DIS NEED SIX DIFFERENT CROWD

28 thoughts on “DIS NEED SIX DIFFERENT CROWD

1. LMFAOO WOIEEEE GAL AH YUH ALONE WANT MAPPIE YUH ARE DANCEHALL WOMEN HE ALWAYS LOOKED LIKE A CLOWN TO ME

2. She self righteous wid low low pride.

Is this dude a man whore wid dis yah one mate work bar or door a him dance dem?

One man gal with multiple vagina epithelials up inna har 😀

3. Tiesha- a you say mappie, Donna say mappie, whole heap of ooman to one tight pants man but a you say 1 man to your thing but whole heap a woman to him. Shame say a set of girl Pitney unno a raise fi nah respect them self. But a unno say sharing one Lille soft buddy is caring. That’s none of my business though.

4. Laughing stack I can never be loyal to a man that isn’t loyal to me after man no done pon me

5. But Can Milk Dud/ Neck/Nothing Box say the same? Can he attest TRUTHFULLY that ah you alone hom have….or that his 2 inch pinch is kept for you alone to floos betwix yuh teeth with? oh yeaaahhh mi dis a memba yah now….sarry :hoax2 :hammer :ngacir2

6. mappie yuh look like a long time lesbian pon rosie o’donell gay cruise. no man nah point pon yuh gal cuz nuh man nuh want har, easy fi talk dat u woman a gud gal if a yuh alone a look pon har.

7. What a big foo fool gal….. dis yah man get drop yasso pan a reg…. all man him name call pan….. Yuh hole shit right uppppppppppps till it all soak chu yuh brain… naahve nuh sense.

8. Dead wid dah comment deh @anon3:20pm…@Met a who fah husband???MI SAY FROM I BAAN PPLE CAN FOOLISH SUH??

9. But it sad she most mappie and mappie nuh post she go give your daughter to the right fada girl Megan a from bell foot pants and chunky heel boot you married and caah get stay yo all give the child weh yo have fi mappie the husband last name fi him file tax for her a year time your a worthless piece a shit show yo whole house girl the time to busy a take yo last a pay fi vacation for you and mappie yo go find a good lawyer pay fi straighten out yo self yo big daughter should be a shame to call you her mother man mascot lateisha it’s very sad for you yo self esteem low to the ground fi a walk a show ownership to mappie weh yo nuh own wukless and careless like. You must think loyalty to one man ago nuh weh worse he ain’t loyal yo you kmt goodas nah wear again goodas caah pay rent cause you a be mappie goodas Donna kids in private school why yours in public fix up yo folly ground her gain little ambition man

10. Shitty ole lateisha man fly lateisha teisha yo big daughter need her own privacy Teisha go give mappie daughter him last name and take her out yo uncle man name memba a yo uncle man yo married to so it’s like yo love the batty man they cause mappie f**k man mappie f**k my fren so mi know fi a fact him man Teisha yo other two kids need love and attention to a nuh mappie baby some yo have you have 2 more daughter them need fi wear big brand to stop take yo rent money Len mappie stop use yo rent money go pon vacation with mappie and them come back in a stress cause yo caah pay yo landlord worthless gyal yo house rink like hog pen you have no class….

1. So if teisha married to her uncle man fi get papers what that afi do with you!!!? Mi woulda married to my Mather gyal right now fi get papers. Yuh sound dumb.

11. Mi wonda if smaddy fi ar age can get dementia because her reasoning ability is impaired. Cupid betta try miss me with the bow that will turn me into an IG clown like she.

12. Mappie nah stop breed other gal
    N them dash them away u is nobody but a clown u n the other one dnt stop look my Fren n promise her the world but she realize him a waste him a look for gal mine him he talk a good one thou that’s y him shoe game up n him have u in bear cheap shit lololkl

13. Mappie f**k nuff DH gal. Tiffany Upscske, Nyoka, Keisha and the list goes on. Girl you are wasting your time fooling with this clown. I guess you are his favorite side chick cause a nuff him have.

14. Every time I c this bwoy I say to my self man really short. Which woman Inna dem right mind want him? U c if him did have money, cute, r even likkle height I could understand. This bwoy is very disrespectful, short, ugly and broke, FACTS. When Flippa did a gwan me never like it but mi understood y di girl dem di want him, pocket full of money, neat and clean, always dressed nice. A when dem 2 yah ago wake up, the nurse 1 kills me an intelligent dunce

15. THAT GAL NYOKA PUSSY NO HAVE NO PRINICIPLE EVERY DANCEHALL MAN F**K THAT MY GOD JUST GO PARTY EVERY NITE ANF F**K ALL PASSION LOOK LIKE SHE A F**K NOW!!!

16. Up a top. Lol are you really complaining about who teisha married to to get papers?, y’all are some careless low life animals. To how America a gwaan right now if unu can get a dog fi married unu better hold it. Y’all talk about people illegal and how them worthless, now someone married and sort out and it’s still a problem. I see the reason why people just live them life and pay y’all no attention because you can never win lol. Congrats me fren teisha!! Married who yuh want do yuh thing, a hope all who a talk straight. And what I know is teisha kids well alright!!! The married she married gave her daughter in jamaica a ten year green card. Some a unu kids in jamaica and hate unu!!!! More powers to you teisha, Jamaican ppl always talking there’s no escape from it lol. Half a who a talk don’t even have a ID kmft

17. Some gal juss wutliss m love people man. As to Nyoka she need to take several seats with her old lady drop batty! Mappie pluuzzzeee you have a good wife take care of her and leave di these hoes!

18. Mappie don’t married so mi no know how wife come in. Mappie and his wife DIAMOND been divorced long long time and there’s No more wife. Mappie only have baby mothers no wife. Who waa called them self wife only a dweet fi the hype.