EMPRESS AND DI MANIKIN CHALLENGE

Everyday yuh bbc get up n dash up status bout di empress like yuh jealous fi har position. Suku yuh Post seh yuh move but like yuh wan play manikin Challenge inna natty life but ms.p beat.
Lef Ms.P to tyme

20 thoughts on “EMPRESS AND DI MANIKIN CHALLENGE

1. Dem still fightin ova dis man smh….what kinda penis dis nigga got i wanna try i wanna see what the hype is about…

1. Dwl yuh hawny :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak early mawning mi pop dem big laugh yah.

2. She stalk viva n natty now it’s Pj n natty suku u r the ugly stay bad hater! U need worry bout u kids dem a Jamaica mi bet seh she put een d story she obsessed with natty bad

3. Viva weh the bloodcloth you no left the lady alone. Every bloodcloth day you get up a stalk bloodcloth Suku, you and Natty. Good pussy speak for itself, Suku that’s why after 10 years them still a own up Natty Fi you. Viva, you shame no bloodcloth, you a stalk the Flavor of love charm school graduate, Unrighteous Empress.

4. Suck you modda Viva ano Suku dis, you can’t jerk no strings, you can’t full up pink wall by calling Suku name

5. Me call Viva name cause in an investigation you find motive and intent. Suku no have no motive a put herself pon pink wall because that would be a bad intention. Nobody seeking that Fame. Metters seek out you whole life and if whole heap a people no like you, they will crucify you on here. Very few people can take that scrutiny and wouldn’t dare draw that pon demself, if Anno Viva a you bitch

6. Met, mi no know, like my comments a delay. Sorry bout this yere. But me tired a wicked people. Not only has Suku moved on, she has a live-in man, yeah, she and him good. Me no haffi spell out good. Right now Suku gone a work, so today I feel like the representative. Cause me see say every once in a while them send in this dry, stale story bout Suku a stalk Natty, and Ms P the backstabber, and this bloodcloth Viva, weh if me follow correct say she f**k Natty with a dildo. That is where Suku draw the line. The line in a the sand, the sky, the sea, the earth, the wind and the bloodcloth . The line draw. Suku good good man don’t even want she talk pon phone to no gal due to how the whole a unno a BITCH . Sick out, suicidal bitches weh Natty draw brakes Inna unno skull, can’t get over him bitch. Now, if this is not Viva, I will bloodcloth step back but I don’t see nobody else with motive. Nuff gal him f**k come off a Suku bloodcloth name, the gal fraid for put her friend Dem pon her page next thing unno go draw out the people Dem life with Sykes, bout Suku send in. Give it a rest Bitch, Issa no-no Issa no mo Suku and Natty, so go dead and worry about Ms. P by yourself bitch. Nobody a follow up this but dutty Viva, Ms P and Natty minus Suku bitch.

7. The only mannequin in a the man life is Viva, we tun him in a freak, and Ms P we get the broom Fi be a permanent bitch. Viva, there was 3, now there is too. Suku left the two a unno to Natty long time. Viva, you siddung a wait Fi Ms P exhale Fi drag Natty out a her bottom so you can go up in a fi him. Me no join foolishness, enough is enough, the girl can’t get Fi live, everything she post is a problem, she bloodcloth free. Low the girl, no more shine Offa she. Natty make she do what she want, now she gone. Worry about Viva, Ms P, worry about Ms P, Viva. Suku bad mind friend weh no want see the girl live, give up, she a go live. No more Pink Wall, the world don’t want to embarrass Suku, so leave Suku alone now. No pick up every corn caw you a trouble maker, we done with you sender, and you alternative facts. Come again, uhuh, come again

8. What a way you deh campaign Fi Natty cocky and him pocket Anonymous sender??????? So, you know the girl move on and you want style the man pocket bitch. Me give the man 100 to 1. Him live in, sleep home every night, carry him woman out, 9-5 working man, respect him woman, Natty 0

9. F**k unno, not pink wall, sender, caw pink wall naw look pon you sender, Everytime you send Suku a look a forward, nobody no look. Ms P suck you modda, you bloodcloth iron balloon, you shoot up and buss, the man married bitch, so stop look a bloodcloth hype. You breed fi a bottom bitch. Him not only f**k bottom, him lay down and take f**k in a him ass. Ok, so, straight from the ass mouth you hear Dem say Dem f**k you man bottom and you make him your child father and win the mannequin challenge, I pray Anno you a do dis but the sender a style Suku and a big up Natty. Natty lower than shit, stop now loose bitch. Suku, when gal good gal good, you tell the world about the down low man, you lead leave these tavern wenches. Old enamel, unno hears too hard. And me no care bout no typo, mi hand no deh a school a bloodcloth

10. Suku we know u up here a leave comment your a f**king trouble maker u go pon Facebook everyday a sub miss p and she nah look at you if your so happy as you claim and you move on why u f**king with the girl weh no see you… unu come pon Facebook everyday a try convince ppl unu move on and all these things but yet get up an a sub yuh life miserable like yuh face yuh ugly and stay very bad go and get a life an leave natty and miss p alone

11. Anonymous sender, you know him married cause you haffi f**k him after dark bitch. Next thing, when you answer yourself all the time pon di ediot post Dem you never know Suku did a comment, a yesterday you call that. Dumb bitch, this is not Suku, a the bloodcloth representative, the girl no want strengthen this thing but me a go answer you. How the f**k Suku block unno over year and half and unno a see sub?????????? How Suku a sub bitch weh can’t see her shit?????? She can’t talk if she feel like, a 1 f**k she get in a life?????? So, you a the only bitch weh you fren Dem a screenshot shit bout throw sub?????? So you a go pick up every corn Suku throw Ms P Fowl??????? So, Ms P a you want find out what Suku do make you man no make you do what she do , bitch. Dis Anno Suku, suck you modda Ms P, and go clean up Natty shitty cocky. Suku naw look pon uno so you can vex over FB post from now till you dead BITCH. And more post a go make bitch, so as Suku make her post and you put her on pon pink wall Ms P a bere laugh we a laugh how Suku jerk you lonely, miserable, unhappy, dead weight, with you bastard bloodcloth pitny, string. Don’t worry bout Suku, and if she move on. Ms P we don’t give a f**k bout when you in a you house and baby a bawl and no Father no deh deh and you a bawl bout Suku. Suku don’t give a f**k about no bitch, but check this, Ms self-proclaimed Mannequin, Pinnochio looking bitch suck a shitty dick, with you kill man hole. From Natty breed you him can’t get no light, you future dark no bloodcloth. Suku a mad you bloodcloth

12. @Nuff shut the f**k up Suku a bloodclatt dumpy bat f**king man mascot. Suku look like a f**king drag queen. If natty wood shit up and Suku clean it off because a she di a suck and and f**k Natty the same time as Viva su a fi har mouth and pussy shit up. Suku miss a f**k yuh wi know shi love f**k gal already. How can she be living such a happy like and shi nuh straight and shi nuh have har pinkney. Boy unnu priorities tun upside dung. And Suku yuh miss talk di true how natty left yuh and yuh did a mad

13. Lmao @anonymous put all of that aside even if a natty lef suku. Suku find herself and move on .papers yaah worry bout. U have papers what u have, a good thing suku nuh have papers that’s why she nuh siding a watch out fi unu life like how Trump a feed unu fi watch out hers. What a day when unu come from behind the wall and show unu face suh we can see a who naah get no more suck off a suku pussy

14. Suku ugly no bloodclaat and stay bad bad bad which part pan suku look good miss who suku clearly obsessed with miss p and natty all the sub and jabs she a through pan the gal an har babyfather dem still nah look so who really hurt Suku your not happy stop convince people you are go and get a life and stop using that boy as a pawn bout yuh move on natty cocky still a mad yuh gal get over it cause yuh cah get it fi f**k no more get over it enough a uman a wah natty new baby wid miss p a bloodclaat mad yuh everyday u get up a throw sub and then not looking at yuh. You are the only one coming on the internet everyday talking shit yuh life miserable like yuh face gwey gal you is a man clown