DEM SEH IS A MONEY PULLUP START DI WAR

18 thoughts on “DEM SEH IS A MONEY PULLUP START DI WAR

1. “Name brand clothes and do up body gurls get trampled on …. by regular clothes wearing girls”. Dwll. Johnny British mi nine yuh. Mi laugh till mi stretch right out.

2. TOO MUCH F….G JAMAICAN, WANNA BE HYPE NASTY PPL, BAD MINDED PPL IN THE SAME VICINITY………………………………

NOTHING CAH MINE BOUT THIS.

THESE DIRTY BRONX PPL I TELL YOU; ALWAYS SCHEMING AND PLOTTING AGAINST EACH OTHER.

3. NASTY JAMAICAN GRAB INNA BARREL PPL WHO COME AMERICA FI HYPE, THIEF, BRAG AND WAR EVERY DANG DAY.

WHY
    WHY
    WHY MUST WE JAMAICANS GET VISA, RUN OFF, CANT GET PAPERS LOVE INNA THE MIX.

SOMETIMES UNUH STAY HE F…… HOME MAN.

EVERYBODY HAVE FOMO.

4. Tony Not So Hype ah waste mon, bruk like bloodcleet bokkle. Neva see smaddy suh hype and not even own a likkle jollopy. Yuh see whey hype ness brings oonu. Naa laugh though.

5. Den money pull up can cause war….tell me now, a wah duh dem waste ppl here. Dem nuh have nothing betta fi duh.

6. All I can say is thank u father god I made it out safe cause I was very near when the war start …. smfh

7. Tony hype need to chill him too hype an like going around causing trouble him soon get what Ratty get

8. Tony you not learning stop tak mic a dance the hol place know you no have dry shit in your asss, from you take the mic the people them place mash up , stop Mack and toast and clown out yourself . You a go gwan till man kill you ..why trouble always a follow you ? You take mic bout suppose you did have your matic if you ever see the amount of Matic was waiting on on you , boy you too fool , who are you impressing? One good advice I can give you ,if you want to live longer in these streets you better change your ways, this talking pon mic shit a go cost you your freedom

9. Tony hype you again after you and yuh fren dem shoot the boy inna him head back over fish bowl inna Mount vernon wah day now yuh mash up party and buss up shot pon the man them Tony hype yuh ago get wats coming to you God nuh like ugly

10. All Tony Hype do is fuck an suck bitches an then borrow them money an beg clothes I don’t know how women look at these men.Suwayne Fashion him is the same ting love sweets and always a vedio him fake jewelries an acting like him rich when him a fi a fuck an suck gal fi hype a road.