DAWN A WHA DAVE LEXUS DUH YUH?

Dawn listen stop mek video Dawn your being warned come off the ppl name stop chubble the Oman and har man Suma restler dutty Oman go and clean your house before you get seen and get kick up or you gonna have stop come out wah kind of Gangsta you Is and all you do is call police suh stay inna yah lane before you get weh you a look for you and stinkin Wendy weh nuh like clean member seh everybody know weh you live

32 thoughts on “DAWN A WHA DAVE LEXUS DUH YUH?

1. Why Dawn always telling ppl to ask some ancient long time ppl about her back in the days so called badness???.Dawn badness up grade to the highest level and asking won’t be enough “show N tell,ah noh weh yuh cum from a weh yuh can do”.Yuh trouble wid high blood pressure yuh noh fraid yuh heart calapse?.Yuh class up nuff ppl kids and diss nuff ppl family so wha if the woman smell something unpleasant coming from your daughter front?.Take her to the doctor and shut yuh stinking mouth no one has any sympathy for your dumb ole ass.Go RIP some where,you been in America over 2 decades so what is there for someone to envy.you just start to drive a month ago,you still live in the same project for 20yrs yuh thief like yuh niece Stacy so what is clothes for yuh to wear.Dawn don’t hold back the tears let it flow caz you’re evil as hell nothing good about you.You deed to ask a Holy Ghost filled preacher to break that chain of generation curse that is tearing you apart.The sin of me Willy and the retired hoe weh dead is haunting you.Dawn yuh too much good credit yuh seh yuh have really Damn?really?.petal scare yuh badddd wen u ready fi deport Dave put Wendy and har man and yuh gun man son on the same flight.good day land of the giant

1. :ngakak :ngakak :sup2:

That ish de pon a downward spiral from 19 olong…lolol. Gun and sodomy alone a run tings…dwrln

2. Dawn have problems with everybody u have one boy but remember him is a gun man be care full what u wish for don’t worry make sure u have u money put down for your gun man son remember Dave Lexus don’t make problem with people dawn u upset over people life dawn u stop bring the gun them in dance if Tony Ray Ray remember Tony Ray Ray don’t come a dance hall with out him gun remember a u bring it for him in dance a night time when u a deg old don’t deg one deg two so u can put your son in one and for man u love in next one that is Tony Ray Ray dawn go clean u house and take the red carpet up off the floor duty house dawn remember u kicked down your and spitt on her that the sin on u dawn remember weny don’t have no peppers remember she get the valentre deport letter dawn live people alone u want to send every body a Jamaica go send Wendy a Jamaica she have the letter from immigration to go home so send your douther Wendy home

3. Dawn every body no u wicked remember u spitt on your mother and kick her down u sin u need God a when u a go change me no lie u a disgrace to the man u lived with me no say u husband because u f**k pan him like a dog disgrace old woman go clean u house and dashed away the old them out a you house and live Dave Lexus alone old duty woman grow the f**k up.

4. Duty dawn evil dawn live Dave Lexus alone him don’t make problem with u because petal not talking to u duty woman dawn u going around making problem with Dave unhappy dawn go make problem with Tony Ray Ray wife because him make u unhappy because him don’t what u me no petal she not going to talk back to u find your self a next friend me see petal come into the dance and never even look pan u that’s when I send to myself petal get tired of dawn now it was like 270 people she petal make see that she not talking to dawn go kill self duty Big woman or go kill husband that in your way so u cannot happy with Tony Ray Ray

5. @mi naah lie love you hun ,you bad with you mouth give it to the dog shit Dawn reaction is a wicked thing and she deserve every bit of it, she have a lot more coming stay tuned..

6. Well she want go prison fi escape rent, bills, and get free meals so she mek sure a leave the evidence lol. She a big woman, if she tired fi live she need fi go give har kidneys or donate her organs n gwan home to the Lord in peace. Dem fi buy har 3 peice kfc then wen it digest dem put har to sleep since she bored wid har life. Cho

7. Dawn and har ugly Pikney dem fi leave ppl alone first of all her husband is a battyman and Wendy looks like a tranny she needs to shit and worry about that and get out the 1 bedroom nasty apartment

8. How Dawn look liked she have two black yei suh. Dawn yuh fi gwan go siddung… yuh can real chat to ppl and live like how yuh live. The office red carpet that so much traffic walk up and dung pon it, it nuh wha change? Ppl inna vanderveer doah respect yuh. All when ppl nuh like yuh dem haffi respect yuh but no one does.A just yuh mouth ppl nuh wha hear but dem nuh fraud a yuh. Dem a laugh after you like “watch the clown a come”..Gangster where and fi who. Dawn mi self wha kick whe yuh foot meck yuh drop buff a grung then start kick yuh up under yuh belly all inna yuh pussy get kick. No wha have on one a dem steel yow boot yuh when mi a kick yuh.Dawn yuh man haffi a batty man do a meck yuh get she wid suh much tings. Next thing look at Tony Wa8y Ray woman to yuh. She may nuh brown wid big batty but she is classy and a lady. Something you’re yet to possess.

9. How Dawn look liked she have two black yei suh. Dawn yuh fi gwan go siddung… yuh can real chat to ppl and live like how yuh live. The office red carpet that so much traffic walk up and dung pon it, it nuh wha change? Ppl inna vanderveer doah respect yuh. All when ppl nuh like yuh dem haffi respect yuh but no one does.A just yuh mouth ppl nuh wha hear but dem nuh fraud a yuh. Dem a laugh after you like “watch the clown a come”..Gangster where and fi who. Dawn mi self wha kick whe yuh foot meck yuh drop buff a grung then start kick yuh up under yuh belly all inna yuh pussy get kick. No wha have on one a dem steel yow boot yuh when mi a kick yuh.Dawn yuh man haffi a batty man do a meck yuh get she wid suh much tings. Next thing look at Tony Ray Ray woman to yuh. She may nuh brown wid big batty but she is classy and a lady. Something you’re yet to possess.

10. Stinking Dawn one bedroom Dawn old furniture Dawn you and your kids Dem and your husband fi move out unno pack up Inna di dutty house

11. Dawn, Dave Lexus is a p****y, he LOVE SWEETS, Dave just remember when Sandra Whyte beat you on Flatbush & take off all the NAME BRANDS clothes she bought you/left you NAKED out there. LOVE WOMAN TO MINE HIM.

12. Met badness upgrade from whoppi kill fillop….dat ah di same year Trani Dawn changed from male to semi female.Yes goodie all Wendy man mike a Battyman not only Dawn husband.Dont let Dawn fool yuh she ah one big fool chu she chop one of her husband daughter weh back in Jamaica she claim she bad.Bad mi bc mi kno Dave Lexus from Jamaica and him not a trouble maker Dawn need fi copy the deporoletter weh Wendy got and send it to Donald Trump.She run go marry the boy a Philly and still a f**k di Battyman mike and the boy stop the process Wendy better watch har bc caz mi noh kno Dave woman but mi wi help dem send home Wendy caz Dave noh f**k wid ppl.Dawn dem a original dutty bungle dem used to dem one room life so don’t expect dem to elevate anytime soon mi personally waan har heart attack her ah swear to god she is a menace all har kids ugly and wen mi a dis pussy ole mi naah dweet an sorry dem ugly and envy each other all dem do is compete wid dem family and talk bout clothes.yes dawn yuh house out dated not to mention the red carpet and the pic on the wall yuh need to learn home economics bye Bitch ooops die Bitch

13. TO TELL THE TRUTH DAWN NEEDS TO LEAVE DAVE ALONE SHE REALLY DONT KNOW HOW HIM MADDA AND FAMILY OPERATES VINNETE NUH PLAY Dave madda

14. Dawn needs to stop the war wid different different people she needs no hire a exterminator to get rid of the rat and roach them inna the dirty nasty project

15. REALLY PPL, UNNU LEAVE DI OOMAN CHILD OUTA DIS, UNNU KNOW SAY DAVE SUCK WOOD LEXUS LUV BATTY…. STOP FCK DUTTY PETAL INNA HAR DEEP BATTYHOLE… SUCK DICK BWOY, BTW AM NOT FRIEND WITH DAWN… JUST A METTA FROM JMG ORIGINATE …BUT TALKING ABOUT DI OOMAN CHILD GET ME BRITTLE…. SUCK DICK DAVE & DEEP SHIT UP PUSSY PETAL…

16. Battyman Dave lexus weh ah f**k batty fi Years now for leave Dawn alone and go and worry about him battyman son weh Inna highlschool and a tek cocky already his son is the biggest battyman in the 90s
    He don’t live no where him affi depend on welfare for a man

17. DAWN DAH POST BOUT LEAVE CHILD AH YUH SEND IT IN WE HAVE NO MERCY FOR THE MERCILESS ONE MORE TIME UNDER YUH NASTY BC.YUH LIL DAUGHTER PUSSY ROTTEN AND WENDY MOUTH STINK HOW DAVE FI SUCK HOOD AND YUH HUSBAND NOH GOGGLE SPERM? MEMBA STUCKY OLDER DAN DAVE LEXUS AND BATTYMAN AH CALL PON HIM NAME BEFORE DAVE BORN YUH NOH SEE YUH DAUGHTER BORN FROM SHIT AND SPERM HAR HEAD BIG LIK BARCLAYS CENTER.DAWN NUFF TIME YUH RUN OVA YAH CUM MEK COMMENTS PON PPL POST WEH NOH CONCERN YUH SOH TEK HEAT UNDER YUH PC THE TOPIC OF DI DAY IS KEYONA STINKING PUSSY OLE CRY DAWN CRY ITS OK TO BWAL YUH TINK RETRIBUTION NICE EVERYTHING HOUSE AND CLOTHES CUM THE F***K OOON PROJECT IS NOT HOUSE IT A DUTTY BUILDING YUH OLE FAMILY INCLUDING YUHSELF SHOP LIFT WHAT YUH TALKIY BOUT STACY LOOK BETTA DAN YUH AND IRON FACE WENDY DAS WHY YUH GO FREN HAR FI GET THIEFING GOODS HOLD DI F**K UP BUT WENDY MAN MIKE NOH BATTYMAN OLD MAN SOH WHY DAVE BATTY AH WORRY YUH UNO LIFE SURROUNDED BY SHIT STFU HOG MUMA

18. Dawn make lie so u see petal no pay u no mine live the gal and are man alone u a one of them that upset and what to fight people over them friend ship petal not look at u dawn u have everything and still unhappy u husband look like him can’t f**k that the reason why u off to a f**k outer street live Dave Lexus alone because Dave don’t what to f**k u 3 the hard way mouth pussy harm dawn u look like a man duty woman u can’t look like petal or Dave dawn the red carpet a kill me I no petal she not looking at u she have better things to think on petal Will never talk about people kids remember petal have kids and grandkids dawn remember when u talk about Paula baby what go’s around come back around u f**k u no body like u I so sorry for your husband

19. THE TOPIC OF THE ARTICLE SHOULD OF BEEN KEYONA STIKING PUSSYWHOLE IT NEEDS TO BE JAZED OUT AND BLEACHED OUT TO MAKE IT SMELL BETTER

20. Dawn your so wicked bring your child for a check up and stop have her stinking up your house she smells like a cesspool