CHAMPAGNE LADY CUTMAN

Hmid pinky , mi come fi address a Jamaican why bowas and batty hypocrite weh live inna d woman house and nuh want pay no rent him name Andre and everybody know him as cutman from st Albany queens NY, originally from cockburn pen,him deh wid a gal weh dem call champagne lady weh affi walk naked inna dance fi think she look good cuz she do har body and yuh nuh want see it, a pure big dress she wear when she in d streets d gal body look like a man Mawga foot and two balloon kotch on round a back 🤣,anybody do fi har body really fuck har up or she owe dem and dem take back d part weh she cyaa pay fah a swear,man clown a mine cutman and a pay fi rent and d whole works and him don’t want her to live with him she only can visit on the weekend and when she do it’s a show down for the two days, him dash out har clothes and tell har fi go a har yaad and how him don’t want her cuz she cyaa breed and class har how har pussy big, she a mine man weh a do all a these things and you sidung a take man beaten a disrespect. Cutman a battyman and him look like a man him really love and him affi stuck wid she cuz she a mine and as she gone Monday him man come pick him up, champagne lady him nuh want you a man him really want, a man him thing deh and him cyaa too bright up wid it that’s why him a beat yuh so every minute.but enough a she now stiff tongue cutman come outta d woman house pon 199th street st Albany queens NY, yuh have a man and a woman and yuh nah work yuh sidung a yuh yaad and a run up d woman bill, yuh buy all AC put inna yuh room and yuh nuh ask d woman permission and when she talk to yuh bout it yuh tell har u ago give har a extra $100 pon yuh rent fi pay for it and all now nobody nuh hear boom fire bout that yuh stop pay d woman rent from August and yuh walk tell everybody say yuh nah pay it, you a drive Benz inna farrin and every drum pon knock inna NYC yuh deh deh. Yuh inna every party a drink moscato and a pop champagne a drink and a dash pon ppl and tomorrow hungry a play guitar wid yuh organs and intestines dem, yuh thief out d woman food nyaam yuh thief out all d ppl dem dishwashing liquid how low can u be food cheap inna farrin bad. Yuh have a fridge inna yuh room and yuh still find ways and means fi go inna d woman fridge smh a how uno mumma grow uno from birth uno up bringing shake bad uno love hand out how low can you go?

,Germs 🦠 yuh gone to the dogs.they are rules and regulations and boundaries everywhere, his entrance is from the back and when he enters that’s the kitchen his room door is in the kitchen and his bathroom his out back into the kitchen and down the passage, the first door on your right that’s his quarters the kitchen is shared with the owner and the ppl dem cyaa put down nuttin inna dem house, him inna d woman house that’s not permitted for him to go,d woman affi put up cameras fi see what’s taking place when she’s not around him all inna d woman den a sleep and a watch har television not bcuz yours is small yuh fi satisfy wid what your money can buy,all d woman front door him a open and your not suppose to be inside her area.mi have a video weh me ago send wid him past him boundaries again and inna d ooman house drop him shorts and a skin out him batty inna camera,me is a down to earth Jamaican no str88 man nuh behave dem way yah, and it clear say u is a big dutty batty man.

and if you are a home owner in America you can relate to her situation and know what he’s putting her through. Growing up in Jamaica dem always say man is suppose to be the bread winner but as a man yuh nuh stand firm yuh shaky bad.yuh need fi go out deh go look work and you sidung and have man body champagne lady a sell har body fi mine yuh, batty boy a hype inna dance like you a somebody. Yuh weak ass woman scratch up har self and call police pon d woman 19 year old grand daughter a try fi ruin another Jamaican future inna farrin batty boy everybody know say Jamaican nuh like informa.

Cutman come outta d woman house and gwaan a yuh man weh pick yuh up after yuh best champagne lady fi she go a har yaad. Uno a gold dung that’s why nuff Jamaicans nuh help each other uno mind poison when uno see other ppl with things weh dem achieve.old parasites night uno gone a party and a live like rat inna hole a when d woman gone yuh can come out cuz you a hide true yuh nuh want pay no rent a dem things yah make wickedness cyaa dun cuz a germs like you deserve some serious judgement, you is a man and yuh have another man a enter through yuh exit , CUTMAN me nah ask Christ if yuh nah go lose more than weh yuh cause d woman lose member that.

20 thoughts on “CHAMPAGNE LADY CUTMAN

1. Release the video with the dirty bwoy a skin out him batty fi him man cause mi sure a nuh champagne lady request that lol. I alway say any man who allow a woman to mind him will mek man jack dem fi things..cutman pay yuh rent your hole dem too busy fi can’t afford a room!

2. A one thing me want everybody fi know, especially the people dem a jamaica. Unno no frighten fi farrin when unno see picture put up. It’s mostly for the gram. A whole heap a dem homeless, a sleep inna car, am a kotch pan people couch. Trust me.Dis thing yah a common assault a farrin. Dem move inna people place and no waan pay no bbc rent. Ole wicked dem. But yet inna party a dash out champagne and ace a spades. Just tek a peek way and how some a dem really live. Johncrow dem.

3. BOY SOCIAL MEDIA. WHEN YOU LOOK AT THESE TWO, THEY LOOK SO IN LOVE LIKE THRY ARE THE HAPPIEST COUPLE. ALWAYS INTO EACH OTHER LIKED SOMETHING TO BE JEALOUS OVER. MI NAH LIE MI USE TO SEE THEM AND SAY WOW HIM LOOK LIKE HIM LOVE HAR..

4. Lady why dont u gi di dawg notice. Lord hekp dish claat tun TABLE claat a FARRIN. Dutty bwoy from cockburn pen..ho home go skip gunshot

5. Larks mi always know seh a shi a mine him. Most party man a woman a mine dem. Dem a waste. D only ting mi did tink dem live together. Mi believe dis writer bcuz nun a dem man deh Naah show up woman suh n nuh live wid dem. Him a use har as a cover fi him batty business. Such a waste. Dam. Wi bumboclaat out here lmaoooo

1. Well from what I was told long time ago, champagne lady don’t deal with no man that don’t have $$. I heard she collects from whoever she a deal with and that came out of a mans mouth years ago but anyway if she wah mind man and take beating that’s her business. Most woman have been with a user/abuser

6. Goodly lie them a tell on the boy, it could be some woman who a look the youth and him reject her and the come up with this story. My advice to you youth find a work pay you bills but may sure you move from that house you living in now because bad mind is active.

7. This off topic, but met this need a topic by itself. Richie rich weh own how much restaurant inah bronx. Tell your woman fi pay mi mi money. Look from when mi stop work there and all now she can’t pay mi, I worked for it so I’m entitled to it. Everybody a chat you cause a that you really gone down to? Your wife a rob you left right and center and you can’t see it. All she do a sidung and chat and watch everybody business. Loraine wicked gyal mi want me money. The time yuh take a watch and chat people yuh need fi guh figure out which one a the cashier dem a fuck richie right under yuh nose. All unuh do is work people and dont want pay dem. Unu ago suffer everybody else fraid fi talk but me a talk! Mi nuh done talk yet.

8. First off I hope this is not true at all, Champagne Lady had an older man that seem to be quite, he used to come out to parties with her, it look like they left, but to pick up some man that sit down and don’t contribute is a damn shame, kick that bastard out and find another man or get your old man back, why did they break up????