FLAWLESS A GIVE IT TO ROBBAS EARLY IN THE MORNING

BUT LOOK AT ROBBAS A TALK BOUT SHE A THREAT TO SOMEBODY…ROBBAS AINT YOU THE ONE WHO DID A COMPARE YOURSELF TO FLAWLESS WHEY DAY SO WHO OBSESSED WID WHO? ALL WHEN FLAWLESS TEK DI WORLD AS MI SEH YOUR CHARACTER AS A THIEF… A KLEPTO… WID DI FAMILY CURSE OF STEALING CANNOT WALK INA HAR SHOES…

16 thoughts on “FLAWLESS A GIVE IT TO ROBBAS EARLY IN THE MORNING

1. She fi post a screenshot a de man a tell har him love her…likw how him post ‘I love you to him WOMAN a yard last week.

Man-man robbas you neva ketch no hype off a de Feds post? :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

1. Robbas desperate bad, she fucking the girl man and trying to disrespect the girl like how does that work?

2. Robbas u ova deh a mind di man and the ooman u going down in history for the biggest man clown of all times. Di girl have the credit wat u give di man. And u want to come with a fuking screen shot. Bitch i rather the credit anyday. U cah keep di screen shot. Lance is a cheater but i like how him a use u rass and mek him ooman know di truth and turning all the goods over to her. Cus some ooman still deh deh and naw get shit out of the cheating….bignup uself lance. Use di dog shit until she learn u naw left u oooman. Daffy musa a dead ina jail. Daffy must hear about all of this. A him seh fuk it im just going to be gay.

3. Yo flawless empty dirty bobby shemurda over IG. How the tranny can mine man so till him all tek her things bring to his woman. This need an award for the biggest finesse this year so far flawless a talk bout the 15k her man hey an ah give back. LOL

I swear u man deh a jail but you pussy on fire so u go pay an mine a next man to fuck u. I’m convince bobette is a boy or something no right with her pussy. It would have been cheaper to buy a dildo online.

Weh markie deh this need extra lesson an detention. Dem love tek ppl man An hype too much an the things dem ago a do fe get d little fuck I rather stay lonely.

Push true flawless all when u have 10 man him wah be 11. Mek dutty bobby Gwen an go hide

4. Until i see Bobbette for real not no old post i will stay convinced that she is in prison.

Robbas have somebody a monitor her ig and snap .

Robbas is so hype she would come on live talking shit instead of writing.

Bobbette we know you in jail scamiesha.

5. Real chat stop praying she is home you evil badmind bitch… You the only one praying so hard. Like even if she go to jamaica she nah suffer and going back to jamaica is not a big deal.jamaica nice you empty bitch. I wish i live in jamaica right now.. every post you posting its wishing bad on her i hope youre legit and stop obsessing over her downfall. Shes still hereeee

6. She’s not in prison real chat she was at fashion and brunch with la Dionne daughter and her sister

7. Flawless you a worry bout candle kmt bobette money biggger than candle and this is bigger that you think , listen a 8 grand gone a Haiti with you picture so take my foolish advise , leave the man and bobette alone you hear me. All if it was your man leave him to her ok cause trust me the girl nah play with you

1. GTFOH…NO WEAPON FORMED AGAINST ME SO OONUH CAN GWAAN A HAITI ALL OONUH WANT. SHUDDA GIVE LANCE THAT 8G TO BRING DOWN THERE FOR U. MY GOD BIGGER THAN ANY OBEAH ANY DAY. TRY ME BITCH!

2. Robbas has NOOOOOOOOOOOOO 8G I REPEAT NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO 8G she give Lance di 15G thinking she could do a purchase like she did with Daffette Robbas this come like the story mi hear whey somebody see a iPad online n order it spend them good good money n when u look the person send dem a picture of a iPad :hammer :hammer :hammer :hammer :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak
      Unnu TEW MUCH lol BUDDY is not to be bought Robbas n that’s a fact

8. Robert how long ur going to allow the devil to use u, fool u, fuck u, u nuh si how he’s seeping thru ur pores. He’s a liar, n u already sell ur soul so many times. Wen he know longer needs u, you will pay dearly for your sins.flawless pray to god n belive, all u need is a mustard seed, because god created those same obeah man. N hes not badder than my god.robert he will make everything come back to 3 times worst, if u tink obeah man bad. God a real genaral,

9. Mark my word gal 6 weeks you get before you start walk and eat out a trash can a road , flawless or what ever you wah name me wary you plenty of times , so no mercy pon you mi granny say. Bitch you fuck with my family it’s a rap and you can’t make me spend no night a jail bitch is you dumb? No jail can’t hold me I told y’all bitches that years ago my money is spent good ok. Idgaf what any of you say bitch you went and burn candle for me but you just mad because I ain’t fighting you with any candle, we got big money over here bitch candle is for petty craft lol bitch I got that nigga go ask your god bout that hoe . Me nahhhhhh stop fuck him put this on a billboard meeeeeeee nahhhhhhhh stopppppp fuckkkkkkk him OK. Mines ok bitch mines tell these ppl why you mad , bitch you mad cause I untie him , bitch you work don’t hold any weight all summer 19 you gonna bawl. Dunce gal don’t let me post my album you would drop dead Period