DI SENDER SEH- EMERGENCY SITUATION FI LAVA SOUND

EMERGENCY SITUATION FOR LAVA SOUND

Lava sound stop walk and suck pair yung gyal p*y yuh Down syndrome looking face fi old man yuh always have something to say and yuh ugly nuh f*k f*k favor one ant eater go and try grow yuh hair it tinted and shine like mr clean

32 thoughts on “DI SENDER SEH- EMERGENCY SITUATION FI LAVA SOUND

1. That’s all of DH grown men for you. They won’t suck dem wife puss but suck every young gal puss out there!! Don’t let me start name dem.

1. Whatever yuh do, don’t call mi name, please mi a beg yuh. Mi tell mi wife seh mi tongue married only to her clit and it does not stray. She seh make sure, otherwise she ago cut a certain part of mi body part. So unless you want another Jamaican eunuch walking around, don’t call mi name. The last ting mi want is to depend only on my eating skills.

2. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak A waaaah roll :ngakak real or fake di down syndrome real or fake :ngakak

3. suck pussy lava, a it a hold Susie,old gal ,LAVA I SEE UR WIFE PICS AND SHE LOOK GOOD A BRONX , LAVA GO HOME TO UR WIFE SHE LOOK QUIET AND LOW KEY .

4. LAVA BROTHER THE FEDS GET HIM A TRUE BRONX PEOPLE COME CLEAR THE AIR , LAVA BROTHER IN IMMIGRATION BRONX PEOPLE A TRUE ,MET FROM ONE A LAVA SIDES11111

5. Yes these Jamaican men are something else.A lot of them suck and lie about it.the last one I was with the first time we had sex he sucked it like a real pro all suck toes but if you ask him he will tell you…Him nu inna Dem tings dey! FRAUD NIGGAS!

6. Di whole ah dem dancehall selector suck p***y yu figet lava is the teacher from dj shavy go straight up good fi dem love rub out gal dem too much

7. Duty Charlene ,aka greater hole ,because lava ,sey yuh give Mattie jacket inna summer which is true u did give Mattie ,jacket you vex and send in this story .

Charlene you are a whore

8. Wasp suck pussy like dog,the most a dem a dog shit dem inna party ova the mic a lickout n dem nuh stop suck pussy n yes shavy too

1. You got jokes pussy go suck yuh mother straight yuh bright bout mi general … bitch go look a life yuh want wasp straight pussy say your name and see Fi mi nuh step inna yuh face Fi wasp

2. Kmft pussy sa your name and see if mi nuh step to you weh yuh know bout wasp weh yuh know him from pussy suck yuh madda can’t diss wasp yo hear mi a sa do you know a who a father Bitch a hype yuh a look yow you can’t style wasp suck yuh mother bitch a wah yuh beg a F**k bitch and dnt get it abay abay Hoe walke and take care a ppl man

9. Gwaan like him a real celebrity. Ugly like Wah. Chat too f**king much. Ppl can’t even enjoy the music. Shut yuh stinking mouth ugly bwoy an play music…

10. You know say de whole a uno a some real pussyhole still all uno good for is to hide behind the walls of a computer and chat real bumbohole uno be why not say it to lava face since uno have a problem with him??? All a uno f**k off man and low de bloodclaat youth..

11. Wasp a gangster pussy do you who is wasp father you brite bout me friend bitch is a F**k you a look from him since you big bad and behave send ur address come let me pull up

12. Can’t stand a bone ina him. I despise a man that love to disrespect women and talk about under woman. Only jealousy mek man diss woman like that. An any man that is jealous of a woman, is a battyman straight. Saw him one day talking on his phone …..sounded like a real skettel if yuh ask me. Yuck