EVERY WEEK DEM LEF SENDER

10 thoughts on “EVERY WEEK DEM LEF SENDER

1. Met…. Prince get tun down and go court and get tun down again. KRISY tell prince she own house and have how much money but find out it was all a lie!! She was borrowing money to life big life to impress prince.and a shoplift everyday to get prince clothes. So if this girl did really rich why is she shoplifting??? Krisy we know u never buy the house a government a pay the rent. And u living off benefits. The things people do for likes on social media!!!

2. Krissy never know she dah day yah did a guh come. Tasha did bawl it out pon SnapChat and Krissy seh a lie. Seet yah now. Dem delete each other pics and she nah wear her ring anymore. Krissy Female Boss, what happen to the marriage? Lord Prince yuh mek di British fool yuh?

3. :rolleyes: A wah dat???? :bingung what is it??? Anything it be it tan bad. It mawga, crawny, bleach out an tan bad bad a swear. Den smaddi can deh wid dat??? Yuh cyaah even hug him an mek sense..it tinna dan macaroni wtf! Hold on deh mi confuse :nerd issa dike??? Cause it hab ooman frame smaddi talk fass a wah?

4. Really did a winds a wah gwan fi the two dem cause a long time mi nuh see she post him an a long time mi nuh see him post she,mi kno that never did ago last no time ! An Incase u ppl don’t kno a government tek care a femaleboss!

5. Krisy bruk the money she get for her son she use it to mine.. Alkaline.. Spooky Sashi Milli and Prince… And live high life. She could never be rich and a beg the african to buy her bag and borrow him money. I honestly think she does thingd for likes on thr gram.
    Krisy you dont have any friends them all chat you. How everyday you call them phone a cry and seh u stress out and you dont have no money..