DEN IF CHEVY A MVP ………..

ATTENTION ATTENTION….UNOOOOO…COMEEEEE HERE….MET HOLD DIS ONE YAHHHHH….

SUH SHEVY HIT THE JACKPOT TO RASSSSSSS…..bwoy SHEVY f**k dung Bronx, queens,Atlanta, N.J ,PA…and the list goes on and on….who nuh f**k SHEVY nuh want f**k shevy……yuh really tell me seh dis big idiat wah name kevon wah ah call him self world boss f**kk….dis condem big hole gal ???? This clown ah roll with safari and guh breed aff dis whoring gal…..yoooo ah wah coulda cause this embarrassment to VH1 & SAFARI……. all bugzy from strickly business neva breed har, simple flex dem neva breed har, bling from winnaz empire neva breed har, 2fly neva breed har, passion never breed har, chubby neva breed har white house neva breed hat, jahfari neva breed har, nick clean neva breed har and the list goes on…..DIVA YUH TRICK WORLD BOSS……😂😂😂😂😂😂 no sah diva yuh ah lead mi nah lie……get some ah safari money to pu**yclath

15 thoughts on “DEN IF CHEVY A MVP ………..

1. Praise God she finAlly have on clothes. Doesn’t the belly defeat the purpose of the pregnancy test? Better she has posted the ultrasound. Anyhoot, congrats Pon the baby and the clothes.

1. GM Marie. Dwll. Dat was the first thing mi notice. Like…..why the test when di belly look like it’s about 4 months along…..Lol. She just find out seh she a breed?? Well…..just goes to show that every “hoe” (pun intended) have dem stick a bush. Maybe he is who was sent to save her from that life. Congrats Chevy.

2. Nuh know yuh miss but go choooo blessing to yuh… F** who yuh want an live a ur pumpum unda yuh afa ano waah next gal own.

3. Nooooooo sender a which fowl Chevy eat fi you Mek you so mad?????? No sah dwag yuh sound whole hurt sey a neva u breed damn boo hush

4. I think Chevy is such a beautiful and talented young lady. To how Chevy greedy for attention it leads me to believe
    1- growing up, she lacked love and attention.
    2- she’s very immature and nuh grow up yet.

5. The peepy stick is to prove har belly nuh bang fi nuttn. Yu belly look 5 moths pregnant from 2013 suh mi nuh know weh di stick fa

6. But the other night she same one celebrate nae birthday and her belly well flat. She always fake pregnancies what’s new. She did pregnant 100 times but yet to bring a child fourth. She always lose her life around her birthday now this. She need to check in a mental ward. Just like she posted up “leasing a store front” she do things for likes. I wish I could play chronixx song in the background

7. So where is the man now??? How Chevy belly big suh and today she post up pic with flat belly??? Chevy go have a seat because u don’t even have time for your one son weh yuh always a dress him like him ah grandpa. You can’t go a week without prostituting let alone 9 months. Girl bye!!! Go stage your miscarriage Now

8. I think before she goes to the gynecologist she needs to get an appointment with a shrink! Omg she has a personality disorder… one day she wants to be a good mom, the other she is partying like crazy then the other she is about to lease a place to have her salon then the other she pass out and want to leave social media then BOOM she is pregnant. And all that in a period of 1 or 2 month. She craves so much attention to the point that it is sad. God bless the 2 children tho.

9. Smh. Senda what a way yuh a keep track a Chevy pussy!! No sah. Yuh jealous and bitter bad. Why the f**k does it matter who she a f**k! Wah happen yuh vex cause yuh neva get fi f**k dem? Yuh too blood clot miserable. Yuh probably naw get nuh dick dats why yuh a gwaan suh. Stop watch di ooman pussy and go worry bout yuh own f**kin life you miserable bitch. So what if she pregnant she a keep har baby. Better than nuff a dem blodclot walking cemetery!! Yuh is nuttn but a bad mind miserable ole crosses. Yuh need fi go find something fi occupy yuh life and stop live pon di ooman eye top. If she blink yuh pc drop. Yuh sick mi bc stomach!

10. Let’s be real Kevin don’t want the baby or her point blank period . Him lef har few days later she in hospital half dead , that didn’t work for the man attention , now she pregnant. ‍♀️Poor boy don’t know what really just hit him . Chevy should know by now pickney nuh hold man so cut the bs and keep it pushing .

11. @Melissa up top, hey chevy …
    Chevy mi convince them fi sign you into Bellview. Girl look into yourself a get a grip!