ELMO COUCH A TALK

wanna put big stink done out p**y Gabre Hay on blast.. Gabre deh ya in America from Jesus did a baby and him nuh have nothing at all fi show besides a whole heap a batty man clothes and 6 kids.(Edited)..before him help him kids dem him deh ova ya suck p**y fi gucci shoes weh him haffi suck and f**k all a di dancehall big ooman dem fa..he don’t take care of none of his kids the only kids he use to take care of is his wife kids..the same wife weh treat him like yard boy..dem married fi bout 6 or 7 years (Edited)..wife kick him out and move in next man him haffi sleep pa Elmo couch till sasha pick him up..he don’t wanna work all he wanna do is ride around on Flatbush and make $30 everyday like a bum..now he got this girl pregnant and telling everybody he don’t want the baby because she have 2 previous kids that’s handicapped..but a dat fi happen to Sasha because she love mind man too f**king much..before she stop breed up breed up and consider how life will be for the kids she just a pass on har genes..

17 thoughts on “ELMO COUCH A TALK

1. So to the person who write this…get your facts rite boo this is my first child and handicap don’t run in my family….. but what seems to be the problem ? am not complaining so why u mad bout it…. then again man I don’t mine facts boo.

1. Wicked wid wa met di way how mi sure a everything weh mi send come give yuh mi can tell yuh str8 a who mi be..mi can email yuh facts pictures of all his kids her kids and myself fi show yuh how di 2 a dem wicked..dem a crosses by dem self but even worse together..

2. Wicked Sasha a one child yuh have?
    Wicked gal a one child yuh have?
    Yuh soon learn, god a guh beat yuh. Just like how yuh get the man a same suh him a leave, your man/ baby father is a f**king low life. Ur delusional bout yuh nuh mind man… where your so call baby father work ? He was once my friend husband so I know everything about that low life shit. The only thing the sender lie about is the years he was married.

1. Duty stinkin low life bitch you must have been there when she have them invisible pickeny deh whe uno a talk bout a bun it bun uno cause she look betta than uno dutty Rass go suck yo muma and come off a Sasha name

3. Met listen I’m not lying every single thing I wrote is true yuh hear mi. I know Fab personally like my hand back..every blutclaat thing is true she have a handicap child met look through the album for the baby shower you will be able to pick out who her child is I have no reason to lie none whatsoever..thats why she suh ugly and fava handicap she always a lie bout har kids dem dats why dem come out with something wrong she a big blutclaat liad..gabre chat seh yuh mind him bitch why else would any man pick you up and breed? Gabre ball eyewater and seh him fraid cause him know is a chance the baby a guh deform like the other children you have. Gal guh pa yuh knee and beg faddah God fi mek deh one ya come regular yuh come in like the midget dem weh have baby knowing life will be difficult for the child but dem still dweet chu dem selfish..bout yuh come a respond yuh lucky yuh cudda see fi write wid di big batty nose weh cover yuh ugly face..yuh fava preckay

1. Make me address you dirty ass miserable undocumented immigrant that give the most trouble like bitch go and read a book imbecile don’t you see you need Hooked on Phonics you illiterate dog shit..You need fi have several seat rassclat boring gyal where u see Sasha have pickney?..The only pickney she have a the one in ur belly unuh don’t have anything better fi do but a just sidun pon ppl name.. unuh low life Dutty people stop watch ppl life and get urs together.. unuh just love to chat a bagga tings go sidun wid yuh cowpussy. Ediat a who call fi yuh? BITCH REMEMBER WHEN YOU COMEIN FI MI FRIEND JUST COME FI HER WID FACTS NOT HEAR SEY…unuh 2 bloodclaat wicked and nuff..Y U MAD☺..BECAUSE MI FRIEND MAN NUH WAH YUH, when you got pregnant fi him you think sey it was going to ole him PICKNEY NAH OLE MAN AGAIN POOR BLOODCLAAT YOUUUUU Gabre need fi just piss pon yuh and sidun with ur STINKING MOUTH. Mek mi ask u somethin a she Mek unuh life stagnant like dirty wata? Badmine a kill yuh gyal abyyyyyyy
      Mi bestie and ur Man just a POP STYLE WHILE DEM A THROW SHADE MI BESTIE A U STILL A WIN THAT Y SHE MADDD
      Don’t come for her and we won’t come for you……

4. Dun out hole Gyal yuh vex because yuh Neva get nun baby shower. Yuh Neva did kno sey Gabre was all ah dat before yuh f*k and breed fi him. Memba sey yuh nuh have nuh papers inna merica eenuh. Stop mess wid ppl. How low can u go talking about someone’s child. Low life bitch Gabre takes care of all his kids. Yuh just an angry bitch just bitter. Sasha have no odda kids beside the one in har stomach. Stop using ppl name pon groupie. God nuh like ugly eenuh nasty bitch. Yuh vex because him Neva suck yuh pussy. Yuh talkin bout a baby yuh nuh have nuttn bout yuh. All like yuh nuffi breed again eenuh cause yuh Neva kno how it gonna turn out. All mi like the madda fi dat baby mi cum fi yuh bloodclaat. Yuh vex tru Gabre nuh wah yuh. Mi can Stan bitch like yuh. Jealousy is a hell of a ting and it ah guh kill yuh. Sasha baby shower got u going crazy bitch. Di morning afta di shower yuh call bout di video pon di site talkin bout karma is a bitch. Yuh comin like di pickney dem wah mi work wid. Tell lie fi attention. Yuh yuh bleach yuh skin fi get Sasha complexion and Gabre still. Uh wah yuh. As Lava wud sey guh drink bleach. Sasha and Gabre happy life and pretty baby girl ah guh mad yuh!!!!

5. Stinking front Chea, Batty breathe Chae,Theifing Chae,walk foot Chae….first thing ur friend dem say u smell awful yuh whore out di whole a queens…Queens mattrass stop go in a store go theif yuh need a job…it bun yuh say Sasha baby shower was trending…Gabre spend up him dutty money and mek happen…yuh use to suck Gabre dick n bite bite it because yuh dentures wah align…before u go sort out yuh papers ya mek trouble…yuh go f**k when trump empire find yuh claat..yuh ago learn a lesson..FYI this is Sasha’s First Child whoring Chae..Sasha drive a 2106 Lexus…Sasha house is sumn fi talk about…what’s ur next complain Queens Mattrass??????????? Oh stop BLEACH yuh too ugly …it nuh fit yuh baby money

6. This two tone leopard no class bitch have a lot to say piggy back bitch so u want facts …… how dear u mention my friend son in u batty mouth wah kind a low class bitch talk bout somebody else child? I love that little boy like is mines. Stink bitch it bother u cause him never want your child, him tell u fi dash wey your and you see me fabulous baby shower and catch feelings is not my fault why him want mine and never want your. Boo whooo run go cry to u madda then take a bottle of pill an overdose on it bitch memba say u don’t have a life this is what u do far a living, live on social media and make up sorry bout people but what u really need to do is go get you papers cause u dry ere over 10yrs and still can’t fine a man fi settle ina u ole and married to fi get u paper yea bitch reality check, u have a lot of mouth on pink wall get me address from Gabre and come fine me. It hurt u so bad eeeee fi know say we live together and him pay me bills them car note ( Lexus RX 350 2016 ) bitch and u can only get fi u child it really a hurt u . U don’t have nothing but a child to show oh gosh me feel bad fi u Bleach out gal u will never be in my class never u see me picture them and it badder u cause me pretty pretty everyday u go online an a stock me the world know u obsessed with me u will always be 10 steps behind. This batty wash bush face bitch have the nevers to talk about my nose an any giving day not even me nose u can’t look Like Gabre love it tho a that a madd u a bayyyyyy.

7. Make me address you dirty ass miserable undocumented immigrant that give the most trouble like bitch go and read a book imbecile don’t you see you need Hooked on Phonics you illiterate dog shit..You need fi have several seat rassclat boring gyal where u see Sasha have pickney?..The only pickney she have a the one in ur belly unuh don’t have anything better fi do but a just sidun pon ppl name.. unuh low life Dutty people stop watch ppl life and get urs together.. unuh just love to chat a bagga tings go sidun wid yuh cowpussy. Ediat a who call fi yuh? BITCH REMEMBER WHEN YOU COMEIN FI MI FRIEND JUST COME FI HER WID FACTS NOT HEAR SEY…unuh 2 bloodclaat wicked and nuff..Y U MAD☺..BECAUSE MI FRIEND MAN NUH WAH YUH, when you got pregnant fi him you think sey it was going to ole him PICKNEY NAH OLE MAN AGAIN POOR BLOODCLAAT YOUUUUU Gabre need fi just piss pon yuh and sidun with ur STINKING MOUTH. Mek mi ask u somethin a she Mek unuh life stagnant like dirty wata? Badmine a kill yuh gyal ABY
    Mi bestie and ur Man just a POP STYLE WHILE DEM A THROW SHADE MI BESTIE A U STILL A WIN THAT Y SHE MADDD

8. Make me address you dirty ass miserable undocumented immigrant that give the most trouble like bitch go and read a book imbecile don’t you see you need Hooked on Phonics you illiterate dog shit..You need fi have several seat rassclat boring gyal where u see Sasha have pickney?..The only pickney she have a the one in ur belly unuh don’t have anything better fi do but a just sidun pon ppl name.. unuh low life Dutty people stop watch ppl life and get urs together.. unuh just love to chat a bagga tings go sidun wid yuh cowpussy. Ediat a who call fi yuh? BITCH REMEMBER WHEN YOU COMEIN FI MI FRIEND JUST COME FI HER WID FACTS NOT HEAR SEY…unuh 2 bloodclaat wicked and nuff..Y U MAD☺..BECAUSE MI FRIEND MAN NUH WAH YUH, when you got pregnant fi him you think sey it was going to ole him PICKNEY NAH OLE MAN AGAIN POOR BLOODCLAAT YOUUUUU Gabre need fi just piss pon yuh and sidun with ur STINKING MOUTH. Mek mi ask u somethin a she Mek unuh life stagnant like dirty wata? Badmine a kill yuh gyal ABY

9. Stinking front Chea, Batty breathe Chae,Theifing Chae,walk foot Chae….first thing ur friend dem say u smell awful yuh whore out di whole a queens…Queens mattrass stop go in a store go theif yuh need a job…it bun yuh say Sasha baby shower was trending…Gabre spend up him dutty money and mek happen…yuh use to suck Gabre dick n bite bite it because yuh dentures wah align…before u go sort out yuh papers ya mek trouble…yuh go f**k when trump empire find yuh claat..yuh ago learn a lesson..FYI this is Sasha’s First Child whoring Chae..Sasha drive a 2106 Lexus…Sasha house is sumn fi talk about…what’s ur next complain Queens Mattrass??????????? Oh stop BLEACH yuh too ugly …it nuh fit yuh baby money

10. Tijuana in the second pic is a hoe hoe hoe a battyman napty baby moms dat smh she walk an grind down the whole a dance hall from nyc to dmv to fl to cali smh she is a hoe hoe hoe