ERICA YUH COULDA MEK TEN GROUP

ERICA HOW IS YOUR WHATSAPP GROUP COMING ALONG? YUH SEH YUH TEK DOWN MY PAGE BEFORE..TEK DOWN DIS DEN…A DIS WE A WORK WID..YUH SEH YUH BAD..BAD PEOPLE HAVE THEY KIDS……………WORTHLESSS

31 thoughts on “ERICA YUH COULDA MEK TEN GROUP

1. SCANDALLLLLLLLLLLLL NO SAH! Fi smaddy weh EVER a pose wid bottles of Champagne and Versace robes and all these things SHE IS A DISGRACE!!!!! A pay People money fi Internet Rubbings and Pay people a Jamaica fi kill people and CANT TAKE CARE OF HER ONE SEED???!! ERICA seem Mentally unstable and egotistical. Her son needs a GOOD HOME him same one ago grow up and dont even fart pon her. Mi want strip erica and walk her thru the dancehall and mek people pelt her wid rotten tomatoes and cry “Shame Shame Shame Shame”

2. Should be ashamed of herself!! Worthless Mumma guh tek care of yuh Pickney. How unnu Dancehall gyal always in a the latest etc but homeless and can’t tek care of unnu kids???? WUKLESS! And then a find all sort of excuses WUKLESS!! Guh tek care of yuh kid! If yuh really meant that kid well yuh woulda do EVERYTHING fi mek sure that kid alright!! WUKLESS piece of sh*t

1. She in whatsapp group a talk bout report page and do multiple lives and not taking care of her kid yet she did a mine man. See chin jus done har likle while deh

1. Met nuh pay har nuh mind, any report she ago do a mus pan har damn self!! Nuh gyal weh mind and put man before dem pickney nuh suppose to a send threat and all that kinda crap!! DAMN WUKLESS!!!! Have yuh pickney a sleep pan floor but deh pan social media a send threat!! before yuh use yuh page and generate money fi tek care of yuh kid!!

2. This post though lol… I think people need to start read in between the Lions first before they start judging people wrongfully…. ppl need fi pick sense out of nonsense.. We all are not illiterate people come on now..is this text makes sense to you? I don’t know Erica & I don’t need to know Erica, me personally I like the split Justice… come on now this is 2020 when we all going to live happy with each other ppl, life is too short we all need to get our act together..

3. This post though lol… I think people need to start read in between the Lions first before they start judging people wrongfully…. ppl need fi pick sense out of nonsense.. We all are not illiterate people come on now..is this text makes sense to you? I don’t know Erica & I don’t need to know Erica, me personally I like to split Justice… come on now this is 2020 when we all going to live happy with each other ppl, life is too short we all need to get our act together..

3. This is so sad on MANY MANY levels. This woman does not deserve the blessing of having a child. Second , when TF is it okay to have an innocent child living on the floor?!?!!? Wa happen to your bed miss ??! I’m understand stress, yes. But it jus comin like this yute have no hope. You think it’s okay to “put him on floor “ to sleep?!? My God man. Father pls help this child escape these germs of ppl

1. EXACTLY!! And Then when kids grow up and nuh look pan dem parents people talk bout obey yuh parents etc but some people not even know say a because the poor kids dem guh through hell when dem did likkle bit mek dem cut off dem parents when dem older.

2. Erica what happen to the house that you say you bought. This poor little boy living from yard to yard. Wow you alcall everybody bum and you’re the biggest bum ass mothet smh. My heart goes out to your son. All the champagne and namebrand clothes, and you don’t have a zip code to your name. You’re too busy arguing with ppl that have their lives in check. Erica not outstanding at all…

4. Isn’t pony hype her baby fathers so why him can’t help him youth my god man no sah and she hype all a post party pic on dec 18
    Why you think I don’t look at some of these dancehall wannabe rich dem anyone you see fight to prove a point you know it’s the empty barrels that make the most noise
    Now I see why chin post Erica a wicked other day

5. Erica is a piece of shithouse from long time. Who memba wen Blossom, she and Simone dem used to block Facebook road wid dem careless behavior over MAN. Erica only work to buy make clothes to pose off in dancehall like she is somebody. Dutti gal Erica.

6. Pony hype don’t care either smh . He “rich” but his son live like this. He should shame too damn batty mon

7. Please post this bum ass bitch picture so next time I see her in any dance mi kick weh har foot and dash mi wata pan har. What di raas is $35 dollars going to do for your child Ms Wukliss??

8. Glad this was posted.. this is the real Erica I know. Bring har downnnnnnnnnnn. Wastegyal.
    Mentally unstable pill popper.

9. Jeezam a cyaaah wah human a type dem massage deh …a must computer suh heartless an wutless. Har life full a sad eeh man…mi waah see a who name suh… Di gal all seh mek she see if har wicked madda hudda tek him…no sah! Dis nuh real! A suh nuff a dem fi get put pan blast… A tek ppl husband das why Shi suh salt.

10. Junk food? Den gal provide fi heathy food den cost of living high and the girl have har own responsibilities, while you walk free.

11. This is a situation for children’s services. The mother doesn’t care and the lady who has the child has five kids to care for. Erica you are a wicked mother. What can $35 do? You obviously don’t care about your son and you don’t deserve him. It sounds like this child needs medical care if he is 14 and still bed wetting.

1. And have the nerve bout she a mek group and have so many problems but a mek trouble from page to page. Ericka mek mi page report and u si…………..notice mi never ever mek a threat pan yah yet but due to how about 100 people a inbox mi bout u group..not to mention everything whey yuh a talk mi a si ..we can battle cause remember every dancehall smaddy in philly and new york know bout pinkwall…mi nuh need instagram fi dealid u

12. MET NONE OF THOSE STORY IS TRUE ,IT FAKE IS OR ARIVAL MAKE UP ALL A THAT DOG SGIT DAWN, CHIN ,TANYA AND THE LIST GOES ON , THAT WAS LIKE A YEAR AGO WHEN SHE AND HER BABYSITTER WERE HAVING PARTY…SATCY YOU OF ALL THE PEOPLE SHOULD BE OUTSIDE LOOKING AND LAUGHING INSTEAD YOU ON LIVE WITH CHIN AND DAWN ,AND FOR A YOUNG GIRL YOU REALLY STAY BAD…

13. 14!!!!?!? Oh God man …seriously MET what is her info let me report her to child services .. Seriously . 14 and still bed wetting is an indication of so much …so much neglect and abuse. My heart hurts ..

14. Dog shit erica derick no want you move on him have a nice clean girl and she take good care of her children homeless erica weh pay man fi kill derick and now you pay man fi kill puss and say puss fi dead worry about u son take him off the ground take care of him

15. NOTHING BOUT YOU HOW COME I JUNK FOOD SHE FEEDING HIM…AND HE BEEN THERE FOR HOW LONG WITH HER AND HER HUSBAND AND KIDS ..WORTHLESS….ALL DEM PARTIES NO PLACE AND MARRIED MAN GIRL IF HE AIN’T PUTTING OUT NO FRONT HE PUT YOU IN HOTEL…FOR 4 DAYS TO FUCK YOU OUT…GO TAKE YOUR CHILD HE WAS BORN THERE ….KMT

16. 10 years now Erica homeless. Check out har file pon here of how many people try to help out Erica with har son

17. The mumma a joncroe and the one who have the pickney a joncrow too

Poor pickney surrounded by joncrows!
    Nasty oman? You have 5 pickney and yah say a Erica own alone de pon a bed fi piss it out?

Now yu put him one pon floor fi sleep?! Yu is a dead dog too like the batter hole mumma.