DEM SHE IS CHIN TALK

MET,

Remember the battyfish that a try to be a woman whey claims it name IShawana , that lives in the Bronx that sleep on on the blow up bed on Maxine floor, the dutty germs that go live and cuss people, when him get him cooler , Donald Thrump fix him, the battyfish get caught a shoplift and immigration come on pon it, so when him friend them at now to bail him, dam it ago back right in the gully in Jamaica. What a shame and disgrace it bring down . A mix up Chin from the Bronx a leak the story.

11 thoughts on “DEM SHE IS CHIN TALK

1. From mi si chin pon ishawna live mi say watch di destruction ago start even more, maxine no like woman friend so how she mek crossis chin inna har house.

2. good see how life funny ,chin join wid dem and cusss di girl and now chin call the feds pon him lol,him carry the lady name weh him a cuss out inna the same shop and see kmarley was right

3. Nope not anymore you think ice care now
    Who is running the place now a wickeder time now with immi
    Den can’t try these foolishness again

4. Murder, so when they hold her for thieving, none of her friends them couldn’t bail her out, oh I forget Maxine get welfare lol. God is a good God look how the man on facebook a cuss out people because they shoplift and now the man inna immigration for the same thing, the way how him did gwaan mi think the man did have him papers, that’s why you faggot must stop hype when you don’t have nothing. I hope they deport this scumbag.Imagine you cum through the border and before you set a goal , you bring sham epon you mother and puppa, now you have to go live back inna the gully, ugly gal you don’t shame. Please deport her please, America tired of them.

5. sipping my tea NEXT lol. A it duttyways caught up on it, a bet Maixne happy because her house quiet now and less traffic. Maxine draw back for your man now Obama.

6. And this one is alleged to have murdered a policeman in Jamaica. Hope they don’t dip the crosses Ja can’t tek anymore problems.