FACEBOOK PATROLLING WHILE HOSPITAL IS A CALLING

0 thoughts on “FACEBOOK PATROLLING WHILE HOSPITAL IS A CALLING

1. I was wondering fr weh day when she deh pon mother dis and nother that cause me know she and her mother dont live good.

2. Not for nothing children & them parents have disagreement but the moment u heard u mother not well u should be present . Cause if wos a party u wouldn’t have miss it your damn disgrace for 30year daughter your an adult be more responsible towards family value . Won’t style today cause it’s your Mom got sick .

3. Dat gal Shorty need to put down di hype stop F**k dung di place and mek trouble wid people and gu focus pon har life not even har own family don’t like har smh dats wat happen when u r not real

4. Dis gal need fi stop walk and F**k dung di place and mek trouble with people and gu focus pon har life when yuh own family don’t like yuh it serious but when yuh fake dat will happen shorty tek a step back and put yuh life together u should be ashame a beg if a yucky yakini di call yuh yuh wouldda reach inna hurry but I guess when Unnu have secret fi each odda dats war happen sad

5. worthless pig how can your mom call u say she sick and u ignore her worthless bitch she must was in bed with somebody man a grind nastyiness I am so piss ugly plus tax

6. Dunkirk sista a shorty big tuff sista. di two a dem fi gweh cuz wen dem sista pat did sick and a dead from cancer where were they. Sister member how u only show up wen Pat dead fi go scape her bags and shoes?Shorty member how u sister dead today and by tomorrow u put up party flyer pon yuh IG bout u a go roll out?Babz member wen yuh dawta died all yuh di concern bout was yuh JA trip u had to cancel, cuz u did waan go JA to SHELLY Champagne yuh likkle bouy dung deh?

7. Shawty would mine man from now till death before she tek her money put down in some savings,her bank name Man of America, she will invest in man forever. She swear think these dance hall people is her friends.shawty should have house or something to show from being in the Army and work as a TSA officer but she have nothing and No kids either. For a young gyal she look so old and done.who nuh f**k shawty a who never want to.she gives 2 f**ks about her family. Same people she thinks are her friends are the same ones a chat how much dem caah stand her.

8. This turtle look ugly gyal too hype from she in a de army, she shape bad and ugly the way she ugly it look like Duppy base her face

9. These sisters have no allegiance to each other, their relationship is sickening. :ROLL_EYES: