HOPPLE IS WHO YUH BREDDA TALKING?

This is hopple brother…the fawda pickney….mi notice from wah day she stop comment and like even pon his son 1st birthday pics…mi a wonda if this meant for ikan bc of the credit card theft….mi just a wonda lol

13 thoughts on “HOPPLE IS WHO YUH BREDDA TALKING?

1. It’s not her real brother his sister Chaka or whatever she name is her sister so that y they call each other brother n sister but their not at least by blood. Anyways but diddi licky to so how him fi post that lol

2. Him use one stone and kill a few Birds, and one fowl, a silicone fowl, cause Robbas man mek she and HER MUMMA go thief

3. Diddi is a thief, he stole my friend 3000 and all now him can’t pay her. He’s nobody. He spend 5 years in prison for selling drugs and him licky licky. Facts!

4. him fi tell har bout mikey wallet , weh dem have har in a sak a shop, tiefff , him licky lick y just like she ,wat a set rotten come talk nuh

5. Did i need fi shut him rass mouth cause him a nuh nobaddi.. ole prison bud. Him sister shacka nuh big ole third and that’s y she get dip. Do theif ppl things and apple hab long rap sheet. Didi you don’t even straight when Apple did hook u up with F**kout Ophelia why u never mek she married you fi sort u out? But then again she couldnt because she nuh wuk nowhere. And Hooters and lord and Taylor’s wasn’t cutting it and she couldn’t hold down a job. Him f**k pon har and breed tmz.symphony and everyday dem used to back and forth a throw wud.. Ophelia fool nuh f**k deh with man that live on the west coast and swear a fi har man..

6. He a cheater he got that LA mattress Symphony Cattouse pregnant because he swear she was somebody after the pretty girl some chick spend all her money on taking care of him … smh

7. Tmz nuh play wid har tings. She always have a gud job and work a top hospital in LA an mek har own money an tru Didi come wid he drama wid f**kout Ophelia and mess up gal tings.