DEN SALLY YUH REALLY GUH BREED NO SAH

0 thoughts on “DEN SALLY YUH REALLY GUH BREED NO SAH

1. Sally u look MISERABLE n ugly,(Wink) Pitney nawwww keep him. Y unu luv tie unu self to a cement brick n drown unu self. Anyways congrats, let me keep the nearest hospital on speed dial cus wi haffi Baker act ur ass next, no more jail.

2. Congratulations Sally! Looking very lovely! You’re GLOWING girl! Safe delivery and may God be with you during and after your journey. You have done it before and I KNOW you will most certainly do what you NEED TO in order to provide for you child, WITH OR WITHOUT DUTTY DWAYNE! All the best girl!

1. When uglynest did a give way, this woman join the line bout 5 times fi har share. The man who breed she, Fi him heart STRONG.

3. Nothing new, The man cheats, beat out you guthole and the list goes on and on, what we do? BREED for the said worthless Boys thinking the child will save you.

4. Well mi nuh know har but if uno seh she ugly she mussi ugly before pregnancy then….Nuff a we never look too righted included mi good looking relative and frens when dem did pregnant.Har face hard fi look pon yes but because mi nuh know har mi ago seh a di pregnancy (shrug shoulder)

5. Den Sally MUUMA really see Sally bawn look so n name har Sally Mae that muuma is wickedddddddddddddd best wishes on the pregnancy but Sally I hope the baby don’t look like u

6. Best wishes on your pregancy, I don’t know you personally as well as others would but I wish you and the baby well. I hope that the man sticks around and finally give you the respect a women deserves.

7. God Bless and yes i really do hope the baby looks NOTHING like you, & the father will stay of course cause shes provides him shelter. Him same one probably breed it on purpose after she stab him up she did ah go kick him out so him make sure she cant :kimpoi :dp

8. Good luck to her n the baby,not a lot of female can get pregnant.It doesnt matter if youre pretty or not caring a life inside of you is a blessing.

9. But some AH den female yah don’t need fi breed none ah tall doe and dis is one ah dem… Only FI me pay more taxes fi feed dem an pickney!!!

10. Sally and Dwayne really sick. The both of you broke, can’t rub two nickels togther, you don’t work, always fighting and cheating on each other, then you add a baby to the mix, not good…..Uncle sam haffi guh tek care ah dis pickny now. And the poverty cycle continues.

11. Ewwwwwwww. She ugly baddddd! Mi think demand seh she did lock up an ICE had her. Mi nuh understand dem woman here. You have no papers and all you do is party and breed Fi wuckless man. Unno need Fi up lift unno self and find a man weh can at least give unno papers.

12. Sally is a idiot Fi Mek naked Dwayne treat har bad him is a opportunist an love suck gal p&$& fi mine him , him a look him papers hard an him muma a big obea woman not to mention him granny him suck down the whole a Bronx an word in the street him is a batty man where him from in jamaica a pure big woman p&$& him go around a suck ! Him disgustingly greedy fi clothes him will do anything fi clothes trust mi I was dating one of his friends in Bronx I know him personally all him want is his papers to go show off on his friends in jamaica where he’s from him is a no good him tell him friend dat is true dally can give him the thieving clothes that’s why him with her cause she ugly an him can live free an pay no bills everyday him have a new bitch !