DOLLY APPLE DID GIVE US A LOOK LAST WEEK……..PAN DI LIFTER

NUFF A UNO A BEHAVE LIKE DOLLY A NICE SUMBADY IF UNO WAH KN D REAL SHE GOH PON HER LIVE STR88III OUTA ROAD DUTTY GAL , A VEN SHI A SHADE PON HER LIVE DAH SHI WAH FIGHT ALL APPLE DAH PON DOLLY LIVE A HAT BOUT UNO OVER YAH.ME NEVA KN SAH A SOH APPLE AN DOLLY TIGHT APPLE A USE DOLLY LIVE FI DASH OUT BOUT PINKWALL PPL DEM 😂😂😂😂😂 MI.PUZZZXY APPLE SAH INNA A HOUSE A MAD UNO.OVER YAH AN SHE NAH SHOW UNO TILL SHE FEEL LIKE DOLLY TELL HER SAH FI SHOW UNO A LIKLE SUMTING CAUSE UNO AGOH DEAD

33 thoughts on “DOLLY APPLE DID GIVE US A LOOK LAST WEEK……..PAN DI LIFTER

1. When this ugly big face gal can lay down in a king size bed of her own in her own place, she can shade someone. As of now, she better gwan small up herself so she nuh push off her son off the twin bed at night time.

2. Apple yuh apt too small fi yuh give anybody nuh dam tour. Tour is a long ting. Yuh plastic dining table and chairs is into yuh living room u don’t even have a dining area . And a 2 piece of sofa yuh have and the old plastic bed wey yuh a wait pon jaydon fi keep dance in march fi si if yuh can get a money Fi buy a new bed. Apple u too rich fi have one old bed and mattress fi over 10 years a must be the bushes next tuh yuh apt yuh going to give us a tour of u jungle Jesus gal.apple u so dumb, shameless and stupid. Go and buy a house and stop talk bout tour of your house .tour of yuh tackie little apt

3. Every ting bout Dolly is fake … including her badness. Dolly, please stop act like bad gyal because yuh nuh bad … yuh only smell bad (a so dem say). Yuh a fake di badness an a try look cute wid it at di same time. Dwl. Yuh a chuck badness and a twist up yuh lip like when Foxxy Brown used to rap bout badness ina har videos. U think it’s cute??? Dolly u are neither bad nor cute so cut the shit because any day name day Ven hold you tpc ….. mi sorry fi yuh. Ven will wipe the floor with you …. trust mi. And please beware of Apperrrr because Kerry is her only true friend and even Kerry get slaughter from time to time…. so don’t act special, because Appeerrrr knows to keep her friends close and her enemies closer (hence her closeness to you)

4. Dolly kwesi left u dog u out did u all kinda shit him block u pon social media and dats d reason why u go private ya page everytime he left you him unfollow you Dolly kwesi birthday is the 24 and mi know seh u ah go theif clothes give him just so him can come back to u man clown you desperate bad up to now kwesi still ah call down ven phone and tell har how him sorry him ah text har and ah beg har back dolly why do u come pon instagram ah sell people ah dream when u know seh kwesi ah dog u outta road dolly di other day mi see kwesi wit ah hot sexy bitch look way better and prettier than u mi see di two ah dem ah come out ah one big expensive restaurant and mi know seh ah ur money pay fi dat met di browning pretty bad mi one know seh how dutty kwesi get dem type ah hot gal met mi nah tell u know lie dolly think seh she look good di gal badda than dolly she can’t compete wid dat gal deh gal look good from head to toe all ah di man dem was lusting offa di gal even all ooman was staring at d gal to she look good met mi sit down two tables away from dem mi purposely wait to see if kwesi wudda pay fi dat meal deh or if him find another stupid dolly mi nearly drop ah ground wen mi see di man go inna him pocket and pull out di money fi pay for dat deh dinner dolly wat ah gal so fool fool and dumb dolly mi know fa sure ah ur money pay fi dat wat away kwesi ah ya big pimp met yal wait fi it kwesi birthday ah d 24 she gonna carry him go dinner and she ago theif everything fi him she gonna go inna di car and make video fi kwesi birthday and ah hype and ah gwan like if seh ah di man expense idiot gal ya fool fool bad dolly ah man clown straight mi nuh care wat nobody affi seh how u claim u is one hot gal and ah pay fi hold man

5. MI SAH DOLLY DAH PON LIVE TILL 2 A CLOCK THIS MORNING AN D ONE APPLE DASH OUT AN ALL APPLE TALK BOUT IS ER HOUSE , CLOTHES AND CAR ALL DOLLY TALK BOUT A HOW SHE WAH FIGHT PPL SHI DASH SUM SHADE PON VEN AN D PPL DEM BOOST HER UP AN SHI JUST A GWAN OMG IF UNO WAH KN D REAL DOLLY GOH PON HER LIVE U DONT HEAR DEM TALK BOUT NO SCHOOL , INVESTMENT OR LIFE JUST CLOTHES, FURNITURE , MAN , FIGHT , PINKWALL AN HOW PPL HATE AN GRUDGE DEM

6. Dwl ring the alarm the apt tour Is 2:34 mins inna YouTube time Apple gonwatch lifestyle go watch Cribs Apple we want a tour to see the acrylic furnishings only . It’s not a house . The people are saying your couch bed and kitchen table is garbage . Stop saying we want a tour we want to laugh so hard .

7. How Apple try to discuss her apt situation with Dolly who never had her own before how the f**k can Folly relate to anything Apple saying . Apple you mad a last week dem chat you . *Waits for tour date *

8. Me sah dolly is A insecure bitch an she a use her live fi get off wah shi cah sah pon her page on IG mi sah if uno ever hear dolly omg uno fi listen to her cause she love d hype shi wah show uno her breast an bed but uno nah si inna d bedroom trust me dolly is so hang up pon VEN its not funny she sick over d boy uno si how her face have 2 color is the app she have a trick ppl u wah hear how she a push apple u wah hear how she a hype up apple no sah DOLLY ME KNOW BOUT U FROM ROCKAWAY DAYS NAME ONE PERSON WAH U FIGHT AND WIN NAME ONE MAN WAH U FIGHT OR WOMAN A ALL MOUT U HAVE A SAME WAY Y CUSS U MOTHER AND SISTER THEM SAME WAY

9. Good Morning Met, Metters, Peepers nd Others….

All I want to know is why they all have so many followers yet when they go live it can’t pass or guh 150….the ones they buy shouldn’t they be out here doing what they get pay to do or nah …even John John when him guh live can’t pass a steady 7.

1. You know she a mermaid was the one make these two sisters relevant back when with her likkle YouTube series. Before hat not even dim dance did get a crowd.
      Dolly and the rest, weh acrylic nails ago inna 2017. Time fi upgrade and leggo the lil kim wanna be attitude. You are no. As gyal and stop make your mother shame. All buju parents did hate you. You eva talk bout fight when you know seh you nuh fight. What ever happen to your thieving arrest out Long Island?

10. Uno tink ppl rate dem noh u wah si ppl a text an watapp each other last nite fi cum watch her live an not one comment dolly a fool wah day VEN sah shi cah bother fi.post up nothing more D BOY STILL A TEXT VEN

11. Ven is a sweetheart. I has a chance to speak with her and let me tell you she is as real as it gets. Love her spirit. I mean she seems to hold her own so why ppl are so upset with the way she lives? It’s her life, she not begging anybody anything so she free to live her life. The young man has his demons he needs to fave

12. WHY YALL DONT LEAVE DOLLY THE F**K ALONE WAH SHE DO UNO. THE GAL CANT LIVE IN PEACE ITS CRAZY WHO GIVE A F**K IF THE BOY A TEXT F**K OUT VEN HIM ONLY WANT HAR MONEY WE ALL NO DAT KMT VEN WOULD BE A REAL LOW LIFE BIG WOMAN IF SHE LOOK BACK PON HIM AFTER HOW HIM DISS HAR.

13. Sender you have a ting out for dolly Everything she post or do uno send it in OMG dolly you have some serious stalkers on your hands girl

14. If dis low life still a text VEN him after everyting VEN need to screenshot it an make the world no an put him out there just like how him give dolly the text message an videos ven run the little duty boy him a low life is your money him want dolly not giving him no money

15. 12:17… GOH wash d cum affi u face an pick d hair outta u teeth wah d man lef fr last nite .. dolly noh care bout u or no one if she did care she wouldnt be on live behavin lik dat last nite is attention she want a dat she a get move u purple leaking pussy fr yah a goh help her tief clothes fi carry her so call man a vegas diss year again shut u stinking stale sperm mout bout dolly nah trouble no one dolly who fah subject last nigh on live was about ven an try scare gal fr tecking d boy dolly did not talk one upliftin ting last nite or no other night she always a play victim bout she nah trouble ppl but dem always a truble er listen miss bitch dolly noh have no loyal friends cause she cah keep dem dolly is no one sweets is a better person dan er

16. you all didnt see ? ginaspectalar did show apple house the other day on video she has the bed looking just like the couch but its not white , with a trunk at the bed foot and a wood chest of draws next to the bed ok, and she has versace plates setting on the table with gold utensils… the bathroom is silver and white oh and she still has the butteryflies over the bed ok people so stop asking i didnt see the kids room ,and she has a brow rug in the bed room i think the bedroom set is brown because it was a brown sheet set on the bed ,ok when you all see it then u know am not lying i did see it

17. Mi still in shock a so she really look? cuz mi think she have straight face n straight nose.. the devil is a lie and so is these apps..

18. That is not apple house I ask Gina who house was it she told me a lady in queens Gina told my Fren that when she told Apple the price for the bed she didn’t wanna pay for it she said it was too expensive and she told her gonna get something similar but not from unlimited this is why apple run go a unlimited acting like she buying bed apppe didn’t buy that bed I’m telling you it’s the imitation Gina said Apple getting so Apple need to stop pretend cause Gina already spill the tea

19. Idiot coward Dolly from Rockaways day mi know u which gal u ever fight and win? U is a coward big time,you just don’t know anything about fight ,you not even brave enough to use a pepper spray so you know the incident I am talking. If you so bad Dolly when gal did wah kill you own sister sweets Fi her man why you never defend it, the girl stay in a whole next state and war unu until sweets give up,just other day the girl in NY in the same party and nobody do anything and unu know her from those days making sweets life hell. You is coward ,do just like sweets and give up the extra hype because you can’t live in your mother house in the same room as your son and want to hype. How hype come in that. As Fi Apple untill she can take a plane go into international territories and come back though the airport she is nobody. So Nuh care which big house she go rent,and how much she furnish it she is nobody in America because you are one step away from being deported. So bye to all u stupid ass social media sluts.

20. a lie u tell on gina its apple house , tell gina to show back the video i kno its apple house with the butterflies n the same table just like kerry own n the same rug apple was looking at, she have the bed .u cant tell me nothin

21. Puff face dolly blow fish face dolly , door mat dolly man mascot dolly LMAOOOO man clown gal run wey from bout yah u wutlessssss no rassclatttttb.. how long now u live in America???? What do u have to show ???????? Go hype a house / apartment and come out the one room u sharing with your son DWL

22. mi know yonique she live over bascome ave
    Bitch u Nuh bad all u good fa is fi loud up u mouth
    All bark n no bite navlet need fi kick u dung d stairs
    Along wid ur belongings u filthy piece of shit
    2 am u Inna bed a mek up noise in the woman
    House bout u on live chattin pare garbage.
    You not fighting no one and U FI “CAREFUL”
    Cuz if Ven see u an buss up yuh bloodclat u gonna call the cops !