DEM SEH DI PARTY RAM

Nickeypeach finally get a ram party after all these years twinny him put her pon the map and make people start recognizing her a gal beat up Opal trendsetter in a the party bad and the party still shot opal why dont stop take people manĀ 

18 thoughts on “DEM SEH DI PARTY RAM

1. ALL THESE PEOPLE MUST STOP SHOW OFF AND GET REAL LIVES AND DEM PAPERS ENGLAND AND AMERICA NAH RAMP FI DEPORT CHECK YOURSELVES PEOPLE IT NUH PRETTY!!!!

2. Den dese ppl live a farin..dem look like nuh know town..me nah lie nuff gal a Ja look dan dem dressing wise..n why farin jus always dutty..d place dem always look like out a door rubbish heap!!

3. All da shape bad granny shudda deh a har bed bout she deh a dance..a mussi Likkle John n him mumma..me neva see nutten go so yet..omsan look like bout 85..dress up in a forest green velvet frack wid bowl hat wid likkle John n him 20 months belly inna fe him arrow shirt n bellas pants 2 oclock inna d morning..a laff till a dont know how a neva kin ova..

1. Granny anony @6:42 pm..it late gwaan a u bed..u no bleach wa night..betta u say ppl a hypocrite dan bad mind jealous n envious..who is badminding those ppl who look like the shithouse wa u acall ppl…smaddy shud tell d oman dat she need fe hangup har dancehall travelfox crepe n leave dat to young ppl cuz she tan bad and look like an elder to be still peepee clucking in a dutty dancehall ..she trying to look relevant n she redundant like miself..who d hell is badminding unnu n ppl a Ja look betta dan who ova deh wa shudda upgrade n instead deh a dance day n night..Ja life a better quality of life..onhle thing fe some a we nuh $$$ nah run..we can have ppl wash cook n cut yard..we can siddung rung we dining table every night nyam..yes the regular decent working Jamaicans do that..can unnu??.bout jealous..fe wa?? Fe unnu dutty rat trap..or undaneath d toilet or upp inna roof lakka croaker lizard..FOH..wid u dumb dunce underperforming lowlife self..dumb fvck!!

1. No to bloodcloth a must one twinny old fuck that him don’t want anymore a go in so ,leave the people them alone you get fuck and duck bitch you sound hurt stop cuss the people them pan matey and go see if you can find a man .

4. Yuh so unnu Jamaicans unnu is ah set ah BADMINE people weh Nava have noting good fi sey. That’s why di country stay suh. The BAFMINE breeds ENVY. andJEALOUSY ……which leads THEFT and MURDER. Unnu go leave people mek dem live dem life.
    Most ah unnu ah talk bout how people look and shape ah bet unnu don’t look good. ….#duttyshithouseunnu

5. Anony 9:48pm u must be disabled in the brain.. see y u dunce like u mumma n puppa n d dancehall party ppl dem..but no when u fe deh a school u deh a bush a tek hood inna every hole u got or a hold dance gate..If you cannot comprehend what you read, please do not comment. U neva read say me say me redundant.. Incase u neva know this site is for free entertainment and that’s exactly what you lots are..a bunch of clowns. Of course my dear Metty has a lot of informative and serious topics at times and I am sure though I am anony she know a who a comment…loll…anyway granny..Travel Fox no come back inna style yet..go buy a Fila..me see dem come back new and improve..

6. I don’t know why the woman fight Opal but she too need to leave out of dance Hall and go find a man for herself every night she pull up a party a ask people you see Tina

7. A must one a twinny Dave old fuck a go in pon the woman leave the people them alone that’s why me no mix with them dance hall man neither old time ones or the now a days one because them old time fuck no like see them move on

8. I must one a twinny Dave old fuck a go in on the woman that’s why I don’t entertain these dancehall man I don’t want none of them not the old time one or the just come about .

9. It must be one one a twinny Dave ex a go in so on Peach that’s why I don’t mix with these dancehall man them come with too much baggage

10. Not at all..d last time me see me mumma a 1986 an me leff har a Dovecot. Aony 10:28 am..maybe fe u ole sport mumma still in deh a sell lighta n wrigleys n a drink rum n milk caw she no come to nutten inna life cuz is kid ralph breed har n bring a sadamite battyman wa come een like nuff milk..u no see shit a run out a u diarrhea mouth…me deh ya fe d entertainment..my bed have chinkguard..go hitch up pon d sponge wa u mumma lay dung n get u n u 9 odda fatherless nuisance to society mongrel bredda n sista inna d 1 room board hut..FOH..me deh ya fe d mixup

11. So hold onnn..a d oman name Peach dat wa keep d dance? Wooiee..true me just deh ya for my entertainment and fe destress..me wouldn’t know..so is a old hits party..ok mama..u travel fox arite n u lil jeans frock..u tidy nice fe d occasion..who d hell is twinny dave. A cudnt d man inna d pic..no tell me sey u have an extra one a da ugly looking man deh..loll..when some a unnu ready fe cuss n class ppl..who unnu doe even know..look how unnu ge it to kasi n sasco gal n money mike. FOH..same shit different day..

12. Real Talk n Talk Truth..u a d shit wa a come out a peach batty..mek u a mark har so close..u wa a class up ppl pon ya. FOH..n go feed u hungry belly straight kids..bout me fe cone off..u can tek me off..hey batty boy gwaan..me deh pon me 3rd marriage..