuh pussy put a spell on them shawncalm worthless get up everyday and walk behind man you can’t 7 or 11 Christopher Father as him lef yuh go to Jamaica him dead yuh pussy kill him,Robert Jamelia Father yuh pussy mek him a face 15 years a prisons Pablo him mash weed thing get f**k the bike boy from Spanish town as come off a the bike him dead gyal yuh pussy yah man guh read a scripture from the Bible fi yuh crosses pussy yuh sad like funeral and salt like sea

7. This Kandy person needs a beat down…Janet not even engaging with her most time. Janet sounds like she works hard and is protective of her mother…You have family who aint blood and blood who aint family. I have friends that come before certain relatives…Janet block her and your life will be peaceful..ungrateful witch. Sometimes filing for ppl is opening your life to crosses upon crosses.

8. Janet a big big whore from long time…har name nasty a road fi a bloodclathhhh big woman wid gyal pickney! Janet memba sey yu f**k both man & woman nastiness..you chat all a yu fren dem…yu life mucky up bad bad….di man dem shoulda f**king rape yu yes cause yu pussy nuh have no manners no pussy principle yu nuh have…go tel care a yu big son n stop f**k & suck down di place.

9. Bwoy mi nuh know Dem an Di whole family sound caylist but but but..This granddaughter sound very ungrateful! Yuh have up yuh granny fi put yuh out but yuh nuh grateful seh shi send fi yuh fi mek yuh can claim section 8 an welfare inna Merica? When yuh friend or landlord put yuh out a suh yuh have Dem up? Janet forgive her cause it sound like she have mental problems and that weight loss is a dead give away!