IS WHICH NOTNICE DIS?

So I see notnice make ah post say him single lol me no worry click like so me run go look on the girl that every a war people over him page she put it up to . Florida people run come over here cause everybody want know if is the girl him start date on her that he carry out to party a few time. But why she mad when them say she her self love take people man. Him never want her cause him have him woman them and nah leave them not to mention my friend him don’t stop mad over. About time him step lmao him use them up then go Bout his business nutnice you too bad

4 thoughts on “IS WHICH NOTNICE DIS?

1. Is di same Notnice dis weh Nana empty like wata bakkle ina last year? …. An seh him batty very uncontrollable …. an due to di leakage ….. it a leff skidmarks ina him drawssss. No sah. Den afta Nana dun him suh …. woman really still go deh wid Mr LooseBatty???
    :tkp :tkp

2. Nana rub him out, then him run go Florida and say him find a fat gyal Weh a mind him cocky. Every time him chat the gyal say him a use her him have him wife and him have barber shop to me friend me tell her run him cause him is nobody. Cranny Not so nice that look like a big fish. So him single again .stay a Florida cause the germs them down there love him. The same not nice that sleep pon people floor up here the same woman mix up one, the same one Weh smell stink

3. Bitches u nu see say uno waste friend nana mawga like dag and head big like coconut..she stress tru the dag cut..lol