DEN KEVIN NUH STOP BUN LAVISH YET?

Mellissa how you live wid kevin and claim to be 1st lady but you nah stop give him bun? Candy screen shot the pic wid you inna granny panty ah show har mon yuh big belly and you have nerves to pierce your big over size gut. Stop live wid mon and have side mon. Ziggy ah full time you be faithful enuh. Candy find a betta mon.

8 thoughts on “DEN KEVIN NUH STOP BUN LAVISH YET?

1. BED BUG MELISSA HALF AH QUEENS WANT BEAT OUT YUH RASS WEH DEH WEH YUH AH HIDE FAH BAD GYAL MELISSA WEH HAVE AH BAG AH MOUTH QUEEN FAH LIVE ABOUT BLOODCLAT QUEEN LOOK PON YUH TOO DWLLLLLLLL

2. Metty it is not Kevin giving BUN on this one, It’s Melissa giving :ngakak
    Mellissa look like she send her Bingo Baggy to Candy man. Bun fi bun :siul

Quena- :ketupat

3. This is the best I’ve seen her look (big belly and all), less is definitely more. Melissa is clearly the PROBLEM every minute she ova yah

4. This is the best I’ve seen her look (big belly and all), less is definitely more. Melissa is clearly the PROBLEM every minute she ova yah