IS WHO AND MELISSA LAVISH NOW?

Look at the this uneducated b*tch stay talkin shit all dem $20 you ah pay fi go inna party every night yuh need fi pay ur wata bill and stOp bade inna cold wata big p**y b*tch Remember you tell me seh ah fist you like inna yuh pussy b*tch Yuh nuh see seh yuh baby fadda run wey lef you b*tch you can’t keep mon or fren whore Melissa bare spit come outta yuh mouth wen u talk to ppl yuh mouth smell like sh*t yuh need fi see a dentist and stop put shots inna yuh ass cuz yuh shape like ah barrel .When was the last time yuh look inna di mirror dry head gyal yuh need fi walk with comb and toothbrush any wey yuh go The time you take to be jealous of people life and good p**y you need to clean up yuh dutty house and get a new car that old antique range that belongs to Yuh baby daddy that he take from you if you even look at him wrong and have to call everybody around town a look ride b*tch go learn how to make a hot meal. Nothing is lavish about you all you do is thief pretty girl and rainbow clothes at the age of 37. Seek a new p**y and stop try friend and bring down young girls. You p**y need rest and yuh old mrs.puff body!!!!!!! Talkin about juju p**y b*tch u mean dry up p**y b*tch your a loser dunce gyal stop f**k fi rent money and go  clean your house the next time i hear u call my name to anybody ima call ACS on u and that’s a threat

21 thoughts on “IS WHO AND MELISSA LAVISH NOW?

1. Melissa need to stop this nw! Cause all she do a Mek the man dem round her walk an fuck out the gal dem an nAh get shit cause she are dem nuh kno how fi collect money frm man! Melissa Kevin 9 uh! Melissa all uh do a walk ina dance an beg liquor cause u don’t have shit go spend ! Melissa uh pay the ppl dem round robin yet cause uh nuh like pay money!!! Melissa uh don’t like bade! Melissa cah Ina arguement wid nobody causeshe nAh live no life! She the half man body gal tassia

2. Melissa jealous of all the girls she hang with… Melissa is a whore, she fuck all of her baby father friends. She’s a sad case sender don’t waste your time and call acs on her because she don’t care about them kids…. Melissa pussy done out from she a 17 sender all u have to do is slap Melissa in her water mouth and call it a day.