DUWAYNE DI PEOPLE DEM KNOW SEH YUH A LIYAD

SENDER;-As much as how candy mad duwayne fi stop lie cause him & har did deh back good good & live together Duwayne see what sweets & kotching comes with?
**DUWAYNE YOU HAVE BEEN STALKING KANDI AND CALL ACS ON THE GIRL MORE THAN ONE TIME AND YUH SEND IN LIARD VIDEO HOW SHE A BAWL OVER YOU AND ALL NOW NO BAWLING. LEAVE THE GIRL ALONE SHE NUH WAA INA NOTHING WID YUH**

11 thoughts on “DUWAYNE DI PEOPLE DEM KNOW SEH YUH A LIYAD

1. Dwayne Wislon a.k.a Swaddy from Dunkirk, we all know the truth. You did live with Kandy. You too hype and dont have shit. You send your mother back for the bed you buy give the girl. nasty Dwyane you a live dirty. Karma is a bitch.

2. His video prove a she a stalk the f**k boy him do her bad on the phone there is no way a woman should allow a man to treat her that

3. Him look big and stink some woman too desperate.look at this big nasty man a so him father use to treat him mumma him need fi go learn fi spell bout him a diss woman

4. Kandy and Simone rattray Dwayne ex was on live together lastnight I can’t beleive Simone really talk to kandy after how kandy talk bout har kids them

5. Simone u need to go an get a man who can help u to get your papers look how long u live a forien an can’t get true