CHARLENE YUH UNDANEET WAA PATCH

AND MI NUH MEAN FI SOUND ANY KINDA WAY BUT GOOD LORD NOT EVEN INA DI TRIPPLE X MOVIE DEM DI GIRL DEM TING MEK SO MUCH NOISE PAN A BAKKAS…IM NOT TAKING DI AIR NOISE IM TALKING DI NOISE WHEY SOUND LIKE WALKING PAN A BIG WIDE WET STREET..RATTY A RERK RERK RERK AND NOT EVEN CHARLENE SIDE A JERK..WORTHLESS MOTHER OF 4 CHILDREN

28 thoughts on “CHARLENE YUH UNDANEET WAA PATCH

1. Met yuh nuh get the video smh she’s pass worthless that look like her dirty house so U know the 4 pickney Dem inside and she den pon the step. Him f**king her without condom and god know who and who she f**king without plus him a germs a nuh just Charlene one him a f**k pon the side while purple a go the people Dem store stealing clothes for him keeping him clean a road fi next gal and giving him allowance purple what u expected? Rati f**k your ex gal/Bestie Lisa while he was with you behind your back now come to find out he’s f**king gal who u was up and down with You brag how pretty and freaky u is yet still look how Rati DOG YUH purple

1. How she. An run him way a nuh him place she live? A nuh she say his ever giver her bun? Further more Dem fi post up rattigan picture bc I don’t see why woman want him

2. CHARLENE KILL YU SELF …DOGSHITTTTTT…LUV WLK WID YU OPEN PUSSY N FCK N START PRBLM…MI FREN A PREE YUH FI LICK YU INA YU FACE

3. Is Charlene and purple still friends and did lisa really sleep with her bestie bf? Tiffany probably slept with him too, they’re all sluts smh

4. Matterhorn must happy when him run and disown this germs. I hope purple put Rati out and mek him go kotch inna Charlene dutty house. Purple change her life fi this Bwoy only fi him disrespect her with the bottom a the barrel. Even tho him hisself is the bottom a the barrel.

5. CHARLENE is a big dog shit from long time n she want vex with people when them f**k with her …charlene go suck some more dick n go f**k some more of your fren man if you ask me she all f**k baddaz wolf …hazel man too ..hazel lucky if she trust her round her man you think charlene pussy nice or respect any frenship…think again…but she vex when you f**k fi her man though ;-)old wicked careless big woman GAL

6. Dis bitch really make mi sick she have nooooo pussy respect at all she’s sick as f**k smfh

7. Y’all not missing nothing in the video it’s dirty and nasty and u all hear the kids and baby in the background them say it’s in her house too jus straight disgusting I don’t even kno why y’all giving this pig looking bitch air time !

8. Unno people weh a ask fi link and video mek unno no go pon XXXVIDEOS go ketch unno kicks? If Met say the hole hallow it hallow.

9. Show me your bitch n I tell u who u are how Matterhorn can run disown anybody when him go deh bareback breed it

10. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak dem comments yah cold as ice no man!!!! Sound effects need round here lol.. Den a who a video??? Issa pornstar?

11. CHARLENE aka “GREATHOE” IS A F**KING BITCH! GOOD FOR YOU! KARMA IS A BITCH! NO ONE IS HAPPIER THAN I AM!

POOR LAYAH SHE IS ACTUALLY THE VICTIM TO HER MOTHERS F**KY F**KY WAYS.

I KNEW THE DAY WOULD COME THAT THE TRUTH WOULD REVEALED ITSELF. ALL THE DIRT AND LIES THAT YOU HAVE TOLD ON MY NAME OUT OF JEALOUSY HAS COME TO BITE YOU IN THE ASS.

YOU MAKE GOOD WOMEN LIKE ME LOOK BAD. YOU HAVE MAN A QUESTION ME AND MY GOOD INTENTIONS FOR SIDE HOES LIKE YOU.

YOUR A SIDE HOE THAT WANTS TO BE A WIFE. BITCH PLEASE KNOW YOUR POSITION AND STAY THE F**K IN YOUR HOE LIKE LANE.

GO AND TRACE BACK ALL THE F**K YUH F*K AND SUCK YUH SUCK AND “TRY” TO FIND REMEMBER, WRITE THEM DOEN ONE BY ONE SLOWLY BECAUSE YUH MIGHT FORGET ONE OR TWO OR THREE OR EVEN FOUR IF YUH GO TO FAST WITH YOUR F**K LIST.

FIND THE TRUE FATHER, BITCH. AND COMPARE IF WELFARE AH GO GIVE YUH MORE MONEY “GREATAHOE”

GREATAHOLE ?! CHANGE THAT NAME QUICK AND FAST
    YOUR A DISGRACE OF A PERSON. “GREATAHOE” DESCRIBES YOU BETTER.