CHARLENE YUH STILL???

Big P**y nasty suck c*cky gal Charlene let me address this like how my sister refuse fi bl***t address it!!!!!

1 your draws cyah fit toya

2 ratti was never your man him just did a tek couple f**k

3 go return crystal LV bag wey yuh thief and the 2 eyelashes n the PINK bag wey the ppl them give u fi give them family n yuh tek wey yuh feel like!!

4 doe blo***at run clothes joke with toya cause my family go over broad when it comes on to clothes fi she and her kids and a nuff her blo**at clothes wey we send go Jamaica go give her we see you same blo**at one inna them and yuh live a farin EX.. this pic wey met a post a we send it n the body chain…. if u give toya nothing that shouldn’t be a problem cuz y’all was friends you give her n she give you!!

5 just like how when toya ask yuh if you n ratti did a f**k n yuh tek god off the cross sey a lie until video drop a same way yuh tek god off the cross sey yuh neva did f**k we cousin baby father!!!

6 yah talk bout toya a f**k fi $5000 first of all if a the $50 wey ratti give u fi buy the PINK slippers wey she wanted fi dream weekend and yuh end up thief the Rass slippers wey yah talk bout stop it cuz toya n ratti neva f**k they was only flirting n she only go along with it cuz yuh swear unno neva a f**k so how yuh even mad sey them. Flirt when she bl**dclat ask you bout him n you str8 up lie….

7 you need to put this much energy into finding your baby father boo

8 toya is not the first n won’t be the last fi f**k a married man so come with sumn else cuz the boy n the wife wasn’t even together! N wey toya fi really get money from fi mind boy a England is you sick???? Let me clear up sumn cuz toya a move like a big bl**at fool n a Mek you wey nah nuh good rep yah inna farin a bring down her name….. the boy borrow money from one of toya fren $400us fi Mek up buy him plane ticket fi go back a England and him send back half the money give the girl toya n the gal kick off next morning toya reAch Pon mix up site so toya cuss the gal n tell the boy nuh send not even dollar more go give her Mek she gwey so get unno story right bout mind man!

9 yuh have too much time Pon yuh hand yuh need fi go get sumn wash out dah shit up pussy deh wey batty man tony hype fuck

10 yah come talk bout the gal fuck 5 man inna one craw mi nah sey mi sista. Saint but you n her anit the fucking same cuz member yuh fuck dj Kidd Lincoln 3dot and Entourage n these niggaz are fren! N that’s just a few cuz yah clean up yuh Pussy wah dump inna Bronx river hoe yah duppy bat cuz yuh thief out Zara fi Carry go give Lincoln a one whole different country n the boy couldn’t even pay for an cab for u to go back where u was staying your an sorry excuse for an mom n a woman n yuh ass pushing on 40 soon

11 nobody likes you cause as yuh go to ppl with my sister name them come right back n tell her

12 why when unno a ppl don’t talk no more unno affi a try bring down the other party why? Y’all bitches need to stop it’s not cute leave the girl alone cuz all a this is uncall for a send the gal inna group chat n mix up site n she still nah pay u nor yuh crosses fren them no mind!!!

6 thoughts on “CHARLENE YUH STILL???

1. Come on yow! You guys couldn’t deal with this a different way? Ehat a disgrace! Thats why I don’t want nuh fren.

2. Crystal dnt u guh ja get married and the man left you and have him woman u and Charlene a the same u ugly and she fuck out both a you par a Jamaica