BOOM BOOM DEM SEH YUH SEND IN FEDS IN PAN BOB

MET YUH NUH HEAR THE BIG MET WEY GWAAN IN A BRONX THIS MORNING, UGLY MUGGLY BOOM BOOM SEND THE FEDS GO LOCK UP BOB IN HAR MATE HOUSE. BOOM BOOM YUH TOO WICKED CAUSE YUH KNOW YUH P**Y CURSE FROM BIRTH N YUH KNOW BOB NEVER WANT YUH FROM MORNING, JUST BECAUSE NARDIA BROWN N PRETTY NUH B******TH, THE GAL DID A GIVE YUH A RUN FI YUH MONEY, SO YUH DECIDE YUH DID HAFFI LOCK HIM UP, BUT BOOM BOOM A YOUR POCKET AGO BUN YUH N YUH HAFFI GO WALK OFF YUH BOOT HEEL THEM N TAKE CARE OF BOB IN PRISON AGAIN, CAUSE THAT’S ALL YUH GOOD FOR. BOB DID ABOUT TO LEAVE YOUR MONKEY LOOKING ASS, THATS WHY YUH LOCK UP THE MAN. BOOM BOOM YUH BORN UGLY N WITH A CURSE P**Y, LAWD YUH HAVE IT BAD, BUT JUST LIKE HOW YUH GET THE MAN A SO YUH DID AGO LOSE HIM, JUST LIKE HOW YUH TEK YUH GODMOTHER MAN, YUH THINK YUH DID AGO LIVE HAPPILY EVER AFTER WITH HIM. JUST GET READY FI YUH POCKET BUN YUH AGAIN, BIG IDIOT BOOM BOOM, YOU N YUH WHOLE FAMILY THEM IS A CURSE, UNU F**K OFF UNU ONE ANOTHER, BOOM BOOM MEMBER YUH F**K YUH AUNTY MAN N ABOUT 3 OF YOUR COUSIN THEM, THATS WHY YUH HOLE CURSE N ANY MAN YUH TEK DEAD OR GO PRISON, NASTY BOOM BOOM, THE GAL SLEEP WITH BOB ALMOST EVERY NIGHT N A THAT DID A KILL YUH, THATS WHY YUH CALL FEDS PON BOB, DONT COME TALK BOUT A LIE, CAUSE THE MAN NEVER LIVED WITH YUH.

THE MAN HATE YUH LIKE POISON, HIM SAY A YOU MASH UP HIM LIFE N MAKE PEOPLE HATE, CAUSE YOU IS A BIG OLE CROSSES, EVERYDAY YUH GET UP BOUT HUSBAND, THE MAN HATE YUH, CAUSE ALL HIM DO A SEND YUH GO THIEF MARSHALL CREDIT N SELL IT N TEK THE MONEY N HIM N HIM NICE GOOD LOOKING GIRL SPEND IT OUT. MAN BOOT HEEL BOOM BOOM ME DID TELL BOB YUH DID AGO DO THIS TO HIM, JUST TRUE YUH SEND BACK FI HIM, BUT YUH WASTE YUH MONEY BOOM BOOM, SO YUH CAAN BLAME NOBODY THIS TIME CAUSE A YOU CALL THE FEDS PON HIM YUH SELF, SO YUH N YUH BIG DUPPY P**Y MUMMA NEED FI GO HIDE UNU FAMILY RAM SELF. IF THE MAN NUH WANT YUH HIM JUST NUH WANT YUH DOGSHIT, ME HATE THE WHOLE FAMILY A UNU, UNU IS A SET OF GERMS BOX, BOUT YUH GO DO BELLY, YUH LOOK LIKE A BIG F***ING BULLDOG, YUH WASTE YUH DAMN MONEY CAUSE YUH BODY NUH LOOK GOOD N YUH BIG N WAGGA WAGGA, WHERE IS THE X6 BRUK N BOASY BOOM BOOM DID THE BANK TAKE BACK THE x6, POOR YOU HYPE LIFE NUH FIT YUH AT ALL, POOR YOU. YUH LOCK UP THE MAN N STILL HAFFI GO MINE HIM IN A PRISON, YUH FOOL FOOL BAD ENUH, YOU IS REALLY A CLOWN FI MAN ME NAH LIE, ME THINK YUH NEED FI LEAVE OUT THE MAN DEPARTMENT IT NAH WORK FI YUH, YUH P**Y NEED SOME HOLY WATER, FI CURE OUT THE CURSE WEY DEH PON IT

25 thoughts on “BOOM BOOM DEM SEH YUH SEND IN FEDS IN PAN BOB

1. Tell me you don’t see BOOM BOOM inna di picture dem op top :nerd
      Good Gad Boom Boom,lhow him now….leave the Brownin to take care of him while he rob the re-entry time!! Marie I know you somewhere ah laugh….unfair game play more than once!

1. First thing first which gyal can give boomboom ah run that nobody never know bout nardia till now so how nardia ah gi boomboom ah run fi har money how boomboom fi lock up bob bob and boomboom was always together all day everyday and of course it’s nardia pussy salt nardia never bright up had self yet she was a undercover hide an f**k and every man cheat pon dem woman everymon even your own dem Lowe the girl Neka she love the last time unuh seh she ah crossis than now again Lowe di girl mon if dem whole bob ah nardia house that mean nardia pussy ah crossis everybody was dyin to see this now everybody wanna come say this and that you all wish this to happen everyday

1. Idiot gyal, do you know what a period/full stop ( . ) is and its function in a sentence? You should enroll in a night class for dummies, since you skip every grade in primary school.

2. Boomboom never put bob ah jail again ah bob mix up wid some dirty nasty ppl and hen up in there unih all did wish for this so now story’s wanna come out and when the man was here Union never did ah hear nuh story Jamaicans are the worst god know everybody knows about bob and boomboom from morning so now him deh ah jail unit can talk story story some ah unit would ah glad seh him did she wid unuh so Unix need to stop and just be reall about the situation that’s what y’all all wanted and unuh get it so just be satisfied

3. But of course him couldn’t live with boomboom how was he suppose to and he couldn’t sleep with nardia every nite ah wat time she get 2 hour and 3 hour anuh sleepin with every nite so get y’all story together please he spend all his time with boomboom such if ah gyal did want play side roll that’s on her suh weh unuh ah seh kmt

4. Once again, two dunces fighting over a bum. Stupid bitches acting like this dirty man a somebody. Go take your self esteems out of the gutter and brush it off dumb asses.

5. I can’t laugh.. bob wil never ever ever ever want boom boom.. and boom boom a you lock him up because all what you did for him and you still couldn’t hold him salt hole boom boom.. yard or abroad him a go have woman the gal not lying bob 9 you and him curse to from him go f**k a gal like you weh f**k you whole family bob a sleep with the girl for 2-3hrs and him always with you why a her house them take him out of in a early morning Feds come for him in a woman bed a she him spend the nights with and him neva live with you cause him find out you ugly wicked muma remember bob can chat..

6. Boom boom u ugly bad a way Bob did really a do with u .bob all u wicked to urself fi sleep with boom boom all are uncle Malcolm she was f***king boom boom u is a dirty girl. u look like u f**k off all the man dem in ur family u have a family pussy man .if I was a man i would be ashame to f**k u. boom boom u have a bad front walking with ur front need prayer boom boom u salt

7. How nardia Di be hide and f**k and boom boom Di no bout Di Gyal , boom boom Gwen ah you call Di Feds pon Di mon True him did ah guh leave yuh ugly bloodcl*t

8. Boom boom you did know about Maudia n see all the conversation with she n bob wen u go Jamaica n him tell her say any time him reach back a foreign a him n her straight n him don’t want you.. so stop act like ur innocent n u didn’t knw about her boom boom u following the girl on every social media u even tell the girl happy birthday.. Boom boom tell the media how much time you message the girl, an tell the truth why you call the FEDS on bob… Because your nights was lonly u dont get no sleep over from him .. bob never a use u boom boom a young street him want not old hope rd..

9. Boom boom you did know about Maudia n see all the conversation with she n bob wen u go Jamaica n him tell her say any time him reach back a foreign a him n her straight n him don’t want you.. so stop act like ur innocent n u didn’t knw about her boom boom u following the girl on every social media u even tell the girl happy birthday.. Boom boom tell the media how much time you message the girl, an tell the truth why you call the FEDS on bob… Because your nights was lonly u dont get no sleep over from him .. bob never a use u boom boom a young street him want not old hope rd..

10. Boom boom you did know about Maudia n see all the conversation with she n bob wen u go Jamaica n him tell her say any time him reach back a foreign a him n her straight n him don’t want you.. so stop act like ur innocent n u didn’t knw about her boom boom u following the girl on every social media u even tell the girl happy birthday.. Boom boom tell the media how much time you message the girl, an tell the truth why you call the FEDS on bob… Because your nights was lonly u dont get no sleep over from him .. bob never a use u boom boom a young street him want not old hope rd..

11. Sometime unuh just chat chat chat y’all all behind this computer nobody knows who the hell is y’all writing one bag of dum shit so what if him did deh with Maudia unuh maddd him never deh with unuh nobody never knows bout Maudia till now unuh just in a the ppl dem life and none of y’all talkin facts none of y’all and if boomboom really call the feds on bob so wat she suppose to

12. Boom boom every body know a you write. You was so hype n snap no more lonly nights.. how is your nights now? N member you tell bob if you can’t get him nobody can.. salty hole boom boom you take the dead from out of your hole yet n the parchment paper out of ur fridgr yet? N bob name that u ave in a bottle with the oil weh u walk with under you.. remember you say u of to get reither Maudia cause she a give you hell cause it look like bob really need she n you want to know a wah so bout she.

13. For bob deh a Jamaica bob never want boomboom an him talk it all the time to everybody bob just keep using har an boomboom did know she just never wah let guh cuz she shame and desperately want him. Bob a thief him come back and a rob everybody round him all who help him so a lucky ting him get lock up cause if not a dead him woulda dead.