I NOT EVEN A GO POST THE LADY PIC

DO NOT SEND IN ANY POST A STYLE PEOPLE PICKNEY. STYLE DI WOMAN AS MUCH AS YUH WANT AND I EDITED AS MUCH AS MI CAN BUT THIS IS REALLY BAD THAT YUH HAFFI GO DIS LOW FI DIS SOMEONE.

Good Evening Met and Metters….its always good to have manners and respect….manners will carry you thru the world! However this little ugly b***t nothing box, non progressive element, crawny stay bad, wukless dude in the picture up top is mad at the world because she have 6 (Edited) kids….Har foot fava parch corn, and roast fish…this scaly man favor alligator inna bed slippers! she has been searching for their fathers for quite sometime now so our dear Uncle Sam said “f**k it” I will just hafto mine them all until someone steps up. This man has been evicted so many times she has name her offsprings after it. (Edited)….. Welfare Mumma draw the cash for her kids of her EBT card every 2 weeks to go floss at MUMS lounge……..

Har so called man fava bounce house and all she do is pack him up ah free food….ah it swell him more cant you see? Har kids muss love Rodney….jussa imagine how dem love jump up inna him belly, day in and day out… This grandfather yes grandfather ketch belly way affa har biggest pickney breed. She f**k man wid har (Edited) dem right beside har pan har paper cott bed…Di man demma talk bout it inna mums….. mi ago keep ah round robin inna mums call “raffle di belly” You and your big dawta (Edited). I think ah Tumor Gut Rodney breed she doh…ohhh and You know seh you due some money too, you see di last(Edited)so guiness book of world records fie cut you ah check. But all yuh ago do ah tek di likkle batty baby money to buy magnum inna Mums….this big Rum P**y, Bar Fly drainy hole long time big man …you ah walk and drain like di ole ice truck dem ah Jamaica….you see how you look like yuh get a slight strokes already, I don’t want send up ur pressure to much, di time yuh deh deh ah watch who ah f**k from who ah suck, can you look for who breed you…I will help you….you memba wheres waldo…ah suh we ago search fie di poor unfortunate soul…..you need clothes and shoes and new skin mister….that is also important along wid finding ur pickney Pa and guh please buy Rodney ah waist trainer affa you draw of the EBT money….god do…mi ah beg yuh!

6 thoughts on “I NOT EVEN A GO POST THE LADY PIC

1. Likkle batty baby!!!!??a dat yuh pick sender! !??

STARES BOMBOCLAATELY N SIGHHHHS :hoax2 :kts: :jrb:

1. Lololol….only thing me get out of this is the part whey senda say the man fava bounce house :ngakak :ngakak :ngakak

2. First and foremost senda u stink like shit go learn fi spell before u come a try done somebody, u writing alone meck mi feel like a u a have stroke GTFOH BITCH

3. Disgraceful, a lot of the times I stop reading after they go gutter low, unno 2 disgusting. For someone fi go so low fi get a point across, smh, dutty, evil people. di nastiness love come cuss people after u comment like a dem alone fi speak dem dutty mind. I’m a Jamaican but I don’t like the duttiness, just because we/u grow a ghetto doesn’t mean we have to act like leggo beast, have likkle dignity and decency

4. Everybody suppose to love dem kids right? if somebody talk bout mine, mi ah talk back bout fie dem own…unfare game play twice…every body feel pain fie dem pickney…and we all was pickney at one time…don’t it?

5. Judeen you stay bad No Bloodclat and love chat people say them don’t look good and no time you ever look. Randy Frass don’t want you and you no stop neglect you children them to stay behind Randy but if him did want you he wouldnt a text you same friend fi come sleep a him house where he live with his mother the only reason why him a f**k you because you a spend pon him. A bear pickney you tek up and a f**k you f**k both man and woman and carry them in your house go f**k. Even you friend Kay a f**k Dj Bryan in a you house and she live with har man. And you still friend byran woman You wukles bad you fi pay your rent and stop use welfare money pay round robin. You chat everybody all you mumma you chat and the man you claim you breed far say the baby not his and not even court you can go cous you would a shame.