CHISBY WHO YUH A TROUBLE?

Good morning pinkwall. I’m here to put this out there To be careful of that deadly animal that call Chisby. Go around n make a lot of Problem n pretend like she n ppl is friend. Nasty 🤢 dog like she. Chisby walk all bout with her p**sy pin her forehead the last time me check she on a video in a shop a make tattoo man a f**k her. Everywhere she hang out she f**k. Same how she f**k the barber man up a 228 n white plains road (world barber) n him tell the ppl them her p*y is not all that. Dirty Chisby web walk around n friend everybody fi clothes the barber boy say you p**y water 💦 like melon 🍉 n sappy sappy. You beggy beggy blo**th you. You beg like you blind. Junie want privacy inna her house. You a f**k like dog n kotch with you mumma. You is the only galll me see do body n don’t have a Propa 👟 Pon you foot. You walk n chat ppl like dog 🐕 but them soon cut out you tongue 👅 you alien 👽 looking bl**th you. But I will stay from Jamaica n hear bout you nasty 🤢 bl((th beg you 5. Beg you 3$ beg you 10. Beg like dog. Friend ppl fi clothes. Gwehh

10 thoughts on “CHISBY WHO YUH A TROUBLE?

1. Dutty lava a hide and fuck dat long time thats why when dora call in pon him show when chisby a fuck tattoo man in the shop him shot it down cause him get fi him one an move to..

1. Never saw this young lady before or eva hear of her but geeezzzums man, the man who fuck har shoulda deh pon the wall with shame.

2. UGLY BITCH WID HAR NO USE WATA PUSSY STAY BAD FROM MAWNING LOOK LIKE THE RISE OF THE APES WALK AN FUCK PPL MAN BEG LIKE DOG INNA BRONX, FUCK BOX CHISBY YES A SHE SAME ONE DID A GET FUCK IN DI TATTOO SHOP NASTY SCUM..

3. Cookie and Phoebe send this in. Everybody knows this .. Cookie and her granddaughter send this in .. bwoy you all was besties and now everything bout Chisbie beg clothes and everything . You all did this

4. Chisby have a fren in england kayan wesley maddy maddy kayan dem call har she walk suck fuck everyman all ppl man fe £20 a talk seh she have har 5 pickney a ja fe look bout. She did deh wid two rasta man same time one was british one was a yard man tge british one did sick A har nah lie but de yard one name sabo him favour beenie man she did a fuck him an a fren him baby madda said time she use to do de baby madda hair fe discount pricr cah him woulda pay har extra fe keep him secret. Dem ya girl have nutten bout dem garbage dem have no class. Everyday she talk bout chisby send har cream an hair favoyr duppy de teo a dem Greenwich farm darg shit fem

5. This is kayan fren bleach out duppy bat kayan weh live inna har fadda house an nah fix it up, kayan weh guh station an inform pon har owna sister kenisha fe dem fe deport har sister weh send fe har. Dangerous ppl dem dem fuck anybody fe alla car drive. Chisby mi did deh deh when kayan was doing mi hair and yu tell har fe hurry up come newyork cah money dung deh fe mek pussy selling team. Kayan will even fuck your man right under yu nose