FROM KEDAR

Some dutty stinking pu**y gal just a stalk out mi life like mi owe dem sumn…nuh gal weh pu**y a scratch dem day and night cyaa chat to mi..yuh walk a lick out batty like dawg inna Merica and a me ya worry bout?! Worry bout di sour man inna di deli weh f**k yuh an give yuh roll on instead a di $20 cause yuh stinkkkk..cum bucket..baby collector a chu yuh still taste Kedar cum pa yuh white spotty spotty tongue mek ya trouble mi..guh dig up di old tired sperm dem weh di man dem lef inna yuh deep hole and big troat..NO MAN NEVA LEF MI YET.. every ting bout me uppppp!!! Yuh nuh use rag bade ya gwaan like ya newborn yuh body dirty and stink dutty gal..no man nuh want yuh Inna real life a some ting him did a look yes and him rather nuh get it more Dan f**k yuh b**tch gwehhhhhhhhh…yuh haffi lef NY because yuh p**y too common yuh run gone a Philly wid yuh infection pu**y..STD magnet!! Yuh pu*sy stink and a rotten out post yuh result and we post fiwi own jangcrow..gwaan back a Trinidad guh dead wid yuh mad … BIANCA SIMPKINS yuh cyaa chat to Mya..yuh still stuck inna di past..Mi done tek yuh man so what?! Abayyyyyyyyyy!!! Get over it..stop f**k fi studio time yuh nah buss nuh day..here is Kedar results he is well ok dem lef 2 year now and she still a pop up 7 year now mi Inna America not one time my name Inna mix up and mi nuh desperate fi post bout myself..mi nah breed and a 1 year now mi and mi man deh mi nuh need fi broadcast ntn suh gwaan chat off unu stinking mout

20150722_203926

20150722_203937

20150722_203948

20150722_203958

FB_IMG_1437611622955

0 thoughts on “FROM KEDAR

1. Boy, onuh really need severe help. If you can go on social media and belittle yourself in such a manner and reveal to the whole world that you ain’t nothing but a piece of shit, the woman nuh need fi diss yuh.
    There’s nothing the girl said about you that was as bad as what you just said about yourself.
    If you can’t cuss about woman without a fish stall in front of you, then you might as well shut the f**k up because you didn’t diss her, you just treated yourself like floor cloth.

This pathetic cussing bout dutty pussy is old, it’s small minded and it really speaks to you more than it does to her.