DAFFETTE APPLET?

28 thoughts on “DAFFETTE APPLET?

1. Gm Met, in all the years of daffy posts on here I doubt that I’ve ever commented. Yes daffodil I have a choice n I choose to ask…

Why are you using a woman’s app?
    Wha di Bloodfire claat yuh a wear madda woman tiehead?
    Why u rob Michael Jackson’s grave n teef his jacket?
    Where n what fcuking Tiger?

Oh n do u know we don’t associate a tiger with you in no shape or form?more like a big pussycat but I get why u would confuse the two.
    Until yuh demand back ur balls from Robbas who always a sport inna them,go siddung ur damn disgusting adams family looking arse!!

1. I’m a need you to STOP! Yu and Yardie….afta a no tiger a Versace logo…is MADUSA.

That ashy negro talking about le tigre. Him need fi buy £600 lotion wid oil, him a buy ganzee whey now a days you look a de bottom a dem you see hole like ants a nhame dem.

1. That’s why me haffi rate yuh so highly enuh because look how u clear up the tiger mess thingy.I honest to God never get the reference, u want see me a strain mi eyes fi look pon him shirt dem fi the word and/or pic Tiger! !

Is really Medusa the snakehead this uncle fester looking n behaving yute a call tiger???
        Anon 10:34am n PP unno big up unno selves n tonks.

2. You could tell that it’s Robbas who wrote these comments after dressing him and putting him out there. “Sad people”

3. Everybody and di bag a quote and refer to demself as some kinda fashion God!

Dem man yah pon paper! Cause nuff a dem a gal inna real life!

4. Yes Dafesha, mi see di tiger. Not ah tiger dat roams free in the African Safari….but ah caged one. More like di one dem ah Bronx zoo :ngakak Robbas ah yuh trainer and she train yuh into di perfect battyman. Yuh coulda teef all di tea in China you will forever remain battybwoy Dafesha..no upgrade tuh yuh ting :ngakak Suh gwaan wid yuh ashy self…next time teef likkle Vaseline.

5. He always look ashy fi true and gwan like him cute all of a sudden…. guh siddung and try tek care a yuh family….

6. Nice looking, I’ve always thought that he is a nice looking guy. I don’t understand the guys know a days, The whole heap a chatting, mi nuh use to that. I didn’t use the word man unpurpose, dem have to do better as men. Get up and put in some hard work because u r a man. Your woman a hustle for both of u. I know none of u, I’m from a different state but I gather my information from this site. Dem a style u as gal because people know that a she run the show and u don’t man up in the relationship. Go and find some forms of work to do

7. He’s not nice looking lol but pon ah serious note inna di last pic him fava trendy Brent…. idk why robbas so frightened over him and he’s always at little low key bars with other females smh he’s only using her

8. Y he got that kind of face that make you think he is mildy retarded???? Like he normally have white squal in the corners of his mouth??? Disguisting***in my mama sandrine**** voice

9. Y he got that kind of face that make you think he is mildy retarded???? Like he normally have white squal in the corners of his mouth??? Disguisting***in my mama sandrine**** voice