DEM SEH DIS A KERRY BEATING VIDEO…WE NEED DI WHOLE VIDEO

0 thoughts on “DEM SEH DIS A KERRY BEATING VIDEO…WE NEED DI WHOLE VIDEO

1. Noooooooo not my Food Stamp Mami, what in the werl ah lIbaty teking ah gwaan yah…….since Jue bear gone ah jail oonuh ah ake steps with his EBT Queen!! Somebody come tell me this anuh she!!

1. Who and she Metty……Munchie??

Where was the Celine bags cuh mi know she have more than 7 or jUE whole heep ah shoe box dem…….Food Stamp Mami mek yuh neva stone the gyal wid yuh whole heep ah sinting dem???

No mi vex till mi embarrass tuh rass!

2. MET! All me hear is somebody a hole a rass box from one man and that sounded much more entertaining 😀 than seeing this bully get a beat dung…

2. Kmft mi ignorant fi di video person. Dis is wah happen wenyuh muma spend har good money Sen yuh go film school and yuh skull ever day and guh gullly guh run boat. Now wen yuh called upon fi video beating of the century all yuh gi weh is dis grainy shakey blair witch project crap? Mi well vex.

1. Cho man, a real bad gal wuda use har Celine bag as a shield and har EBT card fi slice off di hand weh a drag har like dutty mop cross, di floor.

3. Good Morning Met,Metters,Peepers nd Others….

What a wicked bloodclaat closet kerry have yah tell me it cuden let out de bags nd shoes dem fi cum help har,yah tell mi seh de benefit card cuden use it blade nd save it lover,dis nuh rite atall where was Celine?!?!?!

Not fairrrrrrrrrrrrrr ; -(

(Simplicity soon sign in)

4. Met that sound like a jicon inna the video and it sound like him bax di yankee or something. A him cause the man look purple

5. Imi know Kerry is a fighter so me was see real footage . Mouth can’t tan so bad and fist nah fight.

6. Met nuh jicon that a talk and all sound like him bax the yankee fi help kerry. Mi feel a him cause mi glimpse the man and him look purple so ah massa icon. Bwoy Kerry from jue gone jail yuh just a tek time deteriorate. All the designer bag and shoes weh some a unnu claim but lack something free called CLASS. Just like how the yankee drag yuh a suh yuh a drag yuh babyfather name through dirt. Jue might mix in a certain things but he was a good yute overall. Do better man hmmm

1. If dat purple telly tubby Jaze Icon really box di gal im outaorda. Mi waan know if Kerry did tek off her top before she fight? She shuda just breathe pon di gal and she wuda win.

7. Kerry ain’t no fighter!! That bitch is a bully though. All she know how to do is go round and pick trouble. Well see she mess with the wrong person

8. Morning,

At what point in this girl’s life will she wake up and realize that she’s a mother? That she’s both mother and father to her children? that she needs to be teaching and setting examples for her kids to emulate? I feel for the kids…them should a drag her right straight to the dumpster!

9. I now from mi cum ya suh mi must feel better, mi weak, weh uno say the shoes and bag hate Kerry so them fasten themselves in a the closet, and EBT card fail to swipe a cut on her attacker hand, wooooiiii the morning noice

10. Mi still ignorant Good Dine plz release the security footage. One a good dine worker tek off your hair net put it over the phone and whisper di suss inna met phone.

11. WISH I WAS A FLY ON THE WALL . LOL..SO WHERE IS HER BEST FRIEND APPLE? HOW YUH FI MEK GAL A DRAG YUH FRIEND ..SMH ..UNNU JUST FULL A PAIR MOUTH..

12. Ms Female Tupac, get di security footage from Good Diner and lock up Jue Ican’t if him box u. Piece a shit, is a woman fight, no rite fi box di girl, can bet a Kerry f**k round di girl cause is she and har crew there

13. Smaddy please to call Good Dine and find out for me deh what raaaaailly transpire, what was this fight over……pieces or EBT Benefits? What really caused THIS?

14. This looks like one of Kerry’s friend hiding and videoing while pretending to part the fight.
    Reason why it’s not steady.

15. Met 2 pac say dem throw bottle at her car and she know dem scared..but since dem in her city and dem nuh was fight dem got to go home…den she say shushsobless beta fight or it shall be Jamaica fi sheeeee

16. This shit lame it’s not going no where can’t see how DE bitch get beat down and pussy Jay couldn’t brite fe hit the girl I would spit Inna him face ugly f**k

17. Unu nuh see seh a baldhead voice dat a defend him babymother kerryan lmao yes a baldhead voice, mi hear seh baldhead rush di gurl n di gurl leggo kerryan

18. Mi hear seh shamar did deh deh n cudnt jump in n help har , a cyah badda but da yankee gurl deh kno how fi fight. A bay fight she n her sister fight. Suh dem live fi da lifestyle deh a beat gyal a road

19. Baldhead have nerve a rush gal. One pxxxy him his. Him must want go home with man shushanna. HIM fraid man royal beat him