CALLING NEW JERSEY

AND DI RES A DI TRI-STATE…DEM SEH APPLE FREN-ENEMY-MATE-EXMATE ANNETTE AND DI HUSBAND HAVE A SHOW DUNG AGEN..SUH IT LOOK LIKE DI HUSBAND PUT 4+4 = MAN GALORE + DI MAN FIND OUT SEH ANNETTE REALLY TEK APPLE HUSBAND……….AND ALL NOW APPLE A TELL PEOPLE SEH SHE DONT BELIEVE CAUSE ANNETTE CANNOT LOOK LIKE SHE..APPLE BOOOOOOOOOO IT SUCKS TO BE YOU….DEM SEH JERSEY MASH UPPPPPPPPPPPPP CAUSE ANNETTE DONT HAVE A HUSBAND AND HIM MOVE OUT BEHIND HAR BACK AND SHE GO A DI SHOP AND MASH UP GREG CAR AND NOW A TELL PEOPLE SEH PIG SLEEP WID HAR HUSBAND, PIG SEH NO SUCH TING…UNO WAIT OH DIS SUSS IS ONGOING

30 thoughts on “CALLING NEW JERSEY

1. Oh my but no wonder why apple haffi GPS di tiny teely cuz it hard fi find cuz a di size. Annette u see weh yuh get cuz u puzzy nah nuh principle?

2. suh Apple really open har mouth nd seh a lie base pon luk..mi neva know fe get phuck yuh haffi av looks

1. Har lip look like wen yuh buy the plastic red lips weh dem gi weh a,party. Look nuh stop gap from get grind sorry apple.

3. Kmt, Pig sleep wid her husband, she lucky, then she did want her husband, fi husband fi get tek weh clean, clean, and nuh leff nothing, not even a stone if she have one like mrs. Images, yea u, Annette a u mi chat tuh, nuh u did a walk, run, swim, dive, drive and f**k out the tri state and all out of state, suh how u come a talk bout husband, my girl nuff good gal out a road don’t have a man, and u claim seh u have oosband an run the pums like it deh pan fire, then u never expect the cleaning lady did round the corner fi sweep weh Greg and move him out too, my girl, u f**k like no tomorrow, so see if one of u many f**ks out deh out a road, aguh wine and mine u own too

4. Chuuups Icon no look all dat him easy to screw like screw driver……wid dat small hood a she screw him, he never do one shit

5. Today fi mi tomorrow fi…mikeisha and her dutty fren then will never get or own auh man. Atleast Annette have or had a husband and a family. Ppl always quick fix seh woman f**K like dog or ugly when argument jump off. Mikeisha been auh try f**K Greg and it never work that’s why she run go call di gal name to her husband suh she can get a pity f**K. Greg will never choose jersey mattress and suck every man hood over Annette, ppl who auh run wid story get the facts first n run it again. Mi hear seh Annette was out a town n hear di news bout mikeisha n greg lastnite and fly in this morning and go auh di shop and start cuss bout him n mikeisha f**King and fight broke out. From lastnite she tell Greg seh she done wid him cause him violate her n f**K dutty mikeisha fi get info pon her. Suh mikeisha stop deny shit cause u know it’s true. And the facts came out seh that’s part auh di reason mikeisha was so comfortable fi go to greg wid Annette name cause she wanted him. Dutty gal mikeisha yuh nuh since nuh man auh nj ny CT Arizona England Boston or la nuh want u. Annette big up yuh self u ain’t the first or di last five have issues in relationship. Ppl just nuff cause yours longer that most of then over 10yrs.

1. Gal suck yuh mada yuh know nothing bout mikeisha you and batty lip Annette grudge the girl suck unnu mada imu life sad nuh blootclot

6. Mi hear seh auh in auh di staircase in the building mikeisha suck Greg hood. But them never f$@ked. But anyway come off auh di ppl cause dem still auh live dem live at the end of the day. But mikeisha too dutty Annette was her fren she wrong fi that.

7. Annette stop tell lie pon the girl you is a wicked bitch bout the girl f**k your husband all of a sudden when the man move out pon you you a talk this tell the ppl Dem say the man move out before you come back from where ever you go

8. @Ms.Talk truth aka Angler Fish Annette. The world know that it’s you writing this whole paragraph.Bitch! Stop spread rumor seh Mikeisha f**k your husband. Little you don’t know a Mikeisha nice Clean fluffy friend a f**k you man long time and you don’t even know it. A Bayyyyyyyyyyyme nah ask Christ how a big whole jumma roach Inn a yu milk. Dah good pussy fluffy Gyal deh weh over Jersey a run Greg hot…..You same one she you know your man type, but ooouuchh the fluffy Gyal a f**k him long time and suck him and swallow him nice cum weh, weh yu claim yu nah do, but yet still your hair stylist a new york weh yu did a hide and a f**k you used to suck him and have him fun Inn a yu mouth clean him batty like when you swipe Greg credit card.Stop paint the picture as if a you put out Greg! Talk how you go a Miami go do your body and when you come back you see everything gone. A full time now the man leave you UGLY Godzilla looking ass bitch. You love hype and a live affa section 8 and welfare and den a dance a hype fi nothing. Bitch a hope you mek dr. Miami cut dah long clit seh underneath yu and men it smaller because Greg tell me it a flap pon him leg when him a f**k you. ANNETTE you need go a Cleo go find out how to win back your husband and prepare to sign the divorce paper

9. But wait ppl nuh leave each other every minute of di day so wat is the big deal. But pupa Jesus it’s a big ting fi rejoice. Ppl soon shame when them rite back togather. Thats why mi nuh get in auh ppl relationship at all. Ppl just auh look in and don’t know bout the ppl them life. Suh stop go wid hear seh.

10. All a call di girl man teka n mi neva hear nuh man bout di place or in auh dancehall call up Annette name. Mek ppl wicked so, no sah. Mikeisha name sting bad plus her trade mark hood sucking.

11. The fluffy gal weh auh f**K Greg long time suh them seh neva good enough fi tek Greg fr Annette. I guess the sucking n swallowing wasn’t enough.
    let’s see now she n him left now suh let’s see who him auh go pose up wid. Ppl too fool yah man. Some gal need fi learn how fi get, tek and keep auh man fi them self. Don’t come pon yah auh hype up gal weh man nah left dem woman Fah choo bloodcl@*.

12. That bitch didn’t go to Dr Miami she go 2a different Dr Annette been a live pon section 8 and a hype

13. But Jay icon admit to f**king Annette British and di husband wet up her at the barbershop yesterday with wata(tek da gal and yu mouth stinks)his exact words Annette yu obeah man weak gal the tie pull now

14. Greg a idiot him no see see the gal dem a tell lie fe mash up him marriage and me see why Mikiesha a spread lie, she a **k the woman man, and greg no innocent, him no have pickney outside on Annette, jersey gal dem mix up bad, Mikiesha at it again, me no miss jersey