DOLLY AND SHAKERA LEF?

14 thoughts on “DOLLY AND SHAKERA LEF?

1. A mi Big hood man dat… Dexta???? Ano him still couldnt be cause him just lef dis mawning.

2. SMH That’s Dexta Daps, LOL. Mi doubt if Dexta even know Dolly exist. This baddddddd mi nah lie :ngakak :ngakak

3. Looks to me like is a song she a listen to why ppl so badd mon lol they just trying to fine out dolly business. Cause dolly keeping her life private from wah day wish is good. But where is dolly tho! We miss you

4. Sender yuh love mix up and the girl dem life till u not even realize say a dexta daps u jus send in, omg. Yuh must feel like shit pit. Not even five minutes and u copy the girl thing and run wid it, dam B, get a life man.

5. Dolly plz leave dexta cuz from Met put up the pics last year mi a prepare mi pumpz fi our inevitabile encounter.

6. That’s Dexta! Come on, man! School children in England knows this! And, even if you’re not too familiar with his face, you’ve GOT to be able to sum it all up with the eyes and the quotation (I feel like Wendy Williams) of the song; MI C MI BED N MISS U.

FYI: ANY MAN OR WOMAN WEH NAW LISTEN TO DI DAPPA DON, AH ONE BBBBIIIIGGGG DUPPY BAT!!!!! “FU@KKKKK YUH MEAN SEH MI NUH MISS YUH, WHEN YUH PU$$Y MEK MI HEART AH SKIP A BEAT!?! CUSS YUH WHEN YUH SEE YUH SITTEN, FU@KKKKK YUH MEAN YUH NEVA BREED!?!?!?!” – DAPPA DON

7. Dolly stop bring every man in you mommy house mi hope it’s not that bEd you talking about is must be the hotel bed unno chat bout DWL