FAMOUS KID OUT PAN BLAST O

7 thoughts on “FAMOUS KID OUT PAN BLAST O

1. The girl is right him chat every promoter inna dancehall is a bwoy who love likes and a opportunist him use to gwan like a him own linden hall now dem shut down because a lawsuit him haffi run go starz Banquet hall Him love run in on people thingz worse if it’s something him want…I understand every Dancehall people chat and badmind each other but fi him badmind is in a different level. Him little groupies weh always a like up him post check how much a dem tingz a gwan fah a Foreign

2. That just show seh the man don’t give a fuck about your feelings because he did whatever he did to upset yuh infront yuh face and yuh go home go cuss him out pon Facebook. Lame

3. This bitch niggah act like he is the shit smh But I blame some of you bitches for making him feel like he’s somebody.

4. Him don’t give a fuck about her feelings just like how him nuh give a fuck about yours so the girl voice her opinion. The little can’t dress, lizard looking, no clothes, barrow tings, bitch nigga, bwoy weh use to beat him mumma, woman beater, under cover pussy sucker…move him rass.

5. All a dem so called hype man yah a get fuck but if dem gal think real man like me aguh look fi unnu way think again because if the man a battyman that means your pussy full a baby germs and shit all over. Words sound power Gaza you did a fuck him when him batty a bun so both a unnu gweh wid unnu nasty fairy tale Sodomite behavior.