CARRIER THEFT

Met you see this boy a hype! Him a thief,him rob the people dem money from December,them give him money fi carry cah him work fi the airline…Mario thief the money and say police take it weh from him! That’s December 2014 from that the man dem nuh hear from him. Till them hear say him deh a Jamaica a live hype life & a open store! Mario you must not bite the hands that feed you! You change your phone number you have new instant gram page. Mario you can run but you can’t hide! So when you on Instagram a talk bout #cleanmoney your money cah clean cah a thief you thief it! Mario God nah sleep youth!! Long run short catch!!
1-Optimized

2-Optimized-1

3-Optimized

0 thoughts on “CARRIER THEFT

1. Yuh know how many calls I get daily telling me I have won a free cruise or I have won air miles….no matter how I block them they seem to find away around it and call again…By the time I finish with them mi exhaust them to the point that they hang up….Scammers are assholes but at the same time I dont know how a sane person a go send money in order to claim a prize…the only victims I feel it for are the seniors bc some of them.mind nuh 2 sharp.

2. BATTY MAN MARIO WE WANT BACK THE MONEY A THE SECOND TIME NOW YOU DO IT! THIS IS THE SAME MAN THAT USE TO PAY YOUR RENT,MAKE YOU LIVE IN HIS HOUSE WHEN YOU HAVE NO WHERE TO GO! AND YOU TURN ROUND AGAIN AND ROB THE MAN MONEY…….MARIO A LONG TIME ME A ASK HIM A HOW HIM TRUST YOU AFTER THE $60,000 USD WHAT YOU THIEF THE FRIST TIME,BATTY MAN MARIO YOU A OLE WICKED AND THIEF!

3. So Senda tell Mike suppm, what’s Mario’s connection to dis man why him get a second chance fi rob him?

1. MARIO AN HIM A FREN,WHEN MARIO TEK THE $60.000USD THE FIRST TIME AND TELL SAY TSA TAKE THE I KNOW IT WAS A LIE BUT THEM NEVER LISTEN TO ME! UNTIL HIM DO THE SAME THING AGAIN

4. Mi convince him a batty man fi tru. Him need fi stop use woman as cover up. So wait the girl him a big up on ig “internationalfuture” nu him woman?? You him a big har up under style. Them gal ya nave no sense.. see from him breed d sketel one from portmore weh cya chat good him drop har like a bad habit him drop all the Terrysetting one weh love all up on him ig him fling weh monique .Now a internationalfuture and Samantha a battle fi it. Mario sick stomach