DEN IF SHAWTIE SISTER CAN COME SEH SHE CANNOT BREED

17 thoughts on “DEN IF SHAWTIE SISTER CAN COME SEH SHE CANNOT BREED

1. If a sister dat mi nuh want nuh sister.. And why she a dash out di fact di girl cyaah breed…she ano god fi know dat an miracles can happen.

1. And the children she boasting about can be taken away in an instant. Everyday you hear horror stories of an entire family being wiped out in one sweep. To have them is one thing, but what power you have to keep them alive once they get here. Instead of cursing another woman’s womb, cover your children in prayer that you will never have to bury any of them.

2. These two are the most trifling set of sisters my eyes grace in my entire life. Like who curses their sister the way these two hog wash batta ears bitches do? I don’t like Shawty and Sistah me juss nuh tek since she started showing this side of her. If you can do your sister like this, what won’t you do to others? Y’all bitches are unfit to be anyone’s friends, you’re disloyal in the worse ways. Nasty trashy hoes. Sistah ah gwan like she never fuck dancehall MEN when she and Shawty used to be cool, stop gwan like ah Ian alone you tek in a dancehall. All fi unno mumma na puppa supposed to shame ah unno. TUH.

3. Damn lol dem finally know.. look how long shorty cant breed from back inna 2004 after she left tilden high school. She claim bout she wah big hood man and the boy fuck her wid him 10 inch cocky and mash up her uterus..she go doctor and doctor tell her say she cant have kids after dat.. she never know say when u fuck too much big hood man a dat reach yuh lol..

4. SO SHAWTIE SISTA U FEEL BETTER DOING UR SIS LIKE DAT? Sista LIKE U WHO NEED ENEMY. Shawrie A TECHNOLOGY TIME NOW IF U CANNOT BREED THE OLD FASHION WAY, GO MEK/BUY ONE PLS;, DEM HAVE IVF, IUI, SURROGATE, PLUS MORE, SO SHAWTIE BORING SISTER U CANT BREED SHAME DI GIRL, DI SHAME IS ON YOU….MI DISLIKE FAMILY LIKE U.

5. But who nuh know say shawty can’t breed long time news this.. shawty cah breed from she left high school inna Brooklyn after she did a fuck the yute name freedom from the barber shop pon ave A and remsen and the boy hood mash up her uterus cause she love big hood man and doctor tell say she cah have pickney after dat.

6. Sister please dont let shorty draw u out blood thicker than water. I know u sister and u are a great person please dont go down to that level it doesn’t sound good. Sisters will always be Sis learn to forgive..

7. Sista need to stop it. Pot a curse kettle. Sista man done pon u. U fuck Ian pon u husband and the man left u. U did a beg Ian fi breed u and he refuse to have child with u. Him take other woman inna u face but when u couldnt stop him from take keisha u run go take up the man down south. Move him to my in ur apartment and breed because u a promise him papers. The man inna house now like Duppy cause u treat him like shit. Ian go have child with the rgc gal. And now you run back and a fuck ian behind ur babyfather back. U think nobody nuh see you a sneak round and a hide. U have pickney for man who hate u like poison and the other one who u have 2 for just stick around cause him cant do no better. U broke like dog. U fight everybody all u mumma for ur dead father money so dem give it to u so u can make dem live in peace. Now u come back a road cause u start take ian cocky and couple other man out a road. So hold up which head high. U see how u tuff and ugly. U always dress like some monkey and u never stay right yet. For a big sister u is a disgrace. All you next sister u hate. U hate everybody cause dem a do better than u. U try mashup all ur family relationships cause u life miserable and sad. If u never did a send hi why u mad. Why u vex. U claim u have pickney and happy so gwan go take care a ur pickney dem and be happy if u say so. But it obvious say u life miserable and sad with the pickney dem

8. Sista u life sad. A u little sister and u jealous till u hate har. U couldnt join army cause u sickly. U work a airport and u not even can afford to take the free flight dem cause u nuh have no hotel and pocket money. U haffi mind ur babyfather and u pickney dem. When Shawty ready fi breed she can go fertility doctor. U breed and live in a misery. Pickney nuh make people happy. And guess what people can go fertile doctor dem can adopt or get a dog cause dog worth more than pickney. U a done ur sister over u q try run inna the girl soldier dem. What reason the soldier dem haffi lie pon u. U a wicked and a crosses. U vex cause u cant afford nothing. Dont be mad cause she nah breed and can spoil harself.

9. unu affi know how shawry dog this girl fi really understand still. Not saying what sista doing is right but shorty do sista bad pon social media all the time.

10. Keisha dem seh shawty feed yuh wid pure false news and di man family seh yuh upset because u a look back and him reject yuh suh yuh come over yah and a hide behind computer everybody done know a u a di culprit keisha yuh need help