IT LOOK LIKE MICHELLE EAT SUBRINA FOWL, GOAT AND COW

37 thoughts on “IT LOOK LIKE MICHELLE EAT SUBRINA FOWL, GOAT AND COW

1. But ym never said she was rich subrina!!! Why you lying on your page cause ym put up Tommie that mean she acting rich???? That’s why you’ll reach no where cause you and apples is jealous of another woman drive ym owes no one nothing .apples said money make friend and break friend but ym never borrowed no money from you nor your bleach out man so this business venture has nothing to do with y’all she hustling with none of y’all help !!!? You using the wrong phrases apple you are dunce and jealous bad

2. YM A WEH YOU TEK FI BRINA ,, BRINA LOW THE BLOODCLOTH GYAL AT 4O THE WHOLE CREW A THIEF SAME WAY ,,THE WAY DEM LOOK LACK OF SLEEP AND VITAMIN ALL IF DEM NUH FORTY DEM LOOK IT ,, BRINA YOU A DEH ONLY ONE OUTTA THE CLIQUE WEH NUH GO PON TABLE OR GET INJECTION AND YOU SAY YOU HOT,,APPLE NEED TO HELP YOU CAUSE YOU BODY FLOP IT A SHAKE LIKE COW TITTY,, BUM WHAT ARE YOU DOING IN L.A .,,WAITING TO ROB THE NEXT MAN ..THANK GOD YOU HAVE A TABLE BUT BRINA YOU IS A HOT GYAL RIGHT DAT TABLE DONT FIT YOU … SABRINA DEH WAY HOW YOU SO MULTITALENTED YOU F**K SUCK BITE SPIT HAWK IS A LEASE IN A YOUR NAME WE THE PPL WANT TO SEE.. ANY LEASE OR A BANK ACCT .. NASTY CLASSIQUE BRINA YOU SO HOT FOR YM HAR BIG LEAKY LEAKY BATTY A MAD YOU OR HAR HEAVY TONGUE WHICH ONE,, WHO YOU EVER FIGHT AND WIN THIEF .. TELL THE WORLD, YANKEE YUH A LEAD

3. Why Wendy that preach god everyday a like this bullshit wasn’t she and Michelle a friend too apple dem a poppyshow and Michelle

4. Di wul a dem is a bunch a hypocrite,di one washed up Wendi she likes up Michelle post dem and den guh ova Brina page a likes up har shady post dem and I’m not saying that Wendi must pick sides but laawd man Wendi yuh know Michelle from Parkside days before yuh know Brina,as a big woman Wendi when yuh si f****ry post notten nuh wrong wid reading it but if you know both parties refrain yuh fingers from pressing the likes button.

5. Whoa this girl is really pressed. It’s sad smh…Turan is no bad Man and he is Married to Nata from 81 crew an dem have 3 or 4 kids. Not your Man babe you a side chick that’s jealous of a donkey

6. Why is Sabrina so angry at Michelle? Not because you post a dining table, it means that it belongs to you Sabrina…..and Apple liking every post. Why Sabrina not posting a frontal and un blurry picture. Jealousy is evident.

@anon 10:52 that’s Apple for you…she does not know how to talk or construct a complete sentence, hence the reason for using wrong words and phrases.

Where is Yardi? Why don’t you try to give “your Apple” some lessons? You can start her off with, The New First Aid in English, and Hooked on Phonics,

7. My god … but Sabrina your entire family a thief carol a thief / your mother a thief if me name classic me kill me self that name is full of dirt .. DWL so what are u proud of ????? What classic signifies??? A banker / a nurse / a doctor/ a realtor/ LMAO Sabrina u a queens bicycle good shape ???? And where has that gotten you ?? U are gonna end up just like your aunt , carol and a fi end up married to batty man and walk up and dung pan Jamaica avenue a sell old bruk

8. A swear mi woulda pay someone fi tear off Sabrina face wickedly,she fi leave the woman now man,mi hate har from she diss the girl kids dem,a some riffle shot need inna har bloodcloth face,trouble no set like rain.

9. i dont see a pic that make sense sabrina and i swear ym look better than u u only a talk bout batty look at apple own it look just like ym n u fren tensha images wey look like donkey with hamper n plus all a dem tief so u a trow shade on your own friends because they all look like ym so sabrina go sit down i saw u her in la n nothin about u soft body loose loud n vulgar not even a have a good suit a clothes

10. My, my. Gyal! Is what YM do you for you to be such a viper about an issue that have ZERO, Ziltch fi do wid you?!

Apple dud Live and done and you continue. Is cocky feelings or envy a drive your hate. Since YM a England beating stick then a two gun shot she need fi buss offa you!

You know that you not going to have a favorable out come in a dis puss and dog war? The “badman” you de wid fi beat you mercilessly fi a buy out whey no concern you one bit! A so REAL badman quat dem nuff up bitch in “real life” you barely breathing :travel

11. The beef is really between Michelle and Apple, yet Sabrina is still staying mad. This goes to show the level of hate she has towards the lady.

12. Look pon dirty mix up munchy fierce bout yah put up thumbs up. You need to worry about yourself… because your life is very disgusting. That bitch Sabrina a look a hype. Mi sorry Michelle is not one of my family.

13. Same so met a wah mek Sabrina hot fi Michelle so. U a buy out Apple war and Apple would never back u. Apple talk how u UGLY and u nose flat Sadamite Sabrina. When Mickey did left u nasty bloodclaat cart do Ophelia Apple did side w iu d Ophelia not u. U a run Inna a apple like she a somebody. Nasty Apple nuh good unnu see how she well a like up Sabrina post and she and Michelle was fren fi how much Years now from Michelle deh a England and one like dispute she a sell out the ooman and set har bull dawg Sabrina pon the ooman. If all there things are true bout Michelle thiefing them is Apple tell Sabrina cause she and Michelle a nuh fren. Apple fi talk how she and jadion go state to state and thief and every f**king week them use to have court case Inna different state. Apple memba day if a nuh ppl u font live nuh weh u use to beg ppl put place Inna dem name for u.amd u light woulda shut off cause a ppl u use to beg pay your bulls thiefing gyal. U big and wukliss like big dutty 39yr old ooman still inna passa pass. Tell u pink face husband go be a grandfather to him daughter baby bunny is one dutty broke fake set.. Michelle break the lease and leave Bronx ppl dem wicked. It’s not a good look to have a store where this bitch hangout. And Sabrina wicked she will call police pon u and feds. She use to mek Ophelia life hell always a call police fi lock off the girl party.

14. Sabrina soon get what’s coming to her! 81 a plan fi beat the f**k out a her!! Sabrina Gwaan bad up yu self a YM yu have strength fa!

15. Dutty subrina stop ride fi you hyprocrite friend dem if you a blast YM that mean all a dem that use to walk together batty spoil too leave di woman alone ole crosses let di woman continue to prosper bitch u life sad and you worried bad why u so mad thou get life and come off a di woman now we will help har beat your ass bitch..

16. :a soft answer turnet away wrath,but grievous words stir anger:thank-you Ym for not answering because she (Sabrina) is not worth it.

17. Wendi every Sunday you gallop bout church this and church that and playing hypocrite wendipretti needs to have several seats and try help thiefing junior, liking ym posts and turn round a like suck cocky brina posts is not Kool brina I don’t know you personally and I don’t like you ,you too nuff … I hope ym report your ass

18. First things first…..sabrina before u post pics of yourself talking about STAY GOOD….make sure when u suck in u belly when u taking pictures, make sure u don’t have on people clothes and always make sure your hair is done.

19. Dirty big hole Sabrina, low YM alone and go pay repo man fi the BMW wah them a look for… yuh nuh see from yuh leave NY and go LA yuh mash up, yuh act like yuh live some where decent inna yuh projects low income apartment… yuh run agone a LA cus Dwayne nuh want yuh, Turan advise to yuh run far from Sabrina she a crosses any man she deh wid either dead, deh jail or them mash up and broke like Dwayne… turan Sabrina ago try mashup your life wid your wife cus that’s all the whoring gal good fa and work the obeah like she do pon Dwayne

20. Nasty, dirty ,sour craches,Sabrina yuh a show cheap ass glass table but yuh nuh show wi yuh bedroom and yuh bedroom set and you 3 kids room nor yuh bathroom .
    Sabrina you is a big fool .
    Sabrina yuh homeless.
    Post a picture of you sleeping with yuh bad man inna yuh bed .Lol.

Sabrina , Michelle shop ago mad you and badmind, Apple

21. Them all soon tun back friend and borrow shoes and bag from each other member me word tyday . Thy all need each other for name brands & fake brands to borrowed from each other . Wait the story soon buss out

22. Duppy know who fi frighten, Ym pay a yankee fi lick har inna har face and deal wid r proppa. She is a bully, Apple this is y dem always a dun u over ya. People unno remind mi nuff fi defend har when unno dun har. Ym learn from dis and rate who rate u, dem a nobody, dem 2 mixup a terrible. Ym find somebody fi come har

23. Not even her beef yet she a buy it out
    Sabrina is just BADMIND !!!
    Look like a long time she hot fi Michelle

Sabrina frighten fi Apple badddd
    A same suh when Apple n bossy dolly did deh
    A same way Sabrina use to mad over d 2 gal dem and Apple
    Nuh ramp fi 3 way Sabrina when she a bawl fi suck out her hole
    Sabrina u always a walk a thief clothes fi suck gal pussi
    Not even thief fi u kids but fi suck pussi u nasty AF! Yuh a talk bout
    Who a thief at 40 bitch u a thief fi buy gal pussi .. ah wah dis ?!!
    GTFOH and leave Michelle alone

1. A Sabrina did deh with Dolly 1st and tell Apple bout Dolly and Apple go look dolly. Yea and Apple always 3way Dolly pon the phone and mek ppl hear dolly a beg har fi come f**k har. A nuff gyal dolly deh did still enuh. All these bitches f**k them one another and all bisexual. Dolly beggy beggy though she want ooman mind har and she TEK fi har $ mind man dwl.sabrina is very over protective over nasty Apple and Apple dont want har. Apple doesn’t consider Sabrina attractive. She say Sabrina suck har pussy she never suck back Sabrina pussy. Apple will never better than how she stay cause she wicked and BADMIND, she is har mother’s daughter Ole evil. she nuh like fi see nobody better off than har, or prettier than har she BADMIND dem, like a dem dis tell har fada fo f**k the monkey and get har. Cause she swear she pretty and she isn’t she is mediocre, Tuff, dunce, bleach out and bald. Your son should be very proud of you pushing 40 and still Inna bangarang. Every few months a you and smaddy else at it. Girl go repent and serve god. Go church and left dancehall alone.

24. Nasty Sabrina how you fi tell YM bout immigration!! Remember a people papers you come here on,your sister and her mother sorry fi yu,when you deh a Jamaica where the whole family a uno live in a the big dutty yard on Portland road Sabrina remember not even toilet uno never have. Sabrina remember a wash pan you use to bade in a? Nasty sabrina remember a you Frisco Kid sing the song fa HOT GAL NUH BADE IN A WASH PAN! Sabrina your sister sorry fi you and bring you her because you did a suffer and a f**k down the place a Jamaica Nasty low life gal Arrows recording studio Matters…..sabrina you ungrateful and badmind to your own sister that bring you here,you walk and chat the girl after everything she do for you! Sabrina you and careless Apple must remember say YM a bloodclawt foundation from me a little girl me a watch YM and her sister a live life!! The life that Apple thing she and her pink face Husbin a live,a YM and her baby father foot step uno badmind bitch a live in a!

25. Me give YM credit for not answering this lady brina. Brina was everyone’s beaten stick. Brina only have mouth because she knew she’s not in NYC. Attention seekers