FIGHT WID JOE GRIND WHILE HUSBAND DEH A YAWD- GANGSTA DAWN AND TONY RAY RAY

49 thoughts on “FIGHT WID JOE GRIND WHILE HUSBAND DEH A YAWD- GANGSTA DAWN AND TONY RAY RAY

1. Wat a disgrace this lady is a married woman Ray Ray is a married man it no look good wey are husband they Mr Evans aka stickier him have a lot of big kids

2. Big and careless u almost 50 live wid your husband and outta street a war wid next man.. dawn your obeah strong bad cause your husband is a live dead you might as well dig a hole throw him in a cause him no have no use.. I feel sorry for that man

1. You really come ova yah wid dat?

Big ole oman should a de home a plan de menu fi de day after you done scrub yu big sour pussy you de road a fight man. Should a 2 gun shot you catch.

2. Afta yuh drink a tall glass of STFU mixed with a few dashes of shame and a pinch of class. Go detox yuh soul. :thumbup :cendol ENJOY!!!

1. Long time ole rock stone not even bulldozer can move dem so no shame or feelings dem have. Lef har husband a yard come a street a fight man ova dem straying cock whey she supposed a wean offa now cause menopause a kill dem skunthole. But dem name cyah cool so das why u see all like dem hitch up ina gyn office 24/7 cause dem a get dry sex ina dem dry vagina and it a lick whey it nuh fi lick cause dem a force dem body ina tings. Mek she come back

3. First I do not understand man and woman fighting yet! This nuh supposed to happen ever. Not even going to address dawn marriage.

4. DAWN IS A F**KING CROSSES YOU FRIGHTING WITH SOMEONE THEN YOU A TELL RAY RAY FI DEFEND YOU THE MAN TELL YOU GO ONE SIDE BECAUSE HIM DON’T WANT YOU AND DON’T WANT TO CALL HIM NAME HIM WANT YOU JUST BECAUSE THE MAN SAY YOU PLAYED OUT YOU TELL HIM ABOUT HIM MOTHER YOU DON’T GET NOTTHING YET LOW LIFE DAWN GO HOME TO YOUR HUSBAND MARRIED DOGGG DAWN ABAY

5. Dawn u should a shame, bout u a come over here, yuh ole like Pharoh tomb, u is one shameless married jancrow, don’t come fly by night nor pitch by day over yasso, kip weh, Dawn your pussy nuh waan wash, cause good clean decent pussy wash and put down like ceramic plate, your pussy need to cut out and dash weh. Yuh have nutten bout u fi a long time ole gal. Did need to find which part a di grave yard you knot, tie and wrap up and bury your poor husband, him nuh have family?

6. 3:40 dawn , me kn a u dat wid u iron front , u Betta goh look fi u birth paper, cause it look like u fi get u age

7. This lady not 50 yet? Well I’ll be damn. I thought she was in her late 50s even early 60s. Something is definitely wrong with her for her to be exposing herself like that but trust and believe she is NOT the only married woman wey a keep full time man. Anyway she get s propa bc cussing from pinkwall

1. Di man ina di house mussy disabled why she have a full time man a war a street and ina dance. A mus disabled home she a run a har yard and di disabled cant see, smell, hear or talk.

8. This big old long time idiot me war know if she Na shame your husband home and you outer road a war with man,bitch go read to your grandkids and stop make a fool of yourself,wait she and nasty Petal don’t talk that Fe reach that old idiot frighten Fe man that’s y Dave don’t want her to old and beat out bitches….

9. Dawn you and man a fight why you never call your husband or your bad man son fi defend you. You call Tony LMAO… boo boo your just a side slap how the man fi defend you a road that’s not his job. You too nuff bout you gone tell the man suck him mother him shoulda cut out you belly or slap 2 shot under u. Wendy how you feel boo seeing mommy get ass out inna these streets by her side man

10. Dawn you rude how you fi come pon the wall and tell met come suck you. I’m going fix you I’m going to send this video to the airport Human Resource department. You fi humble you tuff iron back self

11. Bad gal from 90 a petal this how the f**k me my name reach in a your duty mouth come suck my pussy when mi a bleed and go suck your duty mother.

12. Dirty Dawn u do shame. Omg this is horrible. Dawn get a security job and come a tell the people she work for customs. Bitch please. You a walk and a look war over Ray Ray cocky and the man move u up. From the night before you was looking for this, see u get it now. So go sit ur monkey ass up. Don’t even know how to act like a lady and chill, u just always nuff.

13. Not looking at that wordless Cutlass,petal you really have the nerve fi come over yeah a pop shit when DAWN no like you she talked about like dog that dirty woman dont respect nobody not even are kids…

14. Miss Dawn, yuh loose pon every level. Married ooman bad enough yuh a Teck a side cocky but good God yuh couldn’t Teck somebody whe outtadeg like light? Yuh name deb pon light post like jancrow. Mrs. Evans dis doahhh look good at all. A DEM things meck man get life sentence. Yuh violate deh man. I’m wondering if this husband really exist cause a straight f**kery this yuh a keep up. Dawn yuh haffi cool off a deh party ting now cause yuh a deh biggest disgrace insurance right now. Yuh meck Peaches betta dan yuh. At least she nah behave like you..Dawn yuh can loose yuh work fi this. Conduct yuhself old ooman. Tony wife a laugh Afta yuh too..the whole dancehall fraternity a laugh Afta yuh. Petal a avoid yuh. Dawn yuh what go wash off inna some sea water. No character.

15. The duty people them that call up my name and hide and write this about me come and suck my pussy back way i don’t gave f**k about dawn and her life why u people of to calling up my name my life good and comfortable house clean and I have food to eat kids and grandkids comfortable so me very ok rent pay so come and suck my pussy

1. You dis as bad. Can’t you find anything better to say. You are just another trashy hoe wid nothing fi offer the world. Ten stinking mad man should show up a you door fi suck you since you suh desperate fi suck and a tell di world fi come suck you over and over again. Damn disgusting bout kids and grandkids and a write such filthy crap.

16. This Petal person dunce or sumn ?? Nobody said anything bad about her why she cussing. Comprehension skills weak as fck !

17. Petal, if your man nah suck you pussy, let him goh, cause if u wah stranger fi suck u something wrong, you are your mothers child, suck u fi wah, POST up u medical dah, me kn Couple man wi cum dweet, but let me si d last time u goh si u GYNO.

18. PETAL@@@@@ HOW IT SOUND LIKE U AN U DUTTY MOMMA NOH TALK SO, IT LOOK LIKE U LONG FI A GOOD CUM MECK U A TELL PPL FI CUM SUCK U, U BETTER GOH BORROW U MOMMA PLUGGER AN USE IT PON U OLE FRONT. A PPL NICE CLEAN TONGUE U WAH , GAL GOH ONE SIDE WID U PUSSY WAH FREEZE UP LIKE A GOOD WINTER STORM GWAN WID U COLD FRONT GOH SIDING U TINK U CAN DUN NO BADY OVER YAH WID U BAD GETTIN SELF, GWAN MECK U OLE FRONT MOMMA GOH BURY U SHE LOVE CEMETERY

19. Dawn mi a wait patiently fi yuh meck a video a defend this one. Come on yuh did expect the man fi defend yuh and because he didn’t yuh start pon him. Yuh should a get a left back hand cross yuh ears temple. Lol yuh have on the red wig pin yuh red head. Lmaoooo when mi see the man wid the thing inna him hand mi haffi seh, but wait, nuh dawn hair dat..lmfaooooo. Dawn yuh britches cut. Yuh suppose to shame if yuh have any left. Mi see yuh inna dance and yuh a smile like yuh would a want mi fi hail yuh. Dawn mi talking to you a automatic bad name mi ago get. PPL doah haffi like yuh but you should command respect where ever you go. Sad thing is that NO BODY DOAH RESPECT YUH. Stop go dance you’re just making a fool a yuhself. Before summer done three yankee gal ago jump and beat the shit outta Yuh. Just wait. Peaches a sponsor one a deh gal dem. Dawn dem hungry fi beat yuh.Yuh not gonna see it coming tho trust me. Yuh suppose to hate social media fi dah one yah. One big red tough rooster (yes rooster).

20. Susan Diamond. Please to come get your Mommy/ Fadda wife out the club. You busy a gwan like you born good and come out a good family, please explain why your Fadda leff your madda and go married this Rolling Calf. Susan your Daddy parts dem either nah work or no big enough make Dawn a disrespect him publicly like this. As far as I can see you Fadda ina some deep stress. You love blaze up pon people but it’s obvious you fraid a Dawn. Look how much diss she diss you daddy and you tunn blind yeye like you no see it. Puunk

21. Dawn husband cocky aviously no have no use mek she no stop walk an f**k like dog soh pon him. I can only imagine wat the man going through him no have no family or no big daughters fi tek him out him misery may god have mercy on him