DEM SEH DI MONEY FI COME BACK

I don’t want to call much name but the people them a talk and saying moppy champaign a do a big (Edited) with this girl and she have rent to pay moppy and the eatings and beatings I don’t want to talk straight cause people will know it’s who and the money that them tek please to bring it back the people them need them money too and the man a philly complaining and the man a Jamaica in the group singing saying a lot of things also I cannot talk straight met

MONEY

0 thoughts on “DEM SEH DI MONEY FI COME BACK

1. I’m confused…a Mappie Champagne she a talk or is it a totally different person? If a Mappie u a talk mi nuh believe the story if u can’t even get his name right.

2. weh priscilla haffi do wid it .. i r confused please straighten out dis

mappie teef priscilla money?? what? me confused me never know prissy into these rangling banglingsssss mi rass

3. prissy a big f*8k a gal from long time I remember when she use to work at macys…she have son fi Richie from cmg & him leave her cause she f**k all a the dancehall man them………

4. Ah true lexus did ah talk wen him say pretty looks nah whole man again lol pretty girl but har pussy nuh good mi hear. If har pussy did good she cudda keep har baby fada but him a nastiness still, walk and suck every gyal pussy from NY to JA. But mi think ah she lef Richie still, after all d crying she put dung she realize him is no good, one disgusting f**ker hope him catch aids. Every club mi see him, ah one different woman. She wudda nasty if she go back wid him eewww. But come again sender wah happen, she caan pay har rent? Mi think d likkle make up artist money did ah help? We kno she caan ask d baby fada cuz mi hear sey him mean nuh f**k. Lol come again deh!

5. Prissy ur baby daddy Richie is the original pussy eater in ny & ja him eat pussy like dog..him need fi go fix him dirty teeth them☕️mi hear say him can eat a mean pussy tho no sah Dwl